Friday, November 28, 2008

G saneee..hihi

erkkk..tekanan...x abes2 tekanan kan..hermm cmner yek nak atasi stress yg melampau2 nie...ni baru jek masuk opis...ape ni semua keje aku nk buat grrrrr tekanan hikhik..poyo jek wehh... tadi p tm points kat kajang..nasib g pepagi ni x jem..pastu ade parking..sesape yg dok area kajang kan..n klu parking sila2 bayar parking..walaupon korang kejap kene gak bayar..sebab sepantas kilat ko akan dapat surat chenta muahahaha..sbb aku da kene lah bgithu uol....hehehe.. g tm points sbb nk terminated account hikhik..banyak lah syarat2 nye..pastu mintak deposit hujung bulan gune cek lak tue..klu cash kan sedap..leh aku makan sowang hakhakhak..keji! x berkat hidup..muehehehe.

Thursday, November 27, 2008

Aduhhhh

Aku semakin stress..kepala pusing..kepala pening...tah sampai bila nk selesai tah....sakit kepala laaa.... ape!!...ingt aku ni patung ke ..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Wednesday, November 26, 2008

Melaka part 4

ok2 ni last ..episod last tau..jgnlah marah2 xelok hehehe...so pas zohor gerak ke umah pengantin...dia nie kawan aku..yg laki ni la..pangkat abang2 gitu...muke die cm adam af skit..encem yuuu..huhuhu...die mmng baik..so bertuah isteri die...happy for u...wan ni mmng dah xsabar nk dapat baby katenye..agak2 ar weh hahaha...xper2..deralah bini ko tue kuikui...sorry pic pengantin xdapat nk tepek manyak2 coz xamik sangat hehe.. teringat kat cape lah tue...hurmm die ingt x kat aku eks..sobsobsob..gediksss:) eh x ready lagik lah hehehe..ha ni baru ready..muke aku cm x happykan..hermmpp aku kesakitan kepala tahap dewa time nie..klu dapat katil perhhh sorgaaa! masakan kampung..sedap sesangat berselera aku mkn hihi..susah hati pon tetap mkn gaks..hihi
eh lupe nk snap pic present,i nye kaler purple tue..hope die suka kan kan...uol jgn tnye aku bile lak nk kawen ek..soklan mencabar minda tu ekekeke..okkk tamat sudahhhh:)

Melaka part 3

umah member aku ni dekat ngn pantai...so dia ajak g mandi...hermm aku xmo mandi..sbb i tergeli sesuatu ..hihihi air x pasang lagi hehe..terbantut le nk mandi tapi si ani nk gak mandi...ekceli aku xnk mandi sbb kes tu..ala kes tu..adehh geli ok...cube teka apkah itu...tu anak ketam..aku punyelah lari tingkang pukang sbb geli wakakaka ..sbb die kecik2 kan...kang die gigit mau x takut hikhik...tapi dia x gigit...mak ketam baru gigit..:) kul 11 lebih balik umah nk bersiap g kenduri kawen..hehhe aku g melaka sbb nk g kenduri kawen kawan aku jek lah..waakakaka...xde rahsia dah...:)

Tuesday, November 25, 2008

Melaka Part 2

sambungan...dlm kul 6 kot si watie sampai...ceitt sempat lak die bersidai baju ko..pang kang hahaha..dlm hati jek lah...so kami terus gerak p melaka...hadiah aku x beli lagik tau..kelam kabut hidup aku ni hehe..hati berdebaran siot...why??? sbb si kazen watie bawak kete cm haramss jek muahahaha..si izan lagik lawak siap pegang2 tepi..muahahaha...yelah sape xsayang nyawa kan..i xkawen lagik maaa..gedikss tapi lelama ok la die bawak ..tapi lajuk nk mampos...baru dapat lesen ke dak nie..cm excited jek bwak ngeh! kami ikut jalan dlm ikut lukut..tahu taks??..so jalan mmng mencabar....malam cam tue kami terus g pd..bukan bermalam ke ape..g carik present...alahai gambar xdelah ..cm x besh jek..cmner aku leh terlupe yekk nak amik pic...hurmmm jgn salahkan aku tau...hermmm kul 9 lebih kami sampai..letih giler..fanas montot dok lelama dalam kete..tgk tv sat pastu zzzzzzzzzzzzzzz..sambung esok ek..mls laaa..hihihi

Melaka Part 1

Sabtu aku ke melaka..bukan aku drive tapi kazen kepada member aku..kami g berempat..so macm biasa aku angkut izan sekali..klu die xde xlengkap gitu hehehe....so aku kenelah g klang,sebab member aku jempot kat sana..huhu tgh2 hujung bulan ni pon nk berjalan jek keje nye haaha..wat ape ek aku ke melaka...cape2 yg tahu tu diam2 sudah tau..sajek aku nk wat episod2 ni..bukan selalu muehehehe.. dh lame x naik komuter..hihi..nasib x ramai..xdelah aku meroyan x tentu fasal...hermm sampai klang dalam kul 4..tggu member aku ni mmng berjanggut tau..lambat pulok die nie...melepak la kami kat mamak sat..pekena roti canai setappp... jempot tgk semua jgn malu2 hehehe..bersambung pasni huhuhu

Monday, November 24, 2008

im lovin it

mlm jumaat ari tu g date ngn amy sat kat MCD kat bangi walk..sajek nk lepak sane..kn aku dok ngidam mcd jek..macam ibu ngandung jek kan..ngidam bagai hehehe... nyum2..ekceli ni kul 10 lebeh tau..mamposlah lemak kuar sane sini muehehehe..xper..bak kate izza kn ade bola besau hik4...mkn2 lepak2 borak2 hal peribadi ececece..yelah kami berdua ni ade jek masalah negara tol x amy..hikhikhik...sambil borak sambil cuci mata muahahaha....eh ade la adegan nangis2 tau hahahaha...xtahu la cape..cape yek... mizzamy...dia xmkn sbb baru balik dari party..katenye pewot die dh ketat ekekeke..call sape tu ek amy :) tgh borak2 tu tetiber lagu pink berbunyi kuat lak tu.dlm hati aku ckp agak2 ar bunyi nk kuat ngeh2...aku punye tgk kiri kanan..tup2 hp aku da wakakaka...x on vibrate lah..mengom kat dirik sendirik..lalalalala
k la nk balik dah kul 12 ni..kang mengamukla mak i nanti hehe...kesimpulannye pewot aku dh dapat mcd hoyayyyy

Friday, November 21, 2008

TAG kaSuT

Tag from nanomu ~~~...ala kacangg jek..klu kacang cm nie aku memang lajuk jek buat muahahaha..banyak lagi tag wohh..sabar2 ek hiks...namao sentap2 ekk...
tadaaaaaaaaaa..i gune kasut belang2 cm kanak2 ribena x?..muehehehe..tomei x..ckp tomei tau na..sekeh kang!!!..agagagagaga...ekcelikan aku pakai redah jek pagik tadik...ala bukan ade nk pandang pong kat sini...mls nk lawa2 ececece..eh xlawa ek kasut ni hahaha:)iklan jap~~~~ni pon i kai gak today..nk masuk jamban muahahaha:)mls nk tag sesape..voley huhuhu....na de setle ek...kumen2..chiaaaaaaaauuu

Cedap nye mende free ^_^

hari ni terasa lapar tahap dewa aaa...nasib akak2 opis baik hati belikan untuk aku..hehehe..cyg tau kat dorg ni..layan aku baik sesangat muahahaha....bulan depan up gajik ek hehehe:) sedap nk mampos..klu dh lapar semua sedapkan lagik2 mende free hehehe..terliur x..uol dh mamam lom? hikhik pastu kene lak ngn nescafe panas..mabeles...aku mmng gile nescafe tauuuulast sekali kene minum air suam ye adik2..kang kene kencing manis sape lak susah ekekeke..alhamdulillah kenyang..hiksss...Tekak ni ngidam MCD balik la..payah betol cmnie...:)

Thursday, November 20, 2008

bila aku dh bosan:)

malam tadik aku betol2 kebosanan tahap cipanzi ok..mmng betol2 kesunyian sobsobsob...so bile dah bosan tahap dewa ni...harusla carik altenatif menghiburkan hati hehehe...aku rasa lame betol x letak ape ek name ni lupe lak...pantene untuk rambut rosak...rambut aku cm dh x bermaya..kene lah jaga kan..frust2 gak kecantikkan kene jaga hahaha pui...mai2 cantik sesama tunggulah 3 minit ek..muke aku sekerat jek..mane leh lelebih..huhuhu..abaikan ape yg ade dibelakang :) lepas setle aku nk senam plak...tahu x ape ni..aku panggil bola besar..untuk senaman..suke atila ko nak nk wat cmner ..janji ado..muahahahaa..aku suke wat sit up..dok atas bola pastu buatlah..tapi ade gak terjatuh hehehe..uol imagin lah klu wat sit up kat atas bola cmne...lawak sungguh...banyak lagi kegunaan bola ni..main bola sepak pon voley hehehehe...bile dah penat aku pon massage ngn izan..n then tidoo..sangat keletihannn.. hikhik..bosan nau hidup aku nie...sobsobsob

Wednesday, November 19, 2008

haluuuu

see my lips..buwuks kan ehehehe..tu la klu suke mencabut kulit2 tu ...dah x cantik da bibir ku...habit ni cmner ek nk hilangkan..semua dah sound baik punye..aku leh buat lagi hahaha...bibir ni kering tu yg xsuke tgk, mesti nk cabut...kekadang tu sampai luka2 yuuuu...eeeeee mesti uol pelik kan...ke uol pon same ngn pe'el cheq ni hiks:) kesimpulannya tonggangla air suam 8 botol hahaha.. tangan ni gatal jek nak mengupdate eekeke.xjadi le nk silent mode lelama..mesti uols merindu aku kan..kan kan ..xde ek..huhuhu..yelah aku yg rindu uol..:) kate blogger taygar,,taygar kah???huhuhu

Tuesday, November 18, 2008

silent mode

me silent mode sekejap ek.. kesihatan saya ni x berapa ok.. mc jek kejenya:( xda mood nk berblogging jumpa lagik ek... jgn lupakan i ye

Friday, November 14, 2008

oh kenyang

Oh sadisnye..ape la opis nie..sume xde..nk gula abesh..nk susu abesh..ape yang ado...nan ado..nasib ade nescafe...xkan aku nk buat tanpa gule kan..gilo ka??..ahaks..so berpanas la aku turun jln lenggang kangkong g carik gule...sambil ade suara2 sumbang keudara ..(pewiiitt nk p pasar ke) wakakakka ok tu xde ek aku saje tambah... mug tu buruks kan..mug aku pecah tadik..nescafe sedapnye..ketagih sudah:) aku sangat lah ngidam mcd tau..sobsobsob..jadikle kan dari xdo..sobsobsob..ala korang mesti x terliur kan wakakakaka..tapi sedaplah roti tecik2 ni nyum2..tenyammmm:) eh aku bukan diet noks..mls nk tapau..huhu

Ape nk jadik ni ...

isk3 ape nk jadik ngn dak2 opis aku nie ek..dah pukul 9.15 pon still xmasuk2 lagik...dh melampau ni..kang aku report kt boss kang hahaha..keji ek aku...ni la suasana diopis ku...suram jek kan... ni la pompuan yg datang awal..contohilah i okeh muahahaha..blueksssss ..pssttt boss naikkan gaji i tau..lalalalala

Thursday, November 13, 2008

perjalanan ke opis:)

aduh saya sakit mata lah....pagi tadik bangun2 mate ni xleh nk bukak ..ade orang letak gam ke...hihihi..pastu bibir pecah2 asik luke jek...sape lak kiss aku ni wakaakaka.. eh tadi otw nk g keje..adelah sekor berok landing baik punye kat tgh jalan..aku ingt dah matik kene lenyek...sbb situ mmng jalan binatang asik kene lenyek jek...sob3..aku pencinta binatang ok..ala tapi yg comel2 jek..boleh gitu hehehe...berok ni tido upenye..adehh nyusahkan org lah beruk nie...nak jek aku ckp ngn die.."eh cik adek klu nk tido g la balik umah..lagi best, kang xpasal2 ko matik kt sini" kahkah3..gilo macam la die phm :) so terpaksa lah aku bunyikan hon..terkezut beruk kau..kan kau mmng beruk ekekeke...bye comel jumpa lagik ek esok hahaha gilo. rindukn seseorang hehehe poyo jek

Wednesday, November 12, 2008

hari ini hari rabu hehe

huhu hati saya tgh kepanasan jek ni...rasa macam nak tendang orang jek..tgk tebal kan kasut ku ini...sini2 aku nk tendang ko!! ..hahahaha.... hari ni saya bawak bekal ma saya yang buatkan..ape salahnye nak manja2 ngn ma aku kan huhu..ma siap cakap bawak lah bekal ni ma da letak dalam bekas...terharu nk nitis airmata ni...cyg mak okeh...aku bukan anak manje tau..sbb aku selalu jek kene bebel ngn mak aku huhuhu:) last sekali senyuman ni ikhlas untuk uols...hehee wink2 hari ni nk jalan2 kat blog uols..macam dah lame jek x jalan2 hehe..tggu eks..

Tuesday, November 11, 2008

Ape2lah

ntahlah aku pon xtahu ni entry pasal ape..yg aku tahu aku ngantuk,bosan,sunyi,sedih,hati yang membengkak ...hummmm...ni lame2 makin turun le berat aku kan..adik aku ni mesti makan hati hahaha..xdelah yang..aku xmo jadik cekeding cm akk kiter tue..huhuhu Align Center
tolongggg sape2 leh wat lawak ..aku nk gelak...hurmmmm..peace!

Monday, November 10, 2008

buekksssssssss

hemm ekceli aku xde mood nk update ...hati pecah tiru ayat sape ni :) saje jela aku nk ngadez ngn uols..ye ar kan sape lagi nk amik berat pasal aku kan hihihi poyo jek..latelykan selera makan aku mmng kurang..makan sikit jek time pagi..pastu sampai kemalam xmakan..kagum2...jumaat lak aku demam ..ape la nasib i ni...weekend mmng berselubung ngn selimut jek...tido,tido dan tido...so tadi aku rasa mmng lapa..g tapau mee..makan penuh berselera..tup2 muntah semua kat toilet...buekssss...bukan kene buatan org ek hehehe...aku xsehat huaaaaaaa sobsobsob psssst..i saje nk timbang pagi tadik...see berat aku turun 3 kg!!! alamak..si cantik sorry bukan aku yg mintak smua ni hehe sesungguhny aku masih merajuk:(

Thursday, November 6, 2008

jiwang jap

I've never felt so numb before

I guess I've had enough

It could be a shock as well to realize how shallow our love is..

My love is fading,

I can't feel anything anymore

No, I don't hate him

Deep inside i know i still care..

The special feeling fades

As he revealed his true colors to me

I didn't know how unimportant I am to him,

until that day

I've never felt so embarrassed and little in my whole life

I don't know if there's still a chance for us,

only time will tell

And you know to my surprise, in just one day,

it happens...

just like that...

My love just fades away.

Wednesday, November 5, 2008

hari ini hari oren

adehh mate aku ngantok sesangat nie...berair sesangat..sebab ape...sbb aku x cukup tido..kadang2 masalah ni selalu menyemak dalam kepala otak nie..sampai kan aku susah nak tido....so bila aku sms ngn akak aku nie..aku jadik kuat sesangat..kata2 dia selalu menguatkan aku..kerana dia jugak kuat..xjugak dilupakan kwn2 sejati aku ni si cute,si manis, si cantik ..hahaha ade gak gelaran nie..always kasi kate2 semangat..aku lak ape huhuhu..hiks..ekcelikan aku ni tgh gigih mkn ubat ..huhuhu..aku kan penakut sikit mkn ubat..nk mkn tu kene pk dulu...lame gak ler nk telan hehehe... ekceli kene mkn satu aku sumbat dua hiks..sakit giler..xtahan wehh:( ubat ni bukan anti stress atau ubat demam...tapi ubat tahan sakit ...pipi aku ngn gusi aku pecah sebab aku hurmmm xyah kasi tahu lak ek hiks...so mmng bengkak ni...tpi dh ok skit..:( ohye..sesape yang kasi aku tag tu kan..aku akan buat..tapi lambat aaa..sbb banyak aaa..adehhh padan muka aku kan kan kan..walaupun aku ni pemalas nk buat tag..aku akan buat jugak..jgn risau kawan2 ku:)

Tuesday, November 4, 2008

continue hikss

lepas mandi -manda kan haruslah balik apartment kan..hihi..ngn badan aku tergaru2 cm beruk cepat2 aku suh izan lekas2 naik..xsanggup tau lelama....pas siap mekap2 wajib bergamba sana,berposing sini hehe..lawak jek kan ..sejak aku ade blog nie..asik snap sana snap sini hahaha aku suke pic ni nampak bercahaya jek muka hehehe..xyah edit ..faktor pencahayaan ni lalalala wif izan..cute kan..sape nk ..g cecepat die single available lagik hiksss larikkkkk last view..wat kenangan gitu hehe sebelom bertolak harus isi perut..breakfast+lunch..alahai tudung senget ditiup angin sepoi2 bahasa hihi..dah2 jom balik...mate aku dah ngntok sesangat time drive tue..si izan lak sedap jek ek ko tedo mengang aku weh hiks...sampai jek umah aku membongkang sampai kul 6 ptg hehehe..bls dendam tuee