Thursday, January 29, 2009

Beli tiket ;)

xtiviti ahad g jumpa my lovely frenz..izan...kitorang nk p pudu beli tiket bas...lagik seminggu lebih jek nk p bercuti-cuti malaysia...oh tak sabar okeh...tapi disebab kan sesuatu ni aku dok kecut perut tak sudah ni...takpe simpan jelaaa..hopefully semua ok...hehehe..sape2 yang sayang2 ai tu sabarlah menantiku pulang lalalalala nk tahu kemana sile la besarkan yek hehe..tiket dh kenyuk gile hahaha...winkkk oh saya agak bz ..so nk update pon terkial2 ni ha.....boss jgnla dera aku ni :(...ohhhhh

Wednesday, January 28, 2009

Ke IkEA

Sabtu pergi IKEA teman mizz amy beli dressing table..siap2 mimpi dia tu ..cian dia lalalala..kuar dalam ptg camtu..dah ler baru bangun tidoo huhu..so amai2 giler time kuar tue...:D jauh jugak perjalanan sejam gak ler.. aku just beli kotak jek RM 19.90 ...oh kotak itu tidak ada ditanganku hehe.. kitorang dinner kat william firstime pg sini.so nafsu mkn secara tamak dah datang..dah la pinggan besar makan dua orang jek...rasa2 korang abes takssss??? ofczlah tak abes hehe..siap tapau balik lagik kehkehkeh.. mee raja..yg ni ok..tapi kan rasa macam indo mee jek ..:D my feveret..sedap kojol ko minum muhahaha..seyes sedap ..nk lagik lah...gf ku pasni lepak sini yek..rasanya aku ingt jalan heehhe..:)

Friday, January 23, 2009

OLD TowN Bangi ;)

semalam kemain lagi lapa ..seharian tak makan..disebabkan old town bangi dah buka..so ajak adik lepak situ...best ok port melepak..gf2 ku lepas ni sini ajelah ek...hihihi...dekat pon dekat kan kan yang... nilah peneman setiaku ..adikku yg gojess hahaha..siap puji lagik ni ..hikhikhik..ha dah bermula dah sesi luahan perasaan so aku dok dengar jek...pastu kasi advise kat diaa..pastu sekali2 aku yg emo muahahahaha..sambil2 massage seseorang tetttttt!!! hahaha saja kasi drama :D klu dtg old town ofcz order ni..apsall yek...tapi disebabkan kami dok pokpek2 tak sudah..dh lemau ..hishhhh boleh plak dah lemau..citttt..tapi tetap kasi licin tak elok membazir sebab aku yang bayar :D...kan dikk hiksss firstime try ni..hazelnut white coffee..haa ni memang sedap nak mampos..kojol ko minum wakakakaka..ikut ayat my twin..bwekkkkkk ni mocha white cofee hmmm so so jek...pahittttt mihun tomyam..banyak udang kering erkkk tak sukaaa.. ni adalah perkara biasa kalau makan sini..tak reti nak order lain...tapi aku mesti kelupaan namanya hor fun ek...nyum2... pukul 10.30 gitu dah gerak balik....balik umah terus terbungkang tido..elok sangatla pas makan terus baring..sila buncitkan perot anda ahaks...

Thursday, January 22, 2009

ToDay ;(

hari ni ai tak berapa nak sehat sangat... sakit perut,sakit kepala,sakit gusi dan yang paling banyak sakitnya adalah sakit hati dan jiwa hehehehe.. so ni jelah update hari ni.... tak mood whoaaa..camana nak balikkan mood yekk hmmm... aku dok godek2 lam laci terjumpa ni alamak..rinduu gf aku :D

Wednesday, January 21, 2009

merempit hehe

wuhuuuu..lame giler aku tak naik motor siot..kehkehkeh..so malam tadi pas pg warta beli makanan cyg2 ku..adik ajak naik motor..so memasing dok cakap.."ko la bawak","ko la bawak"..hahaha ceittt ko yg ajak ko la bawak...ni motor abg saya..dia tak kahwin lagik hahaha tetibe promot abg sendiri....matilah abg aku tahu aku jaja motor diaaa..ampon abg..:D ha kau siap pegang gitu..yelah mane tahu aku dok snap2 sekali dia wikang mau terkangkang aku kat jalan nun hahahhaa...lawak betol cm jakun disitu...dulu time tak de kereta sendiri..n time2 alam remaja gitu aku bawak motor ok g keje kehkehkeh..aku suke moto gini tak payah nk tukar2 gear..ko lenjan jek..ape yek nama motor ni aku kelupaan..huhu

Tuesday, January 20, 2009

Indah nye (;

ni episod last untuk perdatingan antara aku dan dia hahaha..lambat sikit aku update...lokasi diputrajaya..best tau tempat nie..tenang giler...ni lah port aku klu tension ka..sedih ka..sinilah aku tuju cehhhhh..hahaha....ko nk guling2 pon takpa..xde manusia sangat..bagi yg bercintan cintunm tu jangan buat aksi terlampau laks kahkahkah tettttt! izza iye2 ckp best ar tempat ni yang..tenang giler...pasni aku da tahu lah nk bawak bf aku kat ne..hahaha tetttt! larikssssssssss... yang pic ok ka...hahaha..giler serabai yelah dah ptg2 kan..huhuhu..ok tamat sudayyyy :D

Monday, January 19, 2009

Taman botani + Big apple alamanda ;)

ai ketinggalan ketapi aaa huhu..syg aku lajuk jek updte cettt...hahaha..ni name nye jalan2 carik pasal hahaha..yelakan tgh2 panas dok berjalan2, berdetim berpegangan tangan hihi..terkeluar dh lesbo kan yang hahaha...pas lunch weol sajek nk lepak kat taman botani..perhhh giler panas dah la pakai kaler hitam lagikla meresap bahangnya kan..tak pe..at least kami excercise naik bukit..pastu peluh2 tu buang kalori kan wakakakaka... budak ni kaki gayot..x abeh2 hehehe..xper kasik can lah kan....nk manje2 sikit nk ngadu2 sikit..ai nk manja ngn cape sobsobsob..manje ngn pokok jelah hikhikhik cian kat ai kan.. eh yang pasni lepak sini time ptg2 laa baru lah sejuk kan..ni tgh2 hari yek..aku nampak ade cm jambatan panjang tau..cm nk naik..bile nampak cm bersarang jek tempat tue..terus larik tergedik2 hehhe..padahal naik dari atas nun hikhik..silapp daaaaa:D
ni aku update secara meraton dah nie..pas berpanas2 kitorang p bersejuk-sejukan plak kat alamanda..tekak ai ni dah gatal2 nk mkn big apple..tu p mentedarah sat kat atas..setap yuuuu..sile telan air liur..klu ade jco aku da xpandang bigapple tau..huhuhu..pasni p timbang berat, gerenti naik naik dan terus naik wakakaka..
auwmmm ..hikssss budak ni manje air pon nk suruh aku bukak yeke??bersambunggg ...

Lunch together ;)

sabtu hari tu pulak aku dok berdating dengan budak ukm ni hihi..so hari tu dia yg mai datang amik kat umah..senang jek kan yang g umah aku..kehkehkeh..sory ye aja..dh janji ngn akak izza dulu tu x dapat jumpa aja..next time eks..jgn majok aka sentap2 hahhaha...plan macm nk p breakfast sama tau..kunun2 kul 10 gitu tapi budak tu..ala budak tu...! mangun tah kol bape..pastu boleh lagik dok gayut x hengat2 kahkahkah..dush dush..btw aku dh mandi kol 9 lebih tau yang..pastu mekap2 bagai kul 10 lebih dh siap tau yang...siap leh turun2 tgk tv naik bilik balik touch up sikit2 lagik..x jugak siap2 jugak pompuan ni...hahaaha..rupe2 nye dok cintan2 dalam ym ko yek dush dush hahaha..tapi xpe akk xmarah geram jek grrrrrr hehehe.... dh senget2 aku nunggu sayang aku ni tau..cehhh nasib aku ni penyabar dan penyayang hikhikhik...dalam kul 11.30 izza dh sampai...so kami p lunch kat fasa 1 kat restoran hazizah yek yang..aku memang x reti lah mkn kat area2 bangi ni hahahaha..tu yg ko tanye mane yg best aku memang x tahu lalalalala... nampak sedap tapi parunye agak tawar..licin jugak aku mkn hihi..yelah bekpes x mkn tau...bila panas2 memang layan minum sirap limau...nikmat seh..aku punye food nie harga nye RM 5.20 oklah tue..byr sdn bhd hahah tu pon nk ckp yek yang..kuikui izza yg sweet..mkn2 sambil bergosip pokpek2 hiksss jempot2 makan..pasni kemana kami...tunggguuu cehh berepisod lak yek

Sunday, January 18, 2009

Dinner At jalan semarak

jumaat malam aku p dinner ngn izan..actually nk amik something kat izan n then p belanja mokcik ni mkn sekali, tu reward ye laling hahaha...so kami p mentedarah/mkn kat restoran sabidin tomyam jalan semarak hehe popular pakcik sabidin ni kehkehkeh..yg uniknya restoran ni sebab ada ayam bejalan berlenggang kangkong kahkahkah..sabor jelah..nasib x patuk ko..! cute jek ayam tu nk amik pic tapi lajuk jek jalan muahahaha...ok2 menu kami makan...seperti berikut ceh cm karangan plak hikhik... teh ais for me tapi rasa nye agak pelik..ade rasa carrot susu jugak..hihi xperlah minum jek ... holick ais for izan..sedap lemak berkrim.. kue tiaw kugfu for me..sedap boleh dihabiskan sampai licin..seyes memang sedap..:) tom yam campur ..sajek nk try ..sedap boleh jugak dimakan sampai licin tapi x abes sebab aku jek yg makan mokcik tu bukan nk join sekali hehe.. mee goreng pataya..izan yg punya..sedap dia kata..oklah kan..kire berbaloi makan sini..dah sedap murah plak tu...semua ni harganye RM 14.60 hikhik...murah x murah????

Friday, January 16, 2009

Map ke rumah ku hahaha

Aku dh gelak guling2 tau yang buat map ni..ko ler yang start dulu..memang aku dari dulu klu buat ni memang x jadik..tibe2 leh jadik parkinson gitu hahaha...aduhhh lawak betol mokcik nie...harap2 ko x sesat la ek nk p umah aku...hahahaha....so sesape yang dapat paham silela datang umah aku ade sesi gotong royong....wakakakaoh sebelom terlupe nk ucapkan thnks kat mizz amy sebab buatkn ni..wlopon dah ckp semalam nk gak ckp lagik hehe thnks tauuu:P~~

Hadapi dengan senyuman (;

salam semua..alamak da bersawang plak blog aku kan...mesti uols rindu aku kan haha perasan!..ekceli aku kebizian tahap dewa ni...nk siapkan akaun sikit jek lagik ni..punyelah gigih aku buat lelaju dari isnin ari tu ..ptg kang nk p antar audit..rasanye sebelum lunch ni da siap kot hihihi...chaiyok2 ni baru untuk tahun 2007 hahaha..ade lagik yang menanti xperlah..tu tu nampak ngeeee...klu ade masalah ke aku akan menyebokkan diri dengan kerja kerja kerja...wahh ..poyo jek ...hehehee..so selamat bekerja kat uols semua yek..ptg2 nanti aku lawat umah korang ek..nk khatamkan semua...happy weekend uolss...sape2 yang bercinta2 tu esok selamat berdating...hahaha..kenyit2 mate kat budak tue...u noe who u are ....:P~~ papaiii

Tuesday, January 13, 2009

Putrajaya + Sate kajang

lokasi di putrajaya...ari tue dok pusing2 baru ternampak...bestt sejuk jek angin sepoi2 bahasa...sape yg nk kan ketenangan g la sini...boleh main layang2 jugak ngeeee kat sini port dating jugak..ade yg manja2 ada bergambar2..ada yang dah ade awek kat sebelah dok usha awek lain hehe... sape tah ni..asal bergambar jek tgn macm tu hihihi... malam plak..ajak izan p mkn kat kajang...sate kajang hji samuri...katenya dh 5 tahun xmkn..last dulu mkn ngn kawan2 kite kan laling hahaha...aku selalu ler dok mkn..dh jemuuu huhu..order 10 cucuk jek...kang bebanyak x abes..mkn dah ler berdua sajok.. menu sampingan..kue tiaw..hmm xsedap langsung.....bwekkkk....kesimpulannya aku x bleh mkn kenyang2 nnti muntah..hahahha