Monday, March 31, 2008

sunday

Ahad sblum kul 8 aku dah bgun hiks..nk ngadap depan tv nk nengok citer melayu nie...ni repeat balek be4 nie dah tayngkan..bez gak cito nie...huih..pastu pas breaksfast adik ajak g the mines nk shupping2 katenye...aku follow je..walupon kemalasan yg agak ganas dn ade saki baki sakit pewot smlm..hehe..gerak dlm kul 12.ah cm gitew..umah ngn mines dekat jer..tapi naik kete dekat lah kan...15 minit syampai...aku x bli ape pon cume bli sweater kaler biru.. cz mlm tadik dah abes 50 gak ..oh tidak..aku x soka membazir nie..ceitt..>>sempat lah bergmbr sementare tggu adek aku ni siap naseb x kuar janggut..wakaka..kt mines mls nk amik gmbar pning ramai org...

boo

sabtu hari tu x kuar ngn izan..coz aku pagi2 dah x sehat sakit perut..xjadilah kuar ngn die....sory ya izan ampun byk2 ehh...so tgh boring2 duk umah meow aku nie pon wat perangai sengal die..nape nth suke sgt ngn bunga..abes bunga mak aku die jahanamkan hiks..lantak la ko busyuk...pas pnt boo nie pon membungkang lah..zzzzz

Friday, March 28, 2008

hang out tonite

Oke..boring ah kat opis..nk update buku acc pon cm mls...xpe lah kan due date nk anta lambat lagik....mlm ni aku nk kuar ngn member baik aku..die ni member baik dri sekolah rendah lagi..smpailah sekolah menengah....dulu pon satu tmpt koje..wah panjg jodoh kami..hikhiks..tapi skunk lain2 lah kan..dah bosar...erm tonite kitorg nk g jln2 carik pakwe hikhiks..mati ade yg mrh lak kang....kitorg nk g DOWNTOWN CHERAS...pe lagikkan mnghabiskan duit je koje nye..ngernger...i nie bkn nye suke membazir sgt..masih berfikiran waras...dn memikirkan mase depan..huahua...si sengal ni je nk shopping katernye..kekeke..soka hati aku je panggil sengal..kami mmng cmni..xpnh amik hati..iyolah tue:P hepi weekend ya..sok lak nk kuar ngn member aku yg kuat membebel nie...{izan}.hehehe..lame x hang out together-gether...

Thursday, March 27, 2008

lunch time

Aku baru pas lunch pau..pau ayam namenye..boley lah tahan cedapnye...dsbbkan kesibukkan....terpakselah aku mkn yg ringan2..disambil tu leh lah mendietkan diri ni..hehe aku x reti nk amik gambar mknn nie..sje nk try kekee..lawa gak kan....

muke jadi hijau

wah..muke ku jadi hijau..ngernger...pe pendapat korg klu tetibe bagun2 tido muke engkorang jadi hijau..wakakaka..kak ceera ofcoz suke nie..ngehngeh...pe la aku merepek pepagi nie..hikhikss....wah tulisan pon nk hijo..soka hati laaa

Wednesday, March 26, 2008

xder air..

opis mate aku nie..lawak ah..kat kawasan umah die xde air..darii smlm agi sampilah sok ..die ah habaq kat aku...smlm dtg opis ngn muke x mandi mmg comfirm ahh x mandi kan..hikhiks..comot gilez..busyuk lak tue ...wakakaka...siap bwk towel bju2 kje sekali katenye nk tumpang mandi ..heheh cian ngok mamat nie...pagi ni pon same gak dtg awl sbb nk mandi...passtu die ckp smlm die angkut bwk bini die dtg opis ni nk mndi kat sini...hakhak...sadis sungguh...kat umah mak mertua pon xder air...lantak ko lah..bkn aku yg byr bil air ajak lah mak bapak mertua ko sekali ehhh...hikhiks...

Tuesday, March 25, 2008

still sick....

hari ni..cm xde mood jer nk wat ape2..nk update pon mls...so bagtahu pasai ni je ah.cite dh lame tpi nk tulih gak lah...hri ni kaki sakit lagie....(takut nk jumpe doc cz tkut kne enjet hahah larikkkk)sya sgt penakut bab enjet..ngeri...kje pon belambak2 so xyah lah ade hati nk mc baaaaa...emm sbb knpe kaki sakit pun masih xthu pe puncenye?pelik bin ajib btol..ish...since bgun pagi sabtu ari tu lah..bagun2 je tetibe kaki cm sakit ..tpi xderlah sakit cm la nie..sobsosob..nk ngadu kat syape niee:(((( dah ah org tu jauh bebenor...tapi kan yg masih musykil sampi la nie.sabtu ari tu rase berpeluh gile bile bgn pagi....basyah lah jugak xdelah banjir k...:)) sengal2 rase bdn .. erm nape ye?? adkh me kene himpit ngn sumthing..be4 this my frend ade gak rase cmnie..die rase sesak sgt meronta2 nk bgn tapi x bley..erm mimpi ke xthu lah ...??.erm adkah saya pon kne gak cm tue...ermmm...btl ke ade benda2 cmnie....??sya sgt naif..tanya ngn mak smlm...die kate imaginasi sya sjorkkk...erm tapi nape rase x puas hatii je nie..yelah ..xtahu pe punce kaki ku sakit..huaaaaaaa...erm mlm ni nak g mengurut ngn makcik yg handal mengurut..abeslah aku dngr satu kmpung sore rock aku...hehe.. semoga kaki ini akn cembuh cepat supaya aku xpyh jln seperti itik..hehehhe.. sekian time kaceh...

Monday, March 24, 2008

kaki sakit

gila lah..kaki ni dua2 belah sakit kat bahagian bwh lutut nie..since bangun tdo sabtu tu lah tetibe kaki ni rase sakit...erm nk smbahyang pun kaki ni larat x larat je...ni kene urut aa nampknye....sapekah yg akn jadi mangsa?..:P..(yg kt ats tu lah adik saya hehe)

minggu yang gelap

hari minggu yg sgt bosan..dok umah je ..x kuar g maner..nk kuar duet ilek...aktiviti aku bangun pagi2 je g dapur carik mkann..huhu..lapo sungguh...pastu..kemas umah ..basuh kete..dah siap..g main game lak....sampailah ke petang....hehe....lunch my sis yg masak ..akula manusyia yg paling malash duk dapur melainkan MAKAN...cmner berat x naik ceittttt...kuangkuang..bile nk diet nie eh...

Friday, March 21, 2008

happy weekend

waaa..nantok gilezzz...baru je siap kerje2ku...very bz today but sempat lagik jenguk blog org..hehe..opis pun dah xde org,sume dah cabut pulang ke rumah...yahuuuu..sok cuti..boley lah bermalas-malasan diumah....kita tido!!!

delete

Ada sebab kenapa aku delete entry itu.....

Wednesday, March 19, 2008

bes frenz saya

erm ni adlh kwn bek saya..dari study lagi...mane lagi cute hekhek....wlupon perangai die kekadang t_t..hehe ...mulutnye pokpek2 ..tpi xkesah lah jnji die hepi...die chantek @@@ ...kehkeh...suke la tue! ceitt
p/s..izan aku bkn nk bodek ko tau..ikhlas nie..hehehe(pizza satu k)
sile puji aku balik k.wakaka..