Friday, February 27, 2009

saya sangat mengantuk ;(

hari ni aku jadi halimunan kejap ade kejap xda hehehe.. aku ngntok yg amat sangat..giler ar.. energy takde langsung! lentok jek ni ;( satu keje tak jalan ni haishhhhh... so sorry pd sape yg buzz ym ...aku tak layan aku ngantok!!!!!! tulun2 erkkk xsedap kopi ni..muntah balik aku...aiyarkkk ptg ni nk g karok.. hilangkan tensen! happy weekend my frenz..

Thursday, February 26, 2009

HR Steak House (;

malam tadi g dinner kat kampung baru ngn izan..HR steak House tempat ni best..romantik ..leh bawak buah hati masing2 pasni..hehe makan2 gak..tapi pikiran ke lain haishhhhh..tensennn mak noks! maleh nk bebel manyak2..ni kitorang order...besar whoaaa cawan nye.. harga murah giler! hehe RM 2.00 & RM 3.00 ..tapi kat sini sevice hampeh betol dah ler lambat amik order..pastu makanan pon lambat kemain.. time amik order akk tu punye laa masam..hehe ade masalah rumah tangga kot .... disebabkan lame nk mampos mknn nk sampai ...aku berasa sangat tension!..dah ler lapa sesangat.org lain lambat sampai dapat dulu..huh panas2...ngehngeh...yeyy sampai da..chicken carlon blue RM 7.50 ade cheese dalam ayam sedap tau...ni terliur ngn terlapar balik;p...hehe xpandang kiri kanan ngap sampai licin ahaks:) pas kenyang ape lagi marilah pulang yek..hehe..dalam kul 11 lebih sampai umah badan da letih ..mate kuyu so xdpt jumpe aja..sorry ye syg ..pasni akk g KJ la ek jgn majok2 ek hehe..

Wednesday, February 25, 2009

im GooD ^___^

yea im good:D so far sakit gatal2 da hilang seratus peratus...yahuuu.. so leh tido ngn nyenyak tanpa terganggu lagi.. tu jek nk bgthu uols yg aku da sehat... skng makan kene jaga ye.. xleh mam bukan2...(leh slim gini ngeh2) plus aku ade asma sape ade asma tahula pantang2nye.. cz mlm tadi ada semput2 sikit sebab manyak nanes hahaha..tipu jek:p and sepatut nye aku kene p kuantan hari ni;p smlm da bgthu kat boss xmo g.. tapi mlm tadi gatai2 nk g balik.. tup2 dorang da g pagi2 tadii...sobsobsob... wahai gf2 ku..jomla bawa aku pergi dari sini..ececece,, k la nk mengular sat..boss xde ma..kehkeh..tata

Monday, February 23, 2009

old town lagi ;P

sabtu lepak kat old town..sini adalah port melepak kitorang.. actually tujuan datang nak amik something kat ayin.. lame da dia peram mende tu..lame ke huhu... aku n izza memang tak sabar nk nengok...ke aku jek yg gedik tak sabar haha! ngn gatal2 yg ade sikit ni aku redah jek hihihieja n ayin..firstime jumpa eja yg tomei hehe..dorang ni bukak sejarah lame aku dengar jek hihi lawak;P nila barang nye...handbag yang kitorang order kat ayin 2 miggu lepas.. cute bangat tapi ade bauan yang best giler..haha..sape2 nk tahu pasal hnbeg g blog princess N okess yang ni plak...aku memang terkejut sebab nye tak order pon.. tapi adala org yang baik hati telah hadiahkan untuk aku hehe suprise betul..neway thnkss ek kt beliau...hehe dlm kul 7 kitorang chow nk balik tapi stuck dalam kete cz hujan lebat! kilat sambar menyambar wah ayat agagaga so buatla projek dalam kete auwwwwww haha! projek manicure la ..budak tu manje bukan main ok! hehe..pastu ade lak die kate aku albino miahahaha.. yang ok tak jari ko yg mulus tu ..;p pasni projek lain lak ek makcik sediakan barang yekk..hihi

Friday, February 20, 2009

Alergic oh Alergic =(

semalam aku telah dilanda alergic yang kronik.. time ptg camtu terus aku rasa tak sedap badan gatal2...satu badan bengkak ni:( alergic ar ni sobsobsob..seksa wooo..korang pernah rasa tak... adoiyaii tobat dah pasnie takmo makan yang bukan2 lagi.... kekdahnya makanan sedap tak dapat makan... huhuhu..cian aku kan...malam tadi g klinik doktor suruh enjek.. ohhh takmo lah ..takot:( ekkk gatalnye tgh menahan je ni..karang klu garu mahu makin teruk...:(
makan ubat ye cik zue jgn malas ;p

Thursday, February 19, 2009

haipppp rosak lagi :(

ni dah kali kedua rosak usb mp3 aku ni haishhhh... dah le tgh sengkek ko nk rosak yek..mane x geram uol.. kita tgh best2 dengar lagu peberet die p previous lak lagu lain.. tgh2 layan lagu die next plak adehhh... aku tak tekan tau..ingt kan ade hantu yang tekan..hahaha.. meroyan aku dalam kete tue..pagi tadi ape aku da buat ngn mende ni lalalala.. jgn tiru pangai aku yg ganes ni ek...pssstt ade sape2 nk belikan tak yang baru :) sobsobsobsob

Wednesday, February 18, 2009

Bangun pagi gosok gigi ^___^

hari ni mood aku ok sikit...why ek..tak tahu la..hehehe...so smlm aku dah qada tido aku yang tak pernah cukup be4 nie..haihhhh...rasa bertenaga gila ni..rasa nak g berlari2 jek kat bawah ni wakakakaka....so pagi tadik bangun awal....gosok gigi masuk pastu larik2 masuk dapur..ngeh! mahu main masak2..dulu time kecik2 selalu main masak2 ngn adik aku hahaha..nak masak ape ek..masak la apa yang ada..bile tgh sengkek nie,,haruslah berjimat cermat, n aku tak mao lah susahkan mak aku yang comel tu lagi...so masakla sendiri2 hehehe..menu kite hari ni adalah nasik goreng hentam aje...^___^ mule2 masukkan bawang ye adek2..;P masukkan telur kat tgh2..haha ala nasik goreng camni korang pon leh wat kan .... tadaaaaaaa da siap..wlaupon tak cantik n nmpk tak sedap tapi sedap ok..vavava puji diri sendirik..hehehe cube teka apekaa ni...

Tuesday, February 17, 2009

Bad DAy :(

huh,skrg mood ala2 jek nie..rasa nak sepak orang jek... hmmm..kite kan ada masa2 ade hari yang malang.. so aku memang malang semalam...sobsobsob.. tapi ape boleh buat ..aku redha jek terima ngn hati yg positif..dugaan ALLAH didunia.. hmmm aku tgh xde mood sangat nie.. tapi yang aku tahu.. kawan yang susah senang bukan senang nk jumpa(tapi aku da jumpe) bila susah semua lari..:( bila senang semua nk datang terkedek2..hate it.. wht ever it is..aku cyg u n u tau...u noe who u are rite:P wahh touching nk nanges da niee....sighhh

Monday, February 16, 2009

Kenduri kaWen (;

14 febuari aku p wedding akak im (bf izza hehe) menemani si makcik ni..aku on jek ..sbb tak de p mane2 lame gak tak g wedding cm gini huhu.. lauknye yang sememang maveles..n aku tamak hikhik..tapi tak puas nk makan sebab ape..sebab ade gangguan ..huisshh mencikkkk;P siap basuhkan tangan lagik hahaha..kenyit2 kat izza :) kitorng dapat beg speacial yuuuu ;P be4 balik bergambaran ngn pengantin..cumel..ni adalah bakal kakak ipar izza hahaha..malu2 kunun...tapi klu aku pon mahu berpeluh2 wakakaka... coming soon ..hikhik ape yang coming soon nye tah muahahaha..sorry yang aku jaja muke boipren ko kat sini lalalala...

Sunday, February 15, 2009

Picnic Time ^-^

pada petang jumaat yg indah bertempat dtasik putrajaya...tujuan utama adalah untuk berpicnic hehe... muke aku sangat pucat grrrrrrrr..apakaaa??? haishhh..menu utama adalah mcd,big apple n kopok lekor yg telah digoreng oleh org yg baik hatinye..sape erk hehehe..manje adik aku ni tau auwwww ;P izza sedang membuai perasaan hahaha..tah sape tah die ingat jeng jeng jeng...;p bergambaran x hengat hehe..mentang2 ade olympus merah ..ngehngeh..aku menjeles... tgk sunset yuu..best giler syahdu betul hehe... we luv each other wink~~~pucatnye muke aku ..:(

Friday, February 13, 2009

Goodbye langkawi hehe

Ni hari terakhir kt langkawi..lepas check out ingt nk p shopping last minit tapi disebabkan kereta sewa kene charge ah xkose aku ..terus p jeti antar kereta..so mood nk shopping hilang..bleh cmtue hehe..hurmmm terasa rugi plak x g underwaterworld...next time la p ngn geng2 keras lak...hahaha...langkawi skng memang panas...pedih2 muke aku nie...kitorang p jalan2 sat kat dataran lang...saje nk bergambaran kat sini..:D suke lepak sini walaupun panas tapi berangin ...seyes tenang betol tgk laut..;P tujuan p langkawi hanye untuk menenangkan pikiran yang terganggu selama 4 bulan lepas now me da ok hiks..shopping sikit2 jek..so sorry la xdapat nk bgi servenier kat korang jgn sentap2 ek.. nk amik pic pon xleh nk senyum sangat sebab panas ...lepas jalan2 sini kitorang p mkn sat sambil tunggu budak laki tu antar kat airport...aku dah xsabar2 nk balik ok hehehe..rindussss sangattt kat umah yeke kehkeh... balik menggunakan perkhidmatan MAS ..booking dalam bulan 8 tahun lepas..dapat rege yg sangat murahhhh....so selamat tinggal langkawi..ade rezeki cheq mai lagi yekk...banyak lagi tempat xsempat nk p kt langkawi ni ralat sangat sobsobsob :(so beautiful :D banyak lagi gambar tapi dah xlarat nk upload so sekian saje entry langkawi..korang mesti dah bosan kan hehehe..wink~~~ pssttt..pd org yg majok tu,jgn majok lagi ek..sorry sangat2 tau..but u pon dah x majok ngn i kan hehe..pasni kiter jalan2 carik pasal kt sini okesss...

Thursday, February 12, 2009

Jambatan Gantung (;

pas naik cable car izan ajak naik jambatan gantung aku dah cuak..ape kene la ngn aku ni....penakut bukan main...klu nk naik atas ni kene naik cable car lagik..nasib x tinggi mane...dah pening2 time ni..hehe..uols tgk je lah ek gambo takut2 pon..gigih nk amik pic hujung2 cmnie....ingt nk wat ala2 titanic tapi heronye xde muahahaha... gf aku dh kedepan aku terkedek2 kat belakang..ai jalan penuh ngn berhati2 haha..gilo ye ar bergoyang tau klu ade yg laju2..giler ar..takot..hahaha nice view i likeeeee smile cikit...;P smile again ;Pdh jom turun..takkan nk tido sini..klu boleh mmng nk tido sini takut punye pasal...haha..