Wednesday, August 27, 2008

ape kene ngn aku nie

Aku suke melihat awan bile masalah datang..:P

Senyuman yg penuh plastic..

Sile sengetkan pale anda hiks..aku tgh weng2 gambr pon senget:P

Terpksa aku merelakan bibirku tersenyum ..padahal sngat kelat hehe

Dlm apa jua masalah kita kena sentiasa tersenyum

Yeah meh tgk muke sengal aku wakakaka

Dah2 pg ko masalah mls aku nk pk ..hati jgn ko rase sedeh okes

Caiyok!!!

Awan sampai kan rindu ku pd dia itu..auwwwwwwwwww hahaha

Terjiwang plak:P

p/s Nk mencarik mknn sbb aku rase aku x mkn ape2 (boleh lak cm tu:P)sejak tghari smlm

Sian pewot …nk makan byk2!!!

Tuesday, August 26, 2008

sape kasi nie:P

Hehe kepada akk2 kepada adek manis nie uols jgn menjeles ekv7

Hahahaha..

Thnks bebeh cute le..cm kanak2 ribena dh aku tau..

Klu aku nengoks ni musti teringat ko la..:P

Meh kasi kiss skitv7

p/s..nk thu sape klik pic tu yek:P

Monday, August 25, 2008

Award lagiks

Sorry adik syuhada akk lambat update pasal award nie..

Anyway thnks tau kasi akk award ni..cantik n cute lah hihi

Blaja rerajin tau…:P

org dh kasi kiter menerima la kan layak ke xlayak ke

belakang citer ahaks

best writing award

pretties layout :P

aku nk kasi awrd ni kt sume kwn2 blog aku kt sebelah nie..amik yek..

amik ler..amik yer..

hehehe

Mate org sangap huhu..giler merah weh..

Pedih2

p/s..Serabainye aku..gitu lah kan org tgh meroyan huhu

Friday, August 22, 2008

ape kene nie

Aku ngantokssss

Aku mnguap cm barney ni nguap..

Besau x besau ni..

Me dh dpt penyakit xbleh tido da nie..

Smlm tido maybe 3 jam je kot..

Asyik terjaga..

Ape sudey jadi nie…

Nk g jumpe doctor lah..

Kang x pasal2 muke aku jadi tengkorak

Ohh nehiii sudey hilang muke ku yg gebus hikhik

Hari ni sume cuti ape kes eks..aku jek ni ade

Ape lagik aku nk belagaks jadi bos :P

Nk layan game sat..sape suke men game nie huhu..dasar gegirl kahkah

Thursday, August 21, 2008

AwaRd+xbleh tido

Ingtkan bdn dh penat2 bleh tido awal..

Tpi xboleh jugak still mate ni x bleh tido adehhh

Hemm cmner yek nk buat..

Dh selawat 40 kali xbleh jugak

Tgk dh ade dark circle haipppp

Hemp pasni nk kene jogging aaa kasi letih gile

Ni arahan dak tue..hahah soh bersenam

Ikut jelah…

Yeeee sabtu ni g swimming sape

nk ikut angkat kaki hehehe

Oh ye aku dpt award lagik…terasa glmer mak noks hiks

Thnks kak zeti cyg..

So now giliran aku kasi award lak ..so pemenang nye adalah:P

Ade name yg dh dapat ..

tpi aku mmng suke letak name korg2 tue hahaha:P

v7

-dakjaat

-kiki

-zie(dh byk kali dpt nie)

-izan

-amy

-ceera

-izza(sweethoney)

-hana(watashi)

-nano

-kak lilylulu

-kak edany

-kak idasyah

-kak Pu3 kure2

-bulusan

-kak honeylemon

-Princess N

-Zuris

-arriana

-Nik Nurehan

Sile amik k…

Zie same kan selendang kite..same x????

Wednesday, August 20, 2008

Penat bz gilos mangkok

Muke kesian

Ko tgk punye tertekan aku dikala ptg2 gini

Whoaaaaa ni yg aku nk meroyan ni wehhh

bru balik nasib x hitam muke aku kt tgh2 site tadik

Tpi sempat lagik wat entry

Sbb aku nk merayu ngn uols huhu

Letihhhhnyeee…x kesian ke????

Ekceli aku mmng x bleh tido tau dh 2 mlm

Kejap2 bangun..mmng x bleh tido lah

Alamak cmner ni kene penyakit x leh tido ke xsuke xsuke

Kene mkn ubat tido nie mlm kang

Adeh mate ku dh berair nie…

Nk tido xbleh huaaaaaaaaaaaaaaa

v7

Tertekan!

Nk ngumpat nie

aku masuk2 tadik kan org tua tu pndng aku semacam aku sekeh kang!!!!!!

Aku thu aku lagik best dri ko muahahhaha:P

v7

bz+geram

Smlm aku membz seharian smpi ke mlm..huhu

Xdpt nk on9 indunye hahaha

Siang mlm pk blog je ade ke uols cm aku …keskeskes

Aku nk melepaskan geram boleh x..

Dulik ape aku..blog aku suke ati aku ar :P

Cmni aku mencik siot ngn staff kt opis aku nie

Die ni umo x sedar dh 30+ huhu still nk ngumpt aku kt belakang

Eee x suke nye aku okeh…mmng kuih talam tol lah

Depan sikit nye baik..

busuk tol mulutv7

Belakang aku hampeh kutuk kaw2 punye..ceittt

Hello aku adek boss okeh muahahaha..ops terlebey sudey

Nasib le aku ni x amik port sgt

Jgn smpi aku bertukar hulk nnti

Abes ko nnti …

Huhu cm bagus je kan..

:P

Tuesday, August 19, 2008

Lembu Pak LEmaN^-^

Tgk x pasal2 lembu jadik pemes sbb name manje nye dh kuar wakakaka

Xpasal2 lak pak leman jadik pemes..bknnye aku thu tu lembu sape miahahaha

Ok lah nape aku letak tajuk aku hari ni lembu

Sbbnye kan smlm tgh syiok aku bwk kete, xdelah laju manekan:P

tgh sedap2 aku bernynyi riang kn tetibo ade lembu kuar melintas

mmg x nmpk langsung tah mane muncul huhu

Whoaaa..terkezut mak okeh:hilo:..nasib le aku sempt brek ngn cemerlangnya..

Mmng aku berpeluh jugak lah takut brek x mkn

Mmng dekat lah uols..adoi kecut pewot aku

Kn be4 ni dlm paper mcm2 kes langgar2 lembu

Sampai meninggal kan kan..adehhhh

Aku ikut jln kampong haruslah mcm2 binatang melintas:P

Hemp aku mmng mls nk ikut highway sbb ade tol

Huhu bkn kedekut tpi berjimat..:P

Sambung balik:D

Pastu kan Lembu tu wat bodoh jerk cm xda ape2 huhu

Sabor jelah nk je aku turun,sound die cukup2

Kang X pasal2 aku laks yg kene kejar nnti kahkahkah

Cukup2 pasal lembu nie..

Mcm nk mogok je x mau mkn daging lembu wakakaka

:what:

Okeh sekian terima kasih

Moral of the story

Jauhi lembu eheeh eh BUKANLAH

Berhati2 lah dijalan raya:P

Monday, August 18, 2008

sakit pale+Lee Chong Wei

Weekend ni x kemana..sbbnye aku dok umah tgk olympik jek..best2..

Lagi2 tgk swimming yg laki nye lah wakakaka gatai haku …

seharian x kemana aku mengalami sakit pale tahap super..

Hemm migraine la tue…xderlah aku dok pk ape2..

Hemmppp so sesape yg call msg aku langsung aku

Xlayan ..yelah sakit pale siot..mcm nk pecah tau

ouls tgk badminton mlm tadik x..

adoi kalah plaks..dah ar aku berkobar2 kn nk tgk

siap ckp malaysia mesti leh menang sekali adoiyai

ape nk buat dh memang si lin dan tu hebat mmng tangkas giler:P

sgt mendebarkan kan..adehh huhu

tpi mmng aku tgk lee chong wei cm hilang tumpuan,tpi xperlah ko dh buat yg terbaik lah tu bkn sng nk dpt tempt kedua caiyok!

So aku dh tersuke kt die hehehe

cm cute jek aku tgk :P

Aku kesian tgk muke die time kasi pingat tu

muke seposen jek hiks

Die cm nangis jerk tpi die cover ade ke??

Ke aku buat cite huhu..

Alahai xperlah u tetap hero dimateku ngehngeh…

:inlove:

Friday, August 15, 2008

Mimpi Sengal

ade dak opis aku ni citer dia mimpi lawak

Meh sini aku citer ape yg dia mimpi

Al KisAh

tiber2 dia ade kat sebuah gua

time tu hanya pakai seluar ngn tshirt saje

Selipar x pakai…cm org sesat lah

Muke jgn ckp mmmg selebet ..

Okeh dlm masa 5 minit tu

member aku didatangi seorg nenek tua jln bongkok2 xde tongkat

dia dh cuak time tue..nk lari xleh

Sbb cm ade gam kt kaki..seram..(time tu jerlah)

Makin lame nenek tua tu semakin dekat

Dia bgi sesuatu(muke die x tunjuk)..member aku pon was2 nk sambut tgn die tu

Nak xnk dia sambut jugak

nenek tu bgi sumthing

Bile member aku pandang atas nenek tu dongak

Bdn pompuan tpi muke laki hahahaha

Korg nk thu muke sape?????

Muka din beramboi dlm ujang tu wakakaka…hampeh

Tol mimpi dia,,din beramboi tu bgi majalah ujang keluaran terbaru

die kate nie present dri pakcik muahaha..

Sampi skng aku still gelak okeh..cm sengal tol..

Apesal tah muke die yg masuk knp bkn brad pit ke farid kamil ke:P

Wakakakaka:P:ahaha:

ekceli member aku nie mmng giler majalah ujang smpi terbawak2 dlm mipi adeh nk je aku sekeh die lelaju lawak sehhh

:devilishgrin:

Thursday, August 14, 2008

AwaRd

Terasa cm fofular lak aku dpt award dri adek manis nie..^izza^ meh kasi kiss duluv7

Hehehe..thnks afundi aku k..hahaha

Hemm pic nie ade gak le kene mengena ngn award ni kan hihi

Muke terkezut..suke pic nie ..

Asik tunjuk gambar comei2 je.ni ksi pic sengal haha.eh comei ke wakakka..pasan x sudey..:devilishgrin:

So aku ngn hati yg baik hati nk kasi award pd yg blom dpt lagik leh x cam tu hehe

^ziE^(dpt lagik ):ha?:

^Kiki^

^Mizzamy^

^Izan ^

^Syam^

^Ceera^

^Manja^

^Ulya adek masam^

Org suh ksi 7 aku bgi 8 ade aku kesah hahaha:P

Amik award ni okeh kang aku geget sorg2 hehe
:wave:

Wednesday, August 13, 2008

sedeh

Aku sedeh tau sbb meow aku sakit..nk g klinik mommy nye tgh miskin hehe

.tpi aku tgk pagi ni die cm dh ok skit…aku syg bangat kt meow aku tue..klu die dhh xde cmner oh tidakkkk…:puppyeyes:

Boo boo…jgn sakit2 tau..mamyy cyg bangat kt kamu…huhu

p/s..smlm kan aku bengang ngn pemandu malysia nie..xleh nk consider langsung..aku dh bgi signal nk masuk lane tpi dorg xnk bgi....yelah time aku..aku bgi je ok..tpi time aku sume busuk hati..ok xper aku ketepi balik

so nk dijadikn citer disebabkan kebusukan hati org tu die xperasan kete depan die brek tiber2 amik ko..tercium buntut kete tu uols haha..pdn muko!!!!!!:scream:

Sekian time kasih

Tuesday, August 12, 2008

last day wif kiki + befday gurl

Mlm tadik jumpe kiki wat kali terakhir..

Yelah ari ni kan die dh balik…

Sobsobsob seedy laks…

Ki ampun hri ni xdpt teman mu kt airport aku ade keje

Belah ptg..

Hemm ceera pun ada..

Very beauty kan pompuan nie hiks..

Ingt artis tadik wakakakaka

So aku gerak lambat sbb ade je poblm kt umah

Dompet hilanglah last2 kt dlm kete

Cuak gak aku ..adoi..

So amik izan terus g KLCC

Thnks izan teman aku

Wlopon aku thu ko segan hehehe

Mula2 plan ngn mizzamy tpi die ade keje laks

Xpe amy..zue xmarah geram jerk bluekkkkkkkk hahaha

So sampi klcc dlm 9 lebeh..

Aku terasa segan lak ape kes hakhak..

So lepak kt food court mkn2 dulu…

X abes aku mkn mee sizzling tu

Maybe dh kenyang tgk dua pompuan tue hiks^-^

Ekceli xsedap bluekkkkkkkkk

Pastu kmi amik gambr kt luar n then balik

Kejap je..yelah bdn sume letih sok keje lak kan..

Gambar2 sume kat kiki n ceera..

Ni jerk ade huhu jadi la kan…dari xdoooooo

Heppi befday to my twins yg x serupa

Heppi befday yang

May god bless u bebeh…

Dh tua miahahaha..:)

aku curik pic ko lalaalala:P