Friday, July 31, 2009

Apakah ?

Salam kejumaatan hehe main taram je bahasa aku ni ea
korang sehat tak? Skang aku tengah sakit mata
Taktahu la apesal bukan merah tapi cm time nak kelip2 tu
Memang sakit gilos huhuhu
Tapi abaikan pasal tu gegegege
Eh-eh korang nampak tak duit ni?
Agak-agak korang berapa jumlah sume nie (:
Kalau korang pandai memang aku kasiiiiiiiiiiiiiiii nak! tapi kasi bau jek la
wakakakkakaa main-main jek
Agak-agak korang apa aku nak buat dengan duet sebanyak ni
Shopping ke??? sekarang tgh sale kan
Atauuuuuuuuuuu????????? hahaha rahsiala dulu yep
saja nak kasi korang menjeles hahahaha bluek
p/s Haihh pening taktahu nak letak tajuk ape hahaha
Kemerengan tak hilang-hilang lagii adesssss

Thursday, July 30, 2009

Ade ke ko kesah :)

Tajuk ala-ala cam nak marah jek kann gugugu
Padahal?? takda pape pon
Tak tahu la aku nak taip apa ni
Banyak sebenarnya nak merepek tapiiiii haihhhh
Otak macam mereng jekk sejak semalam apakah??
Baru aku sedari aku sangatla childish ok!
Ngapain aku boleh jadi macam ni oh nehiiiii
itulaaa kuasa tettttttttt hehee nak gak berahsia kat sini lalala
eh ape sal entry lain gambo lain waakaka belasah jek ma
Otak kan mereng la ni, so takleh berpk secara rasional huhu
Hemmmmm hopefully aku akan lebeh kuat kot pasniii
Euwwwwwww gedikkk nye ko pompuan ahahaha
Eh korang tak paham eh???
Ala takyahlaaaa pahammm hahahaha

Wednesday, July 29, 2009

karoke (:

Yuhuuuu! Lama gile tak pergi karoke
So jumaat ari tu g karok 2 jam pastu ahad plak karok lagi 2 jam
Gila tak gila hahaha
Aku g berdua jek ngn Adikku
Kitorang p melepaskan hajat dekat muzik box metro point kajang
Kalau weekday Rm 5+. tu malam kalau siang tak tahu le plak berapa
weekend pulak kalau malam RM 8+ satu kepala gagagaa
Ari jumaat tu kitorang amek 2 jam jek campur air total RM 22 + gitu
Ari Ahad 2 jam total RM 18.40 (:
Murah kan tapi ade gak kekurangan sound sistem cm sedikit mengecewakan
Pasni takmo g lagi ewahhh yolahhhh tu hahaha
puas la menyumbangkan lagu sampai terpancit sudah hehehe
p/s my life is so boreddddd huaaaaaaaaaaa misss u badly!!!hehe drama jek lebeh lalalaa

Tuesday, July 28, 2009

Boutique chantek!

Hola kawan-kawan ku hehe
Dikesempatan ini cehhhhhh ayat nak best
Aku sebagai kawan yang baik ingin mempromote bisness kawan shendiri
Si gadis tomei diatas tula kawan shaye
Meh sume p shopping kat boutique chantek cik puan seri izan
Dia skng dah jadi bisnesswoman!
Tapi sekarang barang-barang yang dia jual tak banyak lagi
Kalau korang nak tahu ape dia jual
bolehla p usha kat sane yep!
manela tahu tetibe korang terbekanan ke
korang leh klik kat gambo bawah ni
so selamat bershopping ya!!!!
Hehehe muka owner blog pon nak femes gak wakakaka
Gambar sekadar hiasan ma! Jom shopping!
pssss..ijan kasiii free tau aku dah pomote ko nye bisness lalalala

Monday, July 27, 2009

Putus

Melda ahmad, Suara sangat best lagu ni memang aku layan sampai melayang (:
katenya pencabar yuna hoho
Hopefully dia akan popular dan popular selepas ni
Enjoy PEep!
pesanan ringkas: Lagu tajuk 'putus' tak bermaksud aku juge sedang putus cinta tau! oh tidakkss same sekali hehe
tapi lagu ni adalah terkena banyak sedikit kat batang hidung ku. Renung2kan dan selamat beramal gegegege

Friday, July 24, 2009

Tercalar hati ku :(

*************************
***********************
********************
****************
***********
******
**
Huiks aku excident ke? aah! Tapi dah lama cite ni
Cuma tadi aku terasa kereta aku sangat buruk
Banyak gile sudah cacat dah tak cantek cam dulu-dulu ceh~~
Time ni masa aku kat kajang depan balai polis lagi
Maybe silap aku kot!kotlah
Mula-mula cuak jugak yelah tgh-tgh jem bleh plak kene turun
Terpaksala buat muka comel hahaha
Disebabkan uncle tu cam blur-blur jek(aku sendiri tak paham sape yang salah sebenarnye ni gagagaga)
so kesimpulannya dua-dua jalan
Yelah tgh-tgh jem kan mau kene maki ngn sume orang
yelah bukan la teruk mana pon kan
sobsobsob
Walaupon tak teruk tapi calar jugakkk doh!
Ni satu lagi kepelikan tangan sape la seni sangat
Menunjukkan bakat seni kat kete aku plak tuh!!
Haihh bengang seh! Kalau aku dapat tangan sape tu
Aku keratss masak sup hahahaha
Budus punya orang
Sobsobsobsob sedih

Wednesday, July 22, 2009

menonton ice age 3

yuhuuu bersawang balik umah sayep ni
Nape ye mood nak berbloging takda kemana roh itu sudah pergi
Dah sunyi sepi jek dah tak meriah macam dulu jek kan
Macamlah dulu meriah sangat ahahaha
ok-ok nak cerita pasal malam tadi
Malam tadi g tgk wayang kat JJ cheras
Lama seh tak tgk wayang pecah rekod gitus
kami tengok citer kartun ice age 3
Walaweh cite nye best,cam dulu jugak. Kelakar! bila tgk citer ni otak jadi ringan jek
korang dah tgk ke?
pasni ada sambungan lagi kot
sila la tgk anda tak rugi!! (:
Dan yang penting 18 tahun kebawah leh tgk (:
semlam nk nengok public enemies tapi takda!! ngapaiinn :(

Monday, July 20, 2009

Hello Hello (:

hello everybody ?? do you miss me heee
Bersawang sudah blog sayep. Hish2 mengapakah??
Oh adala sumthing jadi minggu lepas thats why aku menyepi
Rasa mood nak berblogging macam pudar jek boleh ke macam tu?
Ok-ok takdala sampai nak stop blogging.
Hemppp takda idea dah... adoiyai
Hari ni nak menerjah umah korang plaks.
Lama gila tak BLOGHOPPING jangan lak korang label aku sombong (:
PUIPUI

Wednesday, July 15, 2009

Semalam Saya berbuka ape?

Selamat pagi hiks :)
Semalam pergi pasar beli juadah nak berbuka hoho
Tekak gatai lak nak makan macam-macam kununnye!
Dah macam bulan pose jek rasa , nafsu membeli lain macam
Tapi harams makan nye idok hehe
Aku hanya makan sekeping pizza jek
Boleh tahan lembut sape-sape yang takda gigi memang leh makan wakakaa
Jangan ada yang terasa pulak yep (:
Pastu kat umah tetibe tekak nak makan meggie goreng
So gigih memasak padahal badan letih gilos
Ades masin plak. Ape kejadahnye aku p letak garam lagi hahaha
So tak terusik la maggie goreng ni
Haipppp! Satu pembaziran gegegegge
Jangan tiru ok!
Selamat berpuasa dibulan rejab pada yang berpuasa hehe
9 hari lagi chaiyok2 ^___^

Tuesday, July 14, 2009

Nilai ke bangi :(

fuh keletihan dan buzy yang melampau
eceh macam buzy beno hahha
Tapi bila tgh puasa ni memang la terasa kepenatan kan haus
panas jangan cakap gagagaga
Tapi sebab kerja, saya merelakan! kerja kerja sampai lebam
Dari bangi ke nilai
Dah kat nilai pergi ke bangi balik
pe kejadahnye oi hahaha. Tu la realitinya daku asik ulang alik
korang rasa jauh takkkkkkkkkk????
barula saya rasain!! gilela jauh lah!! hahaa dulu cakap ala dekat jek
maybe dah jemu nengok jalan yang same
arghhhhhhhh pengsan
yang penting claim biar beratus-ratus biar puas hati lalalala~

Monday, July 13, 2009

Berjumpaan

salam guys!(: hari ni mood tak berapa nak best
so mendung jek la walaupon cerah hohoho
Malas nak membebel panjang kang korang muak plak hiks
So Sabtu aku plan nak kuar ngan kawan baik aku yang lame tak ketemu
hehee ayat tak leh blah yep, So plan menjadik selalu asik cancel
Memang aku windu ngn minah ni yelah die kawan baik sayep
"kenape saya syayang kawan baik saya? Sebab die besh haha
Walaopun beliau sudah ada pacaran beliau tidak melupakan sayep!yeke??
gegegege
ni dah lari tajuk dah ni kahkahkah
izan ajak pergi CapSquare yang baru bukak tu
hemmp tempat ok tapi sunyi gila maybe baru lagi kot
Tempat wayang pon takda orang hahaha
g la terjah weh hahahaha gile poyo
Cantik tol kan kat belakang izan tu kalerpul lawa!!
Kat tangga ni pon nak bergambo gagaga! gila kemera betol!
Ni lagi tak tahu ape motips hehehe
Pas tgk2 ape-apa yang best kat cap square tak best langsung
kami menuju ke jalan TAR untuk membeli tudung hoho
Aku hanya mampu memandang dan menunggu
Mood nak membeli takda,ape kesss!
pas pusing-pusing kami pon pulang tak lame pon jumpa
Pecah rekod jumpe sekejapan gila hahaha
Sampai rumah terus pengsan peningggggg gilersssss :(

Friday, July 10, 2009

ingatkan hilang

Semalam hari yang cemas eh takdalah cemas mane gegegge
Boleh plak semalam hp kesayangan aku tu menghilang kan diri
Tuan nye plak cm dah hilang ingatan tak ingat letak mane wakakaa
semalam agak moody jugakla kesian orang tu kene marah ngan aku (:
Penat mencarik! call mak kat umah tanye ade ke tak
nan ado. Manela pgnye hp tu kan
pastu balik kije terus pecut mencari mane pgnye si hp comel aku ni Aku bukan apa takut tercicir dah lah sume no. gambo dalam tu Matila kalau hilang kan agagagaga... Oh aku takdala gambo yang bukan2 tau uols tapi pic aku banyak. Kang kene manderem ngn orang cmane hahaha takde maknanye
agak2 korang jumpa tak????
Mestila jumpa. Jangan tanye kat mane hahaha
Dah nyanyok kot
Kesimpulannya berhati-hatila selepas ini yep

Thursday, July 9, 2009

Bersahur

korang dah ganti pose ke??
Aku baru terkedek-kedek nak ganti hihihi
Minum kopi jek??? haha tidak mungkin
Malam tadi dah melantak nasik kat luar kire sahur la kan
Tadi saja kunci jam terjage plak kalau tidak harams tak bangun
Payah gile nak bangun heeee
So tadi sempat wat kopi dah alang-alang bangun (:
so selamat berpuasa pada sape yang pose ganti n pose bulan rejab
Meh le pose reramai dibulan rejab banyak pahala tau heehee
^______^


Wednesday, July 8, 2009

Feel not good today :|

Tuan blog mengalami selsema dan kepeningan yang kronok hari ni :(
Apakahhhh???????
adoii sakit kepalaaa!!
Nak mc bossss?!!!!
(kenyit-kenyit mate kat boss)
sobsobsobsob
pengsan:(

Tuesday, July 7, 2009

kalau la masa tu boleh berputar balik

Andai la kan masa boleh balik macam dulu kan best
memang takkan dapat balikla masa dulu2
Dulu aku lebeh bahagia lebeh confident lebeh happy mungkin
Apa la aku merepek ek haha
just nak sharing gambar2 saya dikala muda wakakaka
sekarang pon muda lagi (:
hahahaha adesss bila tgk balik memangla kelako:)
muke ku tetap tembam hahaha ape boleh buat (:
oklah cukup2la menjaja muke ku yang sangatla tak boleh blah hoho

Monday, July 6, 2009

macamana ye?

selamat hari isnin :)(:
Napa ek isnin hari yang sangat malas dan penat hehe
Alasan la tu tak nak kije
oh aku bukan nk membebel pasal hari isnin hehe
Cuma aku bosan kat opis ni
korang bosan???
hmmm korang camane ek nak kuruskan muka??
sila jangan gelakkan aku ek
Lately muke aku ni macam kene pam la
Dah macam suntik botox pon ada hahaha
korang ade petua or tip yang best2 tak
sekrang mood rajin nak diet ni
gugugugu
:)(:=:(

Thursday, July 2, 2009

Beautiful day heeee:)

korang suka sunset?? heeee mestila suka kan
kalau tgk sunset jiwa jadi damai, sejuk,jiwang!! hehe
kalau boleh kan kalau dah kahwin nanti nak rumah kat tepi pantai
huishhh best gila kan
hehehe angan2 mesti ada tak gitu
"one sweet moment "
cantekkan!! cakapla cantek aku yang snap ni gagagaga
kire sangat bertuah la kan that day, tgk sunset pastu pelangi pon kuar
hohoho melompat-lompat mcam orang gile hehehe
saya adalah pencinta sunset dan rainbow heeeeee
*Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini*
Cehhhhhhhhh berjiwang karats plak hohoho

Wednesday, July 1, 2009

sudah baik!

Ais batu memang sejuk kan haha tah pape memangla sejuk takkan paneh laks
sangat berguna ok ais ni!! tersangaaaaaaaaaaaatlah bergune hehe
nak tahu kenapa ???
*************
*********
*******
*****
****
**
*
sangat berguna bagi orang alergic macam aku
dah la sejuk best jek. Kulit ni kan gatal2 so bile letak
Gatal hilang pastu merah2 dah kurang yeayyyyyyy
suka suka suka terasa mau melompat-lompat heheee

Tengok wayang :)


weekend lepas bosan kat umah
so adik2 ajak kuar. so kitorang p la tgk wayang
mula nak tgk transformer dorang tak tgk agy hehehe sian
fenuh sesaje katenye sampai rabu full hohoho saba jela weh
Dah alang-alang sampai alamanda tgkla cite lain
Ktorang tgk cite hantu tatot!! "Drag me to hell "
Not bad la cite ni banyak terkejut nasib ai takda sakit jantung hehe
Nenek dalam citer ni memang dasyat kene sepak pon still kuat agy haha
korang dah tgk????
bestla boleh tahan tak bosan
Ni second time tgk kat alamanda seat die boleh tahan sedap
Nape dulu macam tak perasan jek kesedapan seatnye eh gagaga
pas tgk wayang kitorang layan oldtown plaks hehehe
lagi-lagi oldtown weksssssssssssssss!! muakk mak ^____^