Wednesday, April 30, 2008

ngantuk ..bz

kepala aku nie penin sesangat berpusing2 360 darjah@sengihnampakgigikenape sbbnye aku xcukup tido lah mlm smlm tido lambat huhu..sbb bergayut nasib x patah ape yg aku gayut tue..ngeh2 ...kul 2 pagi bru msuk tido...ni yg ngantuk tahap gaban super duper nie...@ngantuk.. ehem2 aku tue demam sian die..klu ade kat sebelah leh aku leh tolong urut2kan kepale die ejejeje hehe....aku goram ngn die nie...demam2 pon masih keje lagi...ckp org xmo dengar EGO..huhu..jiwe kaco lak aku nie..pastu ngn keje yg berlambak..tu lah aku suke nanguh2 keje ..haha padan la muke aku ...
.
sempat lak ym tue..hahaha..bf gua maner leh x layan ngajuk lak..dush2

Tuesday, April 29, 2008

ZuE&ZiE

**hari nie mood pepel..**
************
import dari tucin ngeh2... PRINCESS REDBLOODSNOW... pewiitt.. PSSt...sesaje je janji ngn zie nk pakai kaler pepel ..dah xde keje agaknye... layan. uit zie kate mau pakai bju kurung .x adil ...dush2..hehe...

Monday, April 28, 2008

MondaY yg Boring

****be4 nk pergi wajib bergambar@sederhana***
sabtu i g taman wetland PUTRAJAYA...muhahaha..ku sangkan emas tapi perak hihi...tah ape2lah ade kat situ..watpe eh aku g situ.....panas2 lak g situ...wakaka*** so xkan nak balik penat2 datang so lepak lah kejap menikmati pemandangan pokok2 menghijau... ****ni gmbar ala2 musim panas hehe*** **ni la tmptnyer hijau x..** **jum pulang** hehe xder aktiviti saya nie..ni saje yg ade..menunggu sesorg dtg ke sini mggu depan@cintabaru penuh jadual ku..la~la~

Friday, April 25, 2008

UnWeLL AgAiN

**************
Bersedia nk vroooooooomm ke opisssssssss... hari ni org x sehat sakit pewot sesangat tapi dtg gak opis ..ape nak buat... hari ni mkn sarapan ni sajo xder selera.. cube teke apo nie..hehe rindu-rinduan la katekan parah aku cm nie... ******************** ********* *****

Thursday, April 24, 2008

Hari Ini

askum..korg..sehat x..cmner hari anda....hikhk..status kesihatan saya pd harini sangat membanggakan...ceh..ayat...rujuk lah pada pic saya itew...sehat kan ...makin gebu pipi ku itu...pada sape2 yg nak naikkan berat badan sile ym saya..kahkah..ape lah aku merepek ni yer..... erm pssst...ade ape ngn rindu eh...soklan pe ni eh...tapi kekadang tue rindu nie wat kiter rimas jer kan...klu x rindu cm xder perasaan lak kan....klu duk berjauhan ni lagi lah...berdouble2 triple2 rindunye..but im cool...dah biase.....kan??..sesape yg senasib ngn saya sudah faham ape tu rasenye....hehe...yg penting saya merindukan sesorg.SAPE??.Biarlah rahsia ************@cinta************

Wednesday, April 23, 2008

Tag From REDBLOODSNOW

********
ZIE..amik nie gmbar aku jadi minah arabian..ngengeeh...suke x....
***********
ni aweks arab terkejut hehehe
posing baring lak...:P
THE original face RAWK!! lomeh den jadi arabian...hehehehe..btw..muke sakit..:P
zie ok x pic aku nie...hehe.....u like x......
P/s...ade lagi hutang tag (kiki)..nanti yer...bju merah xder....@sederhana

Tuesday, April 22, 2008

unwell

smlm i mc...:( demam la pulok kan....dah 3 hari ..since saturday..so weekend sgtlah boring...baring mkn ubat jer...menu pun bubur jer...hehe..........klu aku demam dasyat tau..??.ari nie pon still x sehat lagi...nk cuti lelame x boleh...keje ade menunggu nie....adei...lihat wajahku pucat..:(

Friday, April 18, 2008

Tragedi smlm...

Smlm aku balik keje around 6.30 pm...hujan lebat..tapi x delah lebat sangat..camner tue??....aku skrg masih dlm keadaan terkejut neh...cm terkena kejutan letrik....gitu lah...jantung aku mmng laju giler...klu lah terhentinye jantung aku nie cmner.....xder lah aku kat dunia neh lagi.....jeng-jeng suspen x?...hehe.... Aku neh mmg suke bwk kete lelaju tapi smlm aku slow je.sbb jln licin..tapi rapat ngn kete depan.....ish...basuhla aku weh supaya aku insaf...:).so nk dipendekkan citer i EXCIDENT ok ....huhu....berpusing kete aku weh.....cm citer kat wyg tue..ngernger........dsbbkan terlalu rapat ngn kete depan aku x perasan ade org tgh betulkan jln...so aku x dpt nk elak n then aku g langgar semua apa yg ade....sib baik aku ngn pantasnye memusingkan stereng aku ke kanan....tapi klu ade kete kat arah depan adakah aku?.........hemmmmmmmmm...so aku sangat terkejut ..aku x cedera cume aku terkejut thp maksima...so uolls berhati2 dijln raya................ pssssssssssssssttt....nasib aku ngn adik aku x ape2 ..kete pon x ape2 gak...Amin...terima kasih yg maha esa...:(
sekian....

Tuesday, April 15, 2008

mood

Hari neh aku mood oren hehe...terasa ngntuk lgi mate neh......smlm pas isyak terus tido ....x ingat pe dah....ahad mlm aritue lepak ngn member aku sampai kul 4 pagi hikhiks.....apsal eh...erm dh x ingat koje agknye adeihhh...bkn sng nk jumpe die kan...borak2 sampi ke pagi....tu yg aku ngntuk tahap gaban smlm kat opis..pdn muke aku... psssst...Aku terlalu miz kat sumone....:(

Friday, April 11, 2008

meow-meow

Aku dah mls nk kefrustan2 lagi weh..buang maso den je..hiks...neh aa..cute kan meow nie....geram sgt ..comel gilezz kan..klu aku ade meow camnie dah lame aku pukul2 die..haha...neh aku dapat email dari sape nth..meow sape aaa neh....aku ni dari kecik dah dibiasekan ngn meow tau korang..so aku dah anggap meow sebahagian dari life aku....meow aku byk gileee..x terkire aaaa...tapi semua dah mati skrg tggl sekor baka keturunan..sekor lagi meow siam..member bagi..comel..tapi garang suke geget tau..huh....calar2 badn neh..tapi dah biase..hiks.....
Yg meow ats neh..meow aku eh..hihi...yg oren dah mati...@sedih ..yg hitam neh aku paling sayg sbb meow neh manje ngn aku sangat tapi dh tua..veteran gitu..hehe...klu die mati..cmner nk harungi kan....erm yg terbaru n paling noti si putih neh...wlopun garang tapi i syg k....hehe

Thursday, April 10, 2008

killing me

dah lame x update...aku ngah xde mood sangat so pikiran pon nth ape2..melayang jer...muke gembire tapi kat dlm..hati merintih..wah gitu..hahaaa....neh aa muke org kefrustan..hehe bahase baru @sederhana
p/s...encik bulus..sorry ye lmbt bls tag..nanti2 aaa..bile hati ku dah damai hiks.

Monday, April 7, 2008

luluh

saat terindah saat bersamamu begitu lelapnya aku pun terbuai sebenarnya aku tlah berharap ku kan memiliki dirimu selamanya segenap hatiku luluh lantak mengiringi dukaku yang kehilangan dirimu sungguh ku tak mampu tuk meredam kepedihan hatiku untuk merelakan kepergianmu ingin kuyakini cinta ta kan berakhir namun takdir menuliskan kita harus berakhir segenap hatiku luluh lantak mengiringi dukaku yang kehilangan dirimu sungguh ku tak mampu tuk meredam kepedihan hatiku untuk merelakan kepergianmu ku tak sanggup merelakanmu.. ohh...ohh...ohh.. segenap hatiku luluh lantak mengiringi dukaku yang kehilangan dirimu sungguh ku tak mampu tuk meredam kepedihan hatiku untuk merelakan kepergianmu

p/s..lirik lagu samsons..

Friday, April 4, 2008

Thursday, April 3, 2008

ptg yg hujan

smlm balik keje hujan lebat gilesss...takut lak nk bwk kete time cmnie....kete pon pelahan je bwk...tapi aku still memekak dlm kete karoke ngn adik aku..hiks..ade ke patot..patot aa hujan lebat sbb sore sumbang dah keudara...hiks...erm pastu dah sampi umah relax2 jap mandi2 smbhyg aku kuar blik hehe..g bINTANG..shupping brg2 dapur skit..borink dok umah so pe lagi g aa kuar....hehe....tu je brg aku bli...hehe....berat weh nk angkat guna bakul neh..nk gune troli dah ilek ..cmner la tue kan...

Wednesday, April 2, 2008

moody

Pagi tadi aku masuk opis awl..sblm kul 9 dah masuk..bile aku on9 je ..ade part yg buat aku sakit hati ngn "that gurl"...saje nk menunjuk ngn aku ke..ade ke aku kesah ngn die..pg lah ko mampos..erm saje la nk wat darah aku nyirap..cisss... biarlah ngn org cm die tue..x tahu pe tujuan die sebenar..aku akan kuatkan hati aku..jadikan hati aku tebal setebalnye...erm adakah die sje nk psycho aku??...erm kekadang aku rase cm tu gak...mentg2 la die study dlm bidang nie..n nie kepakaran die...erm maybe aku akn jadi gile bile bace masg2 die tue.....aku mmng xpatut jadi kawan die dari dulu..why me terime die jadi kawn sedangkan ade udang dsbalik mee....??? mmng sakit hati bile kawan kita buat kita mcm ni kan..dulu pon cm tu ..ni yg nk engat time school2 dulu neh..depan kite baik gilezz..kalu nmpk lori nk terlanggar kite pon..die sanggup selamat kan kite ..biar die yg kene langgar..perggg..pg jahanam ah...semua tu pure2 jer..pe yg die dapat ngn semua nie...aku sedey ngn kwn cmnie baik didepan jaat kat blkang kiter...naseb la ade kwn yg sudie kwn ngn aku..jadi bez fren aku..dgr masalah aku..luahan hati aku..terime kasih pada yg betul2 ikhlas nk jadi kawan aku..pada yg benci ngn aku terima kasih banyak2..aku x pernah doakan keburukan korg2... dah lah mls aku nk ingt perkara2 yg buat aku jadi down nie... truly im so sad n down today ... end!!

Tuesday, April 1, 2008

today

Hari ni masuk opis lambat...sbb teman kn adik aku g bank wat buku kat CIMB ..naseb ah x ramai org...so sampai2 kat kaunter org tu suh isi borg dlu..aku pon follow jw ah adik aku ni cm xde perasaan jer ..pepagi mmng blur skit..adeiii..tgh isi borg tu ade lah manger ker aper staff CIMB mai kat kami promote insurance kt kitorg..alahai ni yg maleh nie..bnyk lak ckp den dah ah nk copek nie...dlm hati sumpah seranah mamat ni..bla bla bla bla..nth ape die bebel pon aku wat x pedulik kekeke..jaaat aku nie..ngntoks gile time tue maaa.....adik aku ni pon amik insurance ni...aku xde deh....kene pk 40 kali nie...tetibe org ni ckp muke aku cm wahida wasini..mak aih..tergelak cm hantu dah time tue..buta ke org neh..wakakaka..ade ke korg???.dah settle aku pon cabut ah x kose nk ngadap lagi kat bank....hiks....lets go to the office..bosh asik kol jer...hikhik..mtik gua..