Thursday, May 28, 2009

Syurga cinta itu best!

korang da tgk cite ni? aku menyarankan korang tgk ;p
cerita ni memang best serius gwe tak tipu :D
kelakar,sweet, ada unsur-unsur keinsafan
sesungguhnya semalam aku nanges nengok cite ni haippp
touching betol tau,kiranya mesej cita ni sampai la ke lubuk jiwa ku hehe
Dan sesungguhnya juga awal shaari itu sangat hensem ^__^
Sayep kasi 5/5 hohoho!
Aja akk terlupa nak publish shawl aja bagi
cantek banget, akk ingat kan ni adalah lapik meja
sebab tak buka lagi time tu wakaakakaka
pape pon thnks tau cayam i like it very much!
takdala mati kesejukan kat opis niii tenkiuuu ^____^
cantekkan!! korang ada ke (buat muka belagak) hahaha

Wednesday, May 27, 2009

Tak suka Tak suka (--__--)

haihhh napela diri ini sangat sengal
tu la bila dalam pikiran ni pk kan benda lain gini la jadinya
beli tiket bas pon leh salah tarikh :(
pang kat diri sendiri adoiyaiiii
boleh ke eh tukar tarikh balik???
membazir gila kalau cmni
mencik betol la
agak2 kalau aku tak pergi tuan empunya dri marah tak ek
sobsobsobsob

Tuesday, May 26, 2009

ketagihan

mlm tadi lepak kat old town
dengan kepala sakit tak tentu arah
pkkan hal orang lagi bertambah sakit haihhhhh:(
kepala da sakit still minum coffee,haihh vengong betol!
napa takleh nak jemu minum hazelnut coffee ni pon aku tak taw
letak dadah ka gugugu ^__^

Friday, May 22, 2009

Makan -makan dan bergambar ^__^

salam semua huhu dah makan???
jangan marah2 aku tau wakakakaka
ni nak hidangkan korang ngn makanan yang sodap2 gagaga
rabu malam ari tu kan jumpa aja,pastu jumpe 2 blogger jugak
oh mula-mula kitorang tak tahu,ayein yang cakap
oh bagus-bagus
leh mengeratkan sirratulrahim gitus
ni la antara menu yang dorang melantak,eh aku jugak hahaha
sedap jek nengok dorang mkn meatball tu haihhhh :(
tak mampu nak makan hahaha, aku da jadi mak nenek (--_--)
makan-makan sambil borak2 ngn dorang
pestime jugak kenal n jumpa Mira n sis Honey
dua2 kaki gambo ala semua kaki gambo ^_^
pantang semua kuarkan kemera Alert semuanye ye wakakaka
apepon dorang memang best
tak habes2 bergambo hahaha
lagi sekali
dan lagi^__^ thnks pada yang ada ari tu huhu best-best ;p
dari kiri mira,sis honey,zue,aja,eja,princes N dan fiza
hehe tak tahu da nak letak caption ape
ngeh2;p
and last bergambo ngn aja syg,hehe malu-malu kucing jek nampakkan
yelah orang ramai nak buat aksi mengancam
tapi tak jadi huhu,apepon thnks aja dtg sini
(~_~)
nak tggu kitorang g sane berjanggut ye hihi
papepon lebiuuuu muahssss

Thursday, May 21, 2009

Jumpa Pwinces Aja

*pompuan yang tak sabar nak jumpe aja gugugu* huhu ni pestime jumpa (Pwinces aja pinky)
aja bawak fiza kawan aja,dua2 tomei
pas balik kije semalam terus g alamanda sebab da janji kat sana
bukan aku jek tau,si Princes N ngn eja jugak ade hehe
kalau ade geprens aku memang ade la punye muke beliau kat situ
tapi beliau sudah pulang ke pangkuan keluarga
*hai makcik hihihi*
disebabkan sampai awal,aja ngn fiza nak karoks dulu
hihi memalu lak aja ngn kak zue ek
sore korang2 ni macam tak terkeluar jek cayam
disebabkan aku ni sakit gigi tak dapat nyanyi bebanyak
sakit gilos walaupun aku senyum sampai ke tinger
kesakitannya sampai ke urat pale ok gagagaga!
bila dorang suh nyanyi haihh tak mampu nak tolak
nyanyila satu lagu janji ado HAHAHAHA
thnks kasi akk present eh
segan tak bagi pape kat aja ;p
next time k ngeeeeeeee~
*************
p/s haihhh nape mls sgt ni,keje banyak kepala otak dah senget
pasni ade sambungan tau jumpe mira n honeysour ^__^

Wednesday, May 20, 2009

kesian pada diri sendiri :(

gugugu! ni adalah menu @ breakfast bagi pesakit seperti sayep hehe
kunyah pelan2 adalah lebih baik,supaya cepat hadam
dan nanti2 takdalah lapa dengan cepat kan kan hahaha!!
tapi sangat sedih kerana aku tidak berjaya
menghabeskan roti blueberi itu
sakitt!! seksa nak mengunyah sobsobsob
(--___--)
psss..sakit tak cabut gigi? hahaha macam budak2..takut!!!!

Tuesday, May 19, 2009

Sakit gigi

adoii kepala berdenyut2,sebab gigi sakit
gigi bongsu nak tumbuh kot
Sobsobsob sakittttt gile weh :(

kad dah sampai

salam semua,kakak Zuris n Na kad korang dah sampai dengan selamatnya
insyaallah takda aral melintang
sayep ke kenduri korang ek
kalau tak datang pos hadiah je bole?
hahaha
thnx kasi kad tau!!
p/s;tak tahu da nak update apa..bosan deh(--_--)

Monday, May 18, 2009

Pelangi petang ^_^

Dah lama tak jumpa pelangi hahaha..semalam time jalan2 ptg tu
ternampak pelangi,ape lagi terus melompat2 (gagaga tipu jek)
klu ade kemera canggih mesti lawa giler ;p
masa ni terlalu khusyuk menghayati pelangi hihihi
oh cantiknyee
impian nak amik gambo pelangi dah tercapai ngeee~
kesian aku kan jakun gilers (--_--)
HAPPY^__^

Friday, May 15, 2009

Air jambu sedap ^_^

skng kan cuaca panas,tekak pon mintak disi air sejuk2 jek
pastu mintak air jambu lak tu,amboi2 ngade2^_^
hehe tekak sendiri takper
harga air ni 1.50 mahai kan? ke tempat korang lagi mahal?
semalam g blog kak intan,terus terliur nengok die makan buah haha
buah pon leh terliur kan
ade Cape2 ke yang terliur???
oh nyaman ^^_^^

Happy befday aja

Entry ni khas untuk pwincess aja
aja HAPPY BEFDAY sayang
ni adalah adik kesayangan aku jugak!
^___^
neway
semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki
nanti kita jumpa k
kak zue kasi pwesent
muahsssssssssssssss!

setan budeg

hari rabu g tg wayang kat the mines hari rabu kan murah..ni pon plan last minit
macam biasala adik aku yang membayokan, ko ajak ko la belanja
hahaha keji
kitorang tgk citer SETAN BUDEG hehehe tajuk tak leh blah
maksud setan budeg ni adalah HANTU PEKAK hehe hantu pon leh pekak ka?? hihi...pompuan ni memang pekak sebelum mati kene langgar keretapi tau..tu sebab hantu pekak jadinya ^_^
mula2 plan nak tgk citer hantu gendong jamu hahaha pelik2 jek tajuk tapi dah xdo
mula2 macam confiuse jek nak tgk tau..yelah best ke tak,seram ke tak
aku ni dah la agak2 fenakut org nye hahaha
kesimpulan citer ni, bestlah!bagi aku la
kelakar tapi takdalah kelakar gila,yang tgk pon bape kerat jek dalam panggung
so gelak cam syaitonlah hehe
nak kate seram takdala sangat ..tapi seram hehe camne tu..pelakon pompuan lawa2,seksi gile huhu laki2 mesti
terbeliak mate korang nengok kahkahkah
kirenye hantu pekak ni nak membalas dendam pada sape yang menyakitkan hati dia hohoho
korang kalau tak tahu da nak tgk cite apa,tgklah citer ni

Thursday, May 14, 2009

salam semua......hari ni hari khamis...sok jumaat....
Lusa sabtu..yey final akademi fantasia..hehe
mood nak renovate blog sangat membuak2... tapi satu pon tak jalan muahahaha... yelah..banyak betol nak pk dalam kepala otak ni.... tu sebab kalau korang tetibe masuk sini.. private..
maksudnya aku tgh gigih berusaha mencantikkan blog ni...
sesungguhnya aku sangat bosan dengan BLOG aku
korang paham tak bosan??tapi aku syg blog ni....ekekeke..
tanpa dia takdalah aku jumpa u all kan kan...
ada cape2 sudi nak tolong???
hahaa harapan ^_^

Wednesday, May 13, 2009

rezeki jangan ditolak^_^

malam tadi...ingat nak tido awal..tapi budak2 ni macam psyco aku kan...aku kan tak leh lekat kat umah...kaki jalan katenye...hahaha....so plan g kajang...jalan2 carik makan...takper2 korang jek makan...aku minum jek....ohhhh...nan ado...kekdahnye aku jugak melantak sekali ngn sewel2 tu...hiks...nasil lemak ini memang sedap gilos....aku amik nasik separuh jek...susah hati la nak makan malam2 ni...gemuk2!... time ni la ..kitorang jumpe seorang pakwe yang baik hati..dan kepala otaknye ngeng semacam..ajak dok satu table ngn dia...kitorang ok jek..dia pon sorang2...ngn badannye yang sasa tu lagilah kami suka gagaga...baik ok brother ni...dia yang bayar semua food kitorang...hahaha..makan pree agi...kepada abang tomei tu arigato...budak2 ni lagi sengal..siap kasi no phone tapi bro tu taknak wakakakkaa...jual mahal lak! yelah mane tau leh lepak sekali..boleh belanje lagi ... hihi niat tak baik... muke yang selebet..plus sakit mata..haha..nasiblah sesape yang tgk aku... dan2 plak time tu bateri hp mati...motip bgthu ??? haha

Tuesday, May 12, 2009

when ???

Ahad ari tu ada majlis belah lelaki pulak...kire belah aku la...buat dekat dewan mpi..MAKTAB PERGURUAN ISLAM....ada yang tahu??..nasib tak jauh...tu sebab leh berposing2 hahaha...dan aku tak menjadi orang terpenting dimajlis itu....malas la.....aku kasi can la kat sepupu aku yang lain ..cam bagus jek bunyinye haha...tapi badan still penat2....bole?? dtg2 jek serbu makanan dulu..huahuahua..yela dari pagi tak makan...harusla kebulur kan.... lauk2 nye smua sedap..ngan desert lagi...:) tgk..kebulur ke tak aku weh...hahaha..ayam nak dua ketul..gemuk-gemuk... makan-makan sambil gelak syaiton..haihh...tak elok tol pangai..membahan orang...pelamin yang hijau....sorry gambo agak goyang2...tangan parkinson yang amik wakakaka.. da kenyang ape lagi..mari2 pulang haha...aku malas dah nak jawab soklan maut...paham2 sudey haha,,tak boleh blah....apepon...saya sangat kenyang makan free..alhamdulillah....pas mkn muke terus jadi kembang....ke memang da kembang huaaaaa...tak suke!!!!hehe

Monday, May 11, 2009

Bersama izza

Entry ni khas untuk Sweethoney...Sabtu adalah last day jumpa adik tersayang....almaklumlah dia da abeh belajo ..alahai sedeh le plaks...macam biasa tido kat ukm...dan untuk terakhir kali tido sane...izza amik aku kat uma dalam 12 lebeh gitu......tido kul 5 camtu...ade la ativiti kitorang hahaha... muke baru bangun tido haha... muka tembam+Sembap tak cukup tido.. masa ni tggu izza siap...nak p antar aku balik lah...ai ade kenduri jap lagi..hihi..selalu macam tu..asal jumpe izza jek ade kenduri ..asal ada kenduri jek jumpe izza muahaha! tapi sebelum tu kitorang g warta dulu...ada misi...=) cayam..thnks 4 everything tau yang...masa ko peluk aku tu nak nangis ok..tapi ramai orang pandang haha..aku mengaberkan la diri aku kejap....peluk pon laju2..boleh back balik tak..jom peluk lame2 hahaha...aduhh sodih2....ape pon..gudluck tau..jage diri baik2..jangan TETTTT..kuikuikui...pasni da tak dapat nak hang out ngan ko selalu cam dulu2....;( muahssss....2 minggu lagi kita berjumpa tau hahaha....tata cayam!

Happy mothers Day

salam uall..semalam adalah hari ibu....so tak terlambat nak buat entry ni....HAPPY MOTHERS DAY to my mom...I LOVE U MAK!!!! pagi tadii kiss mak ..peluk mak..terasa la sayu ,sebak...entah rasa macam tak nak g kerja jek...sobsobsob... kek ni ditaja oleh my brother ...dan dia buat sendiri..sedap gilos..cheese cake..cheese sesaje...muak plak...hahaha...aku tak berapa suke sangat cheese cake...ape2pon thnks too angah..sebab buat kek yang sedap gilers ni.... angah aku keje sini..sebagai tukang buat kek aka chef la kan.....kalau di hotel harge sebijik ni... RM 60.00...;p this is my mom...I LOVE U MAK...u are the best mother in the world n pretty also..hehe...muahs muahs....jasa mak akan anakmu kenang dan membalas jasa mu..i will ;p dan ini adalah anak die yang kedua bongsu hehe...same tak muka saya n my mom???? pic ni macam Budak2 plak hehehe....terasa diriku mudes...gegege

Friday, May 8, 2009

X-men Origins Wolverine

yeayy sudah tgk citer ni...tiket pon da buruk huhu...cite ni best....Hug jackman tu macam hensem jek...kui5 aku bagi 5/5.....wahh penuh tue..;p gambit tu yg best!!!kaki diatas ni memang kaki wayang.. sape2 tak tgk lagi..silala memujuk kaki anda ke panggung sekarang haha..
salam semua...hari ni mood tak tahu dah takda..sekarang mood dah tahu waakakaka...biasala hobi aku kan meroyan jek kejenye..da sinonim sape2 yang close ngan aku..tahula aku ni macamana...hiks...ok2 nak update dinner ngn seseorang malam sabtu lepas...wakakaka..bapak lame pending..janji aku update...otak dah tak de idea ni...haihyakkkk...macam biasa aku suka teman kan bucuk aku ni...sebab die akan jauh ngn aku nanti huhu...sapeka pandai2la teke gugugu;p kitorang dinner kat seksyen 15 serina park cafe kot..lupe lak..klu salah ampun ya... pestime datang.... order makan ringan2 jek..ringan ke haha..kuew tiaw kungfu..adoii biasa jek..tak nanges pon makan ...so so jek...oklah dari kat zabaa haha..ciput jek..opsssmakan sambil layan af sekejap;) motip picture ni??? aku sudah gemuks...mau diet semula...tolong2....sape2 ade cara nak kurus ...guna cara korang le plak....tell me please...sobsobsob;(

Thursday, May 7, 2009

kenape eh...

nape saya sangat mereng hari ni....saya sendiri tak tahu...kenapa saya sangat mengantuk hari ni..saya sendiri tak tahu..kenapa hati saya tak tenteram..saya sendiri tak tahu..kenapa saya rasa sedeh hari ni..saya sendiri tak tahu....:( ha ha tak tahu .....hmmm