Thursday, May 29, 2008

Dinner wif Izan

Last nite me n my besh fwen izan g dinner…plan we ols nk p keramat…hekhek tpi x reti jln so..decide g mkn kat cheras….ape name retoren tue Mengkuang Café..konon2nye g lah tnye si Ceera cmner nk g saner..hakhak last2 haprak pon xjumpe…adeihh letih giler nk carik tempat tue….last2 we ols g mkn kat Bandar Tasik PermaisuRi >>>Santai Café..belasah je lah kan..pewot dah lapo…ngehngehngeh….

Santai cafe

Neh air yg kmi order..

Watermelon Laici me punye

***

Manggo juice izan punye

Wedgest neh sedap tpi msin skit erkkk ..

x abesh aku tapaukan tok izan hekhek..lawak…

Grill chicken chop

Wekkk x sedap nape aku punye pahit gergerger

Dh licin so balik lah pe lagi ngehngeh

So around 11 pm we ols cilabut..

Hehe itu saje tok hari neh..

Lapo aaaaaaaa

Owh tidakkk

Psst..izan pasneh lanjer aku ek..lalala pastu aku plak..xthu bile nk abesh haha..

Wednesday, May 28, 2008

Ape +magazine

jum teka teki hehehe…cube uols teke apekah itu…nyumnyum

Anyway

Uols ade x simpan majalah2 yg korg selalu bli..konon2 wat koleksi lah kan

Ade x???

Neh ha..majalah peberet zue…RAPI neh sebahgian die jer..ade lagi tpi tah maner sepah2 haha

Dolu2 time keje salun mmng tiap2 keluaran bli sebulan 2 kali harge dulu 3.9

Skng 4.90 klu x silap dh lame x bli…

Aiyo kunun2 dulu nk jage persenaliti lah sbb keje dlm bab2 kecantikkan ngn kesihatan neh hikhik

Mmng obsess ngn magazine neh xtahu nape…so bile start keje opis neh dah kurang lak nk bli apsai eks..

So

Skrng nk start kumpul balik aa…nak bli setiap keluaran..

Nak jage kesihatan kan kene bace buku kesihatan lak..smlm motivate hari neh kesihatan laks..ngehngeh..

***Daaaaaaaaaaaa***

Tuesday, May 27, 2008

lalala stress

If sumething bad happens think of any steps to turn it sumething good

**Eliminate the negative n accenture the positive**

*use words like Great, Fabulous,Gorgeous,Stunning,Bright,Fresh,Exciting and Amazing all day instead of no, Dismal,Bad,Boring,Awful, all Right,Horrible,Annoying n Ugly.

See how ur own vocabulary can perk u up n make u feel good!

Korg try lah ni theraphy …I always try..:D

…Alkisahnye…

Last nite ..mate aku neh ssh nk lelap… …so aku read novel peveret aku,,,neh bape ratus kali tah aku bce pon aku x engat..janji aku x pk yg bukan2 if me bz n x jemu pon bce byk2 kli….seyes ok…tpi bloms abes lagi tup2 aku dah belayar haha

Uols pnh bace x..best wohhh,,,sampai meleleh bace …:D

Tebal taw,,klu yg bz tue gamatnye berbulan2 lah nk abes hihi

Sbnrnye kan novel neh ade kesan geget.. ade koyak kt tepi..ceit..kl ku thu sape yg geget keratan kertas neh aku sepak terajang pijak2 sekali huh …si li atau pon si ti la tue kan..nyampes..:(

Aku neh mmng suko bace2 tpi time exam mls la plak ngehngeh..

Tpi klu bab novel tangkap leleh neh haaa laju je rembat bli pastu bce xleh sape kaco2.. kosentrate la tu kn.

Neh ha ade lagi !!

Kan ke aku neh jenis moody & stress jer kojenye..hehe so haruslah aku bace buku2 cmneh kan

Buku neh tomei je n ringkas giles..mudah nk phm..kirenye ayat bi die sonang la nk phm hahaha…

The little book of DETOX…

Kire theraphy lah kan

Neh order kat readers digers

Klu korg nak g lah crik eh..leh bwk maner2 klu korg jenis suke membace..ape lah kene aku neh kan

Apekah aku dilande stress skrG???

***sobsobsob***

bye bye

Monday, May 26, 2008

bz yg melanda

uolls aku bz giloss ...dgn keadaan perot aku yg cm ape neh...x sedap giler perot neh..adoi....mcm2 masalh... tension......arghhhhhhhhhhh.....xdpt nk udate byk.. see ya ...update later...

Friday, May 23, 2008

citer smlm

*********..tayar dah botak..adeihhh
smlm aku x dpt online 1 hari pasai ape...hemmm pasainye kat area nilai neh ..line terputus hehe.bkn cuti tau amy..dah x sakit cume sakit pempuan je skrg hehe...taw x..buat2 tawlah eks....sebenarnye ade mangkok2 yg x gune telah mencurik cable telekom kat sini..huhu bengong btol manusyia itu.....so dengan boringnye aku telah larikkkksss dri opis ..ngeh2..thu x g maner...g service kete aku...lame dah x service dh mcm2 bunyi aku dgr taw...so pe lagi baik aku p cepat2..almost 300 lah sekali tukar tayar...lesap wangku..huaaa......tpi demi syg ku x kesah lah...

Wednesday, May 21, 2008

Kasut owh Kasut

***************

Erm cantik x warne kasut2 tue…aku ingt nak bli …erm harge aku x servey lagi…ni aku cilok gambar dri blog brother maner tah..ampun hikhik…owh ye..bkn untuk aku ..sbb aku x pandai pon main haha...

Kasut ini akan aku hadiahkan pada sesorang..sbb nye dari ari tue dok tnye kasut futsal jew…bgi hint suh aku bli lah tue…hehehe…..xper aku kan baik…wah….

ade sesape thu kasut ori yg murah2 dan ade sale skrg kt maner??

Tuesday, May 20, 2008

Buzy Day

****************
*********

Today…im pink again ..tudung sajer lah yang pink bju merun ….hri ni dah jnji ngn seseorang kan nk pkai pink hehe….sape ini die

Passs cuti keje belambak2…ni jer sempat nk update tgk tue…

ha..pewot dah le lape...g lah kat pantry tgks lah uolls pe yg ade kat dlm fridze nie...ilek hape pon xder ..sabo jer aku wei...hihi

hujung bln so phm2 lah peti ais pon muram jer lah jwabnye

Friday, May 16, 2008

Pink LAdy

***************

tembam nye owhh..

Hari ni mood pink…sbb dlm 2 3 hari nie..aku akn pki pink sajo knp????sbb wedding my kazen…tema pink….owh bile lah aku akn melangkah ke alam ituew yew :P…bgilah yg akak2 dulu..@sengihnampakgigi

Heppi weekend UOLSS

Tuesday, May 13, 2008

Hari ini

******** x kurus pun huhu

erm lately aku selalu kene serang demam ngn FLU yg jht tue...antibodi x kuat agknye...tpi aku x buleh nk mc erm sungguh kesian ngn nasib aku kan..nak buat cmner...skrg ade byk keje.balik pon senja baru smpai mak aih mengalahkan boss nie..huhu..aku pon boring ngn bank nie...skrg ape2 cek nk bank in kene awl...adoi ai..tu yg kene standby byk hal...tapi aku nk cuti esok.. .ade hal bf aku ade interview kat shah alam..so makner nye aku lah teman die sepanjang hari.die harus dibg keutamaan.ngeh2 .nak bg semangat hehe nyampah...yelah die lah member die lah kekasih sume dielah...ni nk touching bgai nie..klu ade mslh die lah sellu ade disamping aku..wlupon jauh kami ttp dekat dtelinga hihi...ape boleh buat...dah ditakdirkan berjauhan..klu die berjaye interview nie..dptlah diri ku bermanje selalu kan..dah dekat katerkan..uwekk nak muntah...

skrg mood aku sgt slow k...so lagu aku pon jiwang2 bagai hahaha..korg layan jer lah eh...kdg2 aku xthu ngn mood aku nie..kdg2 best kdg2 x best adehh.....tido pon ssh skrg dh jadi cm EEDANY hehe ssh nk tido.maybe aku bawak balik keje kat umah tu yg aku ssh nk tido...haipppp...aku rase aku dh semakin baik.hahaha..dh x byk meroyan ngn bf aku.tpi die lak byk meroyan uit terbalik lak..adeihh….tetibe lak ade kene mengena ke..:P dan yg pntg aku skng semakin enjoy ngn keje aku skrg..dulu aku x suke serius…tapi ni jer kje yg aku dpt belasah ajew..wlupon stress tapi aku enjoy..ok la tue kan..hehehe..yelah klu kiter x suke n terpkse wat kje kiter x suke x jln kan ..btl x..???korg enjoy x ngn keje korg..sile lah ckp enjoy kan..:D

psssttt...aku nk pesan ngn besh fwen aku nie if die bacelah...hope ko tabah menghadapi ujian ni k..aku thu ko sedih kan..aku pon sedeh yang..aku pon nk nangis sile lah caye....tabahkn hatimu wahai sahabatku...aku sentiasa ade untuk disisi ko..miss u babe...take care..aku sngt syg kwn2 aku..sape nk kwn ngn aku sile angkt kaki hehe...

hehehe ade plak sampingan kan..k update later k daaaa..

Friday, May 9, 2008

FLU + MISS

**************
Mornin.......aku kene serang ngn FLU...owh sangat mencik...buat hidungku rase kebas2..cendol pon asik kuar jer..hehe..sile jagn geli okey....muke aku pon gatal2..adeih..apehai eh...redung ke weh....owh..tidak.....selamatkan diri dari resdung.....
sebenarnya aku tgh rindukan kwn aku nie...ok x die eh...klu die bace nie..jage diri elok2 k...i miss u k...hehe...sape tue??biarlah rahsia..@cium

Wednesday, May 7, 2008

i love it

skrg nie aku asyik terbayang2 jer ngn handbag coach nie...adehh..cantiknye...syg bile nakk belikan tok aku nie,,hehehe...klu nk bli original kene berjimat lah nampknye nie...klu yg x ori pon mahai gak ..hikhiks...oh beg...wat den x tido mlm jo.....

Monday, May 5, 2008

Recap...Jln2 Crik Mkn..


sblm kuar harus bergambar
Puas dh aku cuti nie..hee2..ade saper2 rindu x..ngeh2...erm byk gak lah aktiviti aku buat weekend nie...klu i rajin i update la satu2 eh...hari khamis lepas kuar ngn izan..g jln2 kat times square...shupping2 skit..pastu g mkn kat Hartz Chicken Buffet..lawak jer mkn kat situ..satu kepala 20.90 kot..so mknlah sampai lebam..wakaka...tq pd besh fwen ku izan kerana belanja aku mkn kat situ eh...jasamu ku kenang ngeh2..t aku lanje hang lak tau.....
aku curik pic izan haha jgn mare
gmbo x clear slh sape hehe.. aku dah jemu tgk ayam wakaka..tenyang sgt
time tu ngap.... mkn bersuap..ngeh2
muke gelojoh..haipppp
yg paling lawak ade lak perturan mkn kat situ haha..gelak kaw2 aku ngn izan..yelah masuk2 je situ kami dh x engat pe dh..x bace ape2 pon yg aku thu mkn jer..berpinggan2 kami amik..malu pon ade..hehe..tapi kiter dh byr kan..ade aku kesah..he2....
hahaha hehe huhu
Pastu g PAVILLION..naik monorail..pestime g situ besau...g sanejuz nk bli donut J.CO jer...dpt gak aku mkn donut nie..asik2 dok nengok korg je mkn..ngeh2..shedap ...lembut..thanks to the sponsor eh..hehe..besh nye ade org banje nie..nikmat dunia...haha
*********