Tuesday, March 31, 2009

Nuffnang saya =)

yipie...nufnang ku dah mencapai satu ratus ....tapi kan ari tu cam tgk lain jek ..nape ni lain.. haha ade aku kate kat syg aku tu lagi banyak dari ni...tak jadila nak happy tergedik2..haha..tarik balik.. tapi takpa rezekii ni..bukan senang nak dapat 100 tergolek2 kan hehe.. tapi rugi la..aku lambat register nufnang nie... korang lagi manyak kan..aku jek excited terlebih2 haha.. nasib tak tercash out tadi..selamat..mahu kasi tinggi lagi...lai-lai klik iklan kat sini.. nanti aku lanje sorang coki2 eh;p time kaceh pada yang masuk umah saya yang buruk ini...arigato wink2~~

bila hujan menjelma=)

semalam...hujan lebat segila-gilanya kat nilai ni..oh bagi sesape tak tahu saya bekerja di nilai hehe..so perjalanan memakan masa setengah jam .. dari bangi ke nilai...takdela jauh mana...semalam stuck kat office sampai kul 7 lebih .. sebab hujan lebat...petir sambar menyambar..guruh berdentam dentum..perh ayat haha.. nasib tak jem..kalu tak perkinson aku tau..yelah nak jem ape kan da kul 7 lebih ngeh2.. selalu jem kul 5 camtu ;)kalau hujan daku tidak berani membawa kereta kerana daku rabun n silau... dah la spec ku patah kene pijak oleh diri sendiri hahaha..malas lak nk g buat... contact lense pon tak pakai..agagagaga..so aku bawak 40 camtu..slow en ..its not me ok... saya melalui jalan dalam..bukan higway tu sebab gelap tahap cipan ni.... adakah korang berani??? haha time ni belom sampai lagi...nak dekat kul 8 baru sampai ahaha...motip entry ni adalah... sile membuat spec secepat mungkin hihihi...

Monday, March 30, 2009

selamat hari isnin =)

hari ni tak sehat ...selsema dah melampau2 ni..kepala dah berat gila... adusssss=( jemput2 bekfast ngn ai..makan roti sajok..sedap jugek roti ni..nyum2.. sy tgh gigih berdiet (bru start hari ni)..hahaha... sile menyokong diri ini dari jauh eh.. smlm,kelmarin gigih mencarik roti butterscoth tak jumpa2..haihhh bila dapat rasa tah .. hukhukhuk...

Thursday, March 26, 2009

bosan

adoi..hari ni adalah hari yang bosan.. nak buat ape2 pon takda mood..semua bosan. apehal tah ...bosan gila... jiwa dah check takda lak kacau haha..normal je.. tula...penyakit malas..nk updte takda idea.. mesti korang pon bosan bace entry aku kan kan..;( bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. grrrrrrrrrrrrrrrr..
peace!(gambar sekadar hiasan;p)

Wednesday, March 25, 2009

Happy besday Zuedhearty =)

sticky mode.. entry baru kat bawah :) yeaaaa..bulan march adalah bulan dimana lahirnya blog Http://ZueDhearty.blogspot.com bleh terlupe besday blog haha..kire tak terlambat la nk wish;D Dah setahun rupenye blog ni..sayang bangat sama blog ni... happy befday blog ku..hehe semoga berkekalan hingga ke anak cucu agagagaga, tapi aku bukanlah blogger taygarrrr yang update banyak2.. paling2 pon 2 kali sehari hehehe.. patutla nufnang tak kencang mane.. Ape2pon aku nk ucapkan, mucas gracias pada yang berkenan2.. yang telah memberi tunjuk dan ajar, sehingga terlahirnya blog ini.. jasa kalian amat ku hrgai.. pada kawan2 yang dah jadi kawan2 ketat, geng2 keras..semua nye bermula dari blog ni jugek:( terharu huhu.. pada yang sudi menjadi followers sy juge..thnks ok! klu saya tak follow blog u jgnla marah na..:) pd silent readers ku..farah! tu jek yang aku tahu.. tenkiu so much babe! wah wat speach lagi kelasss i.. hehehe.. jemput tgk kek.. cun kan..(cilok kat flick).. jom nyanyii untuk blog ni ;p.. selamat hari jadi, selamat hari jadi, lalalalala

saya bosan=(

salam..hari ni baru masuk office..apaka?? hahaha cuti sakan...sakit malas sudah menjelma.. isnin..ngn pale tingtong..sempat agi kuar.. pakse2 manis madu g jalan.. dia takmo.. aku nanges guling2 bagai baru dia nak.. drama lebeh hihihi... (uits im ai pinjam awek mu jap.. jgnla sentap2 agagaga;) kejam aku en??dah ler budak tu manyak asigment.. huhu sowie ye yang... ko kan cyg aku...kan kan hahah:D ni kat nichi the mines..makcik syg aku tu memang suke shopping kat nichi.. aku so so jek... aku lak suke masuk kitchen eh tol tak eja nye...ala2 nichi gaks.. apsl suke..adelaaa hiks.. pas rembat selai baju.. kitorang p makan... kuew tiaw sizling ni x nanges ler..cair..so korang jgn terliur ye..tak sodap!.. huhu so tu je la al kisahnye agagaga.. malasnye nk taip.. bye2...

Friday, March 20, 2009

selesai sudah ;)

malas nk citer banyak2..keje banyak!..kelapa pening!, tapi salah satu wat aku happy..roadtax sudah kuar..hihi yela hari tu stuck disebabbbbbbkann.. saman ni...hahaha..punyela banyak.. tu sebab sangkut.. ni saman tersembunyi.. ade ke cam tu hehehe... yihauuu leh berjimba dengan riang ahaks:D

Thursday, March 19, 2009

tido yang nikmat

tak pernah ku rasakan tido yang sangat nikmat .... walaupun badan ni sengal2 otot pastu pening2 yang kronik, tapi tido ku indah je..hahaha bukan indah sebab dilamun angau tau, tapi entahnye..giler sudah agagagaa baru nk tido lena lame sket..terasa macam kene raba lak hihi..ingtkan mimpi,upenye anak buah ai... membebel2 suh bangun! eh pandai lak ek budak kecik membebel wakakaka... ayat die camnie" atik (acik)manun(bangun) yaaa (la)" hahaha tepok kang tahu la.. boleh lak die berebut bantal kesayangan aku..cis ngn budak kecik pon nak gaduh! tapi ai syg banget same ni budak.. syg sampai nk geget jekk grrr geram! dah besar upenye fatin irdina ni eh... bila la nak ade baby sendiri ni huhuhu..
ni dia pakse2 aku amik pic dia..xmo amik sentap! hahah iku pangai sapelah ni..lalalala pangai aku ke hahaha..wink~

Wednesday, March 18, 2009

Bunga itu saya punya

i dont know how im suposse to feel right now =( + =) = ?

Tuesday, March 17, 2009

Kopitiam station + putrajya

nyum2 korang terliur tak??? ape ke nama makanan ni.. lupe hehe yang mushroom sup tu memang sedap.. nanges korang makan.. yang chicken cop ni so so jek.. tapi disebabkan mahal kene abeskan, tak elok membazir;p tembam sudey pas makan .. kitorang g purajya nak jumpe budak yang suke sentap namenye izzaty belon, die ni bini man belon korang kenal tak?? hahaha.. tapikan time tgh jalan kat dataran nak g masjid, bleh plak hujan tibe2 turun selebat2 nya.. apa lagi..lari tergedik2 la.. hilang semua control ketika berjalan hahaha! apala nasib;p so jumpe kejap jek, dapat jugak jumpa ibu zaty.. sangatla kecik dan mude remaja, ingtkn akak zaty tadi, eh bukan,ingatkan adik zaty. wakakakaka... zaty belon mengang ar tu uwek! disebabakn ko kan dik, akak demam ni..sobsobsob, sakit kepala tahap dewa sudah ni=( tapi takpe demi zaty ngokngek kitorang sanggup redah ujan yang lebat! lainkali datangla time banjir n ribut taufan tau.. kahkahkah..pieww~~~ ohye thnks eh coki2.. sedap betol.. hahaha

Monday, March 16, 2009

Saya Sayang Beliau

jumaat mlm aku lepak umah izza;p huhu aku tido awal dari manismadu ni.. apa la dia buat malam2 tah mengemas kot hahaha..(buat cerita) so mata ni dah tak dapat nak bertahan tidolah dibuai mimpi sedih sob4... rasa macam tak lena sangat sebab bantal kesayangan takde kahkahkah ops... sabtu kitorang ade program..nak jumpe budak yang suka menyentap tak sudah2 :P tapi before kuar tu..aktiviti blogger mestilah dibuat hehehe.. bak kata makcik ni jual muke kat blog! lelong2..wakakaka.. hai sy zue yg belakang tu izza ;p kami single kami??? eh tak! laki saya ada kat dalam AF kuikuikui so tak single da;p (jeling2 kat zaty) toilet kat mines dah berubah ok! hahah lawak betol gambar yang dorang letak! toilet duduk ngan toilet cangkung pic nye sangatla lucah hehe.. BTW the mines dah banyak berubah.. clap2 =)

Sunday, March 15, 2009

jom makan =)

jumaat sampai ahad aku tido ukm ..menemani si makcik manismadu ni.. macam biasalah kalau dah together2 ni harus makan,makan dan makan hiks! destinasi yang dituju dekat char kuew tiaw mutiara bangi.. sape2 dok bangi tahu kan:D yang ni sampingan..nk ngap2 ..layan je makan sambil borak2... ehem2..ade orang baling2 kertas eh makcik hehehe.. agaknye orang dekat sane nak order baling2 kertas kot hehehe...wink2 tadaaaa..char kuew tiaw yg pedas melampau2.. nape macam kureng je rasanye tak macam dulu so tak nanges n meraung2 ko makan:P oh udang banyak gila..tapi sayang ai tak dapat nak makan itu udang.. ade aku kesah huhuhu...

Friday, March 13, 2009

Entah

ni adelah coffee halia... badan ni masuk angin.. so aku tak sedap badan... memang xleh masuk lah... tapi terpaksa minum .. nk kene g berurut ngn mak balik nie.. makkkk =( sakit sangat =( tadi call mak mak ckp balik kang mak urut wakakaka.. dah lame x bermanje2 ngn mak huhu.. mak aku syg adek aku lebeh ok.. jeles le plak muahahaha manjeee tak aku ;p ai anak ke dua bongsu so??? hahaha

Dinner @ Sanfrancisco pizza =)

moning ...pagi2 dah tunjuk makanan kan..semalam lepak kat sanfrancsisco pizza kat bangi ni...seksyen bape tah..kelupaan..hiks...aku n geng no no love crew..name nk gempak..hahaha tapi semua da ade pakwe....blah ar dorang ni ngeh2...kitorang order pizza jek..share2.. aku xlapa pon juz nk happykan diri.. klu ngn dorng ni happy jek..gelak2 x hengat..elok mkn kt maple la..sini x sesuai nk gelak2 cm syaiton tu hahaha...pizza ni kureng..kata xlapa tapi makan gak 2 keping.. hahaha lime speacial nanges ko minum :P tgh borak2,gelak2..tup2 black out hahaha..sabar jelah... klu dengan boiprenss ni agak2 romantik tak..kuikui da takde keje kan..hehe.. pas da memekak kitorang balik la ke umah masing2...

Thursday, March 12, 2009

=(

org kate tak elok tongkat dagu kan..kenape ye?.. tapi tu ler..suka sangat wat gini..=) aku susah hatila.. geram, geram, geram, ape ye nak buat klu geram =(

Wednesday, March 11, 2009

kami @ putrajaya

ape kes mencangkung ni haha...lepas dinner kami lepak putrajaya... pe lagi kate blogger tak taygar sangat so harus berposing sikit2.. tapi kenyataannye aku memang tak reti berposing haha hehe time ni da gelak2 ..luv this moment:) hiks...aku tgh sakit perot+sakit tapak kaki..tapi gigih nk kuar.. wht to do..ade lagi 7 minggu..harus spend time lame2 kui2... i miss u ..u miss me???????? tetibe haha this is me..if u dun like me anymore just b honest :P kuikuikui drama jek lebeh... aku syg kawan2 yg syg aku >>...izan,izza,zie jgnla korang away from me.. korang terlalu la penting dalam hidup nie.. xde ehem2 pon xkesah..yang penting aku ade kawan yang baik...touching lak aku skng kan.. wakakaka.. ade lagi yg aku syg..tapi aku simpan jek dalam hatii sapekahhh..ala yang tgh bace tuuu ??? tetttt

Dinner wif syg ^_^

last nite p dinner kat azizah..sape dok bangi tahu la kot..huhu saje nk ngedate ngn sygku be4 dia da xde nanti..huaaa sedih sobsobsob... ade la benda nk gosip2 ..:( n aku order ini..xmo makan berat2..hiks si izza tiru aku mkan ( ala gambar izza xde.. makcik gambo ko xde xper kan..sape suh x email ahaks) ape aku makan die pon nak jugek sebok jek kuikuikui...last2 xsedap ;p ape tgk2? nak eh...hmm xsedap ok... kurenggggggggggggggggggggg.. x nanges ko makan hehee... so penyudahnye minumla air limau..lebih elok limau suam.. tapi aku ni cm panas jek malam tadi mintak limau ais..klu minum ais buncit kan??? hahaha...ekceli aku nk jumpe seseorang pas dinner tapi xjadi.. so wht to do..aku hanye senyum jek..dalam hati pahit n sedih.. aku xkesah..kerana aku akan cube memahami org lain .. org lain xyah paham hati aku ni pn xper...dari dulu macam tu.. auw..touching plaks hahaha... so izza baek hati nk temankan aku g lepak putrajya..i love putrajya..bnyk sangat memori ehehe