Tuesday, June 30, 2009

Alergic pulok dah:(

Hai uall selamat hari selasa!
hurm, muke aku dah mengalami kegatalan melampau2 ok!
Tak ingat aku makan ape jadilah gini
memang pinky giler muke ku hhahahaa
Tapi gatal toksah cakap adehhhhh
Tak suka tak suka :(
Sape yang alergic jage pemakanan anda taw!

Friday, June 26, 2009

Teruk sangat ke aku?

ok saya nak meluah disini rasa macam tak best hari ni
ape kes tah tapi aku ok jek cume kadang-kadang tu rasa sangat teruk
sape penah kawan ngn aku???
korang rase aku macamna?
hehe mesti dapat feedback yang sengal:P
hmmmm aku memang ada masalah dengan member aku sorang ni
hmm boleh dikatakan rapatla dulu time belaja
tapi sejak dah keje, slow la ngan die..
hmmmm hmmmmmm mengeluh plakk..apelah kene ngn aku ni ek
dia sudah mintak maaf, aku dah pon maafkan dia dalam hati..
cumenye aku malas nk text die kate "ok aku maafkan ko"
so aku rase dia macam terasa aku still marah die
marah agi ke tak aku ni..aiyoo sendiri tak tahu
eh tadi kate dah tak marah kan so tak marah la hahaha
memang mule2 bace massage die ari tu sangat menyukai sentap!!!!!
sampai aku tak jawab calling dia hahahaa
macam budak kecik...:P
takyah korang nak tahu pasal ape:)
tgk kat status ym die pon aku da kesian bunyinye "hina ka diri ini untuk dimaafkan"
hmmmm hmmmmm haihhhhh tah!
wahai kawanku daku sudah memaafkan ko cume aku malas nk text bagthu itu ini tak tahu kenapa
pasal nk g majlis pertunangan ko tu mybe aku pergi...ontah hahaha sengal
wahai kawanku kalao ko bace blog aku nie aku sudah lupekan ape ko cakap tu tau! cume itulahhhh gagagga!
ok dah2 stop membebel...

Transformer Revenge of The Fallen

semalam tgk citer transformers revenge of the fallen huiii giler best
Memang tak menghampakan hohoho
memang best gilers walaupon mate ni ngantok tahap gaban bila dah tgk terus terbeliak mateku
saya kasi 10/10 tak sabar nak tgk yang ke 3 plak
i enjoyed it!
Tiket pukul 10.30 pagi??? hahaha
mula-mula nk tgk rabu ari tu tapi full sesajo
So beli tiket tok esok lah hehehe murah pon murah
So semalam cutila semate tgk wayang agagagga!
optimus prime my hero yang gagah
time yang die mati tu memang sedehhh tapii die kan hero mane leh matiii ngn senang :)

Wednesday, June 24, 2009

Video (Aku yang femalu)

video
Ari tu dok belek2 hp tetibe ternampak vidoe ni
Masa bila plak aja bagi akk ni ek
hahaha sengalla aku dalam ni gelak terlebeh pulok
Muke dah excited nak nyanyi kahkahkah last2 ade plak budak tomei ni nak rakam
Mana aku tak terkujat kekdahnye aku terrrrrrgelak macam orang gilo hehehe
poyo jek agagaga
Sorryla aja akk kalau bab video2 ni memang femalu sikit kehkehkeh
haa kan ade denga sikit2 ai nyanyi tu denga x??? kahkahkah sumbang!
saje nk share ngn korang bukan senang ok gugugu!
rindu gilers kat aja okeh !!! :(

Tuesday, June 23, 2009

Luv u mucho-mucho

Hai moning
korang ada kucing?? sayang kucing tak hehe
Poyo jek soklan heeee. Sape-sape takut kucing memang la rugi
Serius rugi hahaha pasni cube-cubelah belai kucing
Kalau korang jahat ngn dorang memang patut pon korang kene gigit hahaha
serius takyahla takot! kucing ni manje gile! haihhh memang aku sayang nak mampos ngan kucing-kucing aku
time korang sedeh ke cube korang luah kt kucing
memangla dia takkan bercakap n phm pe ko merepek
Tapi kan kucing ni macam boleh bagi attention ape ko merepek
hahaha seyes tak tipu tryla hahaha
syg aku ni kalau dukung cmni gerenti die tido hahaha sweet giler
Dah macam tidokan baby lak tu huhuhu
Luv u bubu ...
kalau cakap pasal kucing ai memang terober ngehngehngeh

Monday, June 22, 2009

Thank you :)

Terima kasih korang
sudah 200 followers :)
tenkiu ..jomlahh beramah mesra hehee

Thursday, June 18, 2009

mari makan

Jemput la makan kawan-kawan
MaCam biasa kat mane lagi old town lagik
macam lama jek tak jejak old town eh yeke hilang ingatan sudey heeee
tak bape nak ade selera sangat tu
Tekanan perasaan camtu la hahaha
tak pe leh kurus cepat gagaga!
nota noti: i know just what your saying, so please stop explaining. Dont tell me cause it hurts ..Dont speak... song by no doube! really like this song...^___^

Wednesday, June 17, 2009

Tak mungkin kerna sayang

hye all im back hehe dah puas rehat gigi pon so far ok kalau sakit sumbat jek pain killer bebanyak
tadi pagi dengar lagu tak mungkin kerna sayang
actually lagu ni macam dah naik bosan jek denga
Tapi ada lirik ni yang membuatkan aku macam terpaku sekejap haha
kirenye macam terkena kat muka batang hidung sendirilah
gagaga
*Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti
Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali
Sekali segala ada
Ada rindu yang datang tiba-tiba
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan *
hurmmm nothing to explain pasal lirik ni
after 8 month we meet again
just take care urself n b happy ape yang kamu impikan selama ni..
diri ni dah buat yang terbaik dan memberi laluan pada jalan yang kamu pilih :)
hehehe ^_____^

Monday, June 15, 2009

Sakit giler :(

Haih sekarang tengah menanggung azab nie
Tibe2 gigi ni sakit menggila-gila nie
Arghhhhhhhhh sakit :(
Takot nak g klinik :(
ye aku memang benci takot dokter gigi
adelah tragedi yang tak dapat nak lupekan time kocik2 dulu
Tampo kat muke sendiri sobsobsob
Kesimpulannya kene gak pergi so aku akan menyepi la buat beberapa hari
tata

Friday, June 12, 2009

Kawan saya dah kahwinlah!

6 jun 2009 bersamaan hari sabtu lepas
Aku ngan pompuan2 diatas g somban hehe
kitorang nak g weeding sahabat kitorang yang bernama SABIROH
Sedapkan nama dia, orangnye pon cantik lemah lembut
Bertuah hasben die
Pergh pejalanan nak g sane tu memang ade jek dugaan dan rintangan
Kalau janji melayu memang cmtu kate kul 11.30
kol 12 korang sampaikan hahaha
nasibla kitorang tahu highway kat nilai seremban jem teruk
Dengan menggunakan kepakaran aku ecehhh! hehe
kitorang menggunakan altenatif lainn
Lalu lukut la kan hehe so kami tidakla stress menghadapi jem wehuuu~~
Ni la pengantinnya sabiroh dan afiq tahniah korang! semoga berkekalan
hingga ke akhir hayat
dorang ni je yang bercinta kekal time2 study dulu sampai la skang, sorang junior sorang senior hehehe
time kami sampai pon da ptg kan, tak dapat tgk dorang bersanding :(
Pas tu kitorang p singgah PD jap hehe
sesaje nak lepak bukan senang nak jumpa dorang ni
Layan minum air kelapa perghh syurga!
dengan angin-angin sepoi bahasa memang tangkap leleh wa cakap lu hehe
Tetapi PD sangat penuh dengan manusia yelah cuti sekolah
Da agak-agak petang masing2 pandaila nak membalikkan diri memasing
NAsib jalan tak jem takdala sume meroyan hehe

Thursday, June 11, 2009

saya zaman dulu kala

Eh-eh korang aku saje jek nak share ngn korang
Gambo zaman mude-mude dulu hahahaha
Mudela sangat!!! kahkah :P
hehehe lain jek muke dulu nampak mcam suci jek hahaha
Kalau tak silap ni tahun 2006 kot masa tu umo sayep 21
dulu kurus skng ni gemok kuikukuikui
tapi time sekolah lagi la berisi dah abes sekolah kurus plak hoho
gambo sekolah tak discan lagi kang lari korang nengok muke aku wakakaka
sayep yang baju biru tu belah kiri jangan korang silap lak ngahahaha
tu jek ade kakak sebelah tu yg email tadi hikhik suke2
Nak lagi!!!

Wednesday, June 10, 2009

Lelong-lelong hehe

sorryla korang entry ni entry menjaja muka huhu banyak la pulak muke ate.
Tak suke sile blahh gua punya blog gua punya sukala!
wahh mulut puaka! hahaha
time jumpe si adik syg sorang ni aku suh die bawak kemera dia yang canggih
sesaje la nak posing2 maut tapi tak maut pon kahkah malu le plak orang nengok:P
Cak!! hehe pokok yang cantek
Tangan sape la yang amikkan ni ek cantek le plak :)
budak yang malu-malu kucing hahaha! tampo kang !!!
Tapi compare dulu ngan skng kurang la sikit kemaluan dia kahkah
tapi budak ni baik, suke jek denga masalah org (:!
ni kalau ade buaya kat dalam tu mau kene ngap jap lagi hahahha!
model rumput ni :)
adoiyaii tak reti nak posing
Dan ni adalah model tong sampah ngahahaha!
cam sesuai jek dua2 ni comel! ^__^
Kunun2 jek tu sekali ade menatang buas ke kat situ mampos
letih gak ea posing-posing ni, memang azab lah tapi have fun
kire ni praktisla kang sok nak posing tok gambo kahwen senang ngeee
udah ler tu dah nak maghrib jomla la balik
hukhuk selipar aku tercabot, ganeh sangat guling-guling sampai putuih :(
nasib ade spare kat kete huhu
p/s hoho satu hari ngn zati dari pagi sampai la ke malam hahaha
walaupon mate dah nak terpejam-pejam
kene gak gigihkan mata ni bukak luas seluasnya
Pas Dinner anta dak kecik ni kat nilai
Sampai jek kat umah terus pengsan sampai ke esokkannye
katenye tak cukup tido harus tido sampai lebam hehe
ok tu jek ! Papai !

Tuesday, June 9, 2009

Terima kasih la si kecik ^_^

hari lunch makan coklat huhu memang nak gemokkan badan lagilah tu;(
hmm stress plak hari ni, dengan bunyi bising kat ofis ni lagi
dengan masalah tu lagi masalah ni lagi hukhukhuk tak suka :(
org kata klu stress makan coklat eh
donno la ;p
opsss da nak abes hahaha tak sedar dah baham banyak
korang nak??? hmm sile beli sendiri :)
oh coklat ni pemberian si budak kecik ni
terime kasihlah ek budak kasi bear ade tulisan kasih syg ni gugugugu!

Monday, June 8, 2009

Seharian bersama izzati!!

wehuuuu guys! weekend yang memenatkan langsung tak melekat kat umah. Thanks kat korang yang wish kat aku tenkiu so much tau..takkan ucapan jek kot makan2 ke hadiah2 ke tak da ka hahaha!
ni nak cerita pasal semalam gugugu!
semalam g sambut befday ngan adek tomei hiks
tak tahu la kan die datang sini semata nak sambut or kebetulan hehe
beliau adalah zaty in d house kita boleh memanggil namenye sentap
so nak cerita dari mula la eh, mula2 kene amik dak kecik ni kat nilai
dengan hati yang berkobar nak g sane tetibe bertukar menjadi panas hati haihhh
Apsl eh sebab aku da berpusing-pusing satu jam kat dalam inti kolej
gila sekejap nak mencarik umah si sentap ni
kitorang tgk cite TERMINATOR SALVATION huhu nasib cite ni adalah "U"
so dak tecik ni leh tgk hahaha
dan zaty adalah baek sebab dia telah lanje tgk wayang
eh aku tak pow dak sekolah tau, dia yang baek hati nak belanja kuikui eksyen jek lebeh hahaa..bila la nak dapat kemera ni ;(
sebelom tgk wayang kitorang p makan jap mula-mula nak makan mcd nak belanja zatii ni, tapi penuh sesajo so p pizza jelahhh! jemput tgk ;p walawehh meleleh (;
huits2 heit2 hahaha!
yummyyy!!
bersambung la plak ea! malas gile ni huhu
papai all
p/s : cita terminator tu memang best tapi aku ade tetido dlm wyg hahaaha so macam kene tgk sekali lagik kuikukui.. 4/5 la markahnye ai kasi yep

Sunday, June 7, 2009

Happy Birthday to me ^___^


salam u all, hari ni 7 jun 2009 merupakan hari kelahiran seorang pempuan yang bernama zumidah bte abd ghani hehe its my name gugu!!, hari ni da genap umo aku 24 tahun! ulangan 24 tahun hahaa sudah tua kah,takpelah aku bangga dengan umo ni..sesuai da nak kawen neh hehe
semoga tahun ni, adalah tahun yang penuh Dengan kegembiraan dan kebahagiaan
mende2 sedih campak ke tepi..walaupon besday tahun ni ada sikit kelainan tapi takpela dah ditakdirkan mcam tu (;
oh ye pada yang wish semalam tenkiu banyak2!
@ izan @
@ si sentap @zaty @
@ shafie @
@ Anan b @
@ apis @
@ Ajib @
@ Adik @
@ Nora @
@ wan adzahari @
@ aja syg @
@hafiz @
@ fea @
^___^
yang lain2 belom lagi, cyg2 aku lupe la tu sobsobsob
pada yang buat suprise tu memang terkejut
happy macam nak melompat2 ! nak nanges pon ada hahaha
Happy sangat thnks kat korang semua !!!
membebel plak pagi2 buta ni..gila touching weh sobsobsob (:
hehe so kesimpulannya HAPPY BEFDAY TO ME!!!
i love u so much zue !!! hehehe..
bye u all

Thursday, June 4, 2009

Tersentap jiwa sekejap


hmm mood tak bestla u all rasa down, dah la penat tak hilang lagi
hmm nak ngadu kat sapa neyh sobsobsob,
sampai hati ek dia buat mcamtu
takda perasaan kesian ke kat aku ni
haihhh tensen jek bile ingat balik
kita dah buat yang terbaik, dah tolong yang termampu
tapi ni balasan dorang pada aku yang comel ni hehe(sempat agi )
terasa gila :( sentap seluruh jiwa dan raga
sobsobsob saya adala pemangsa hukhukhuk
nak g betapa jap la papai all dont miss me eh miss me plis!

Dating ^__^

janji kol 12 aku sampai lambat ampunn!!!
minggu lepas adala minggu kelam kabut
:(
hehehe lama gile tak naik putra lrt, takdala lama sampai bertahun-tahun :)
ari tu nak g klcc kene turun kl central kan
tempat sentimental ni hukhukhuk sedeh );
lame sangat tak naik jadi bengong,tempat kad kuar, di cucuknya duit
hahaha ;p
izan cakap, kene merempuh so kene bersiap sedia hahaha!
yelah kat sini memang penuh sesajo naik poning dibueknye
macam-mcam bau haihhhhhh
kakak ni telah kehilangan kad nye haha!
berangan la tu :P
oh aku dating ngn dia la bukan ngn boiprens kuang kuang:P
kalau hari cuti ni mesti ramai manusia yang mcam2 kaler
naik juling mate ni hahaha!
to izan thnks lanje makan,advance betol ni hehehe
thnks kasi present jugak...syg laling gugugu;p
korang namo kasi ke da dekat da ni hehe
Arigato!!!!