Friday, August 28, 2009

Emo :(

harap maklum ni entry emo sikit ye
Taknak baca boleh nak baca pon boleh takda paksaan
Emm aku takda mood hari ni orang buat lawak pon takda nafsu nak gelak
Hemm nthla hati ni sakit semacam
Taktahu dah camne nak buat tak tahu nak bagtau sapa
Kenapa ye time kite susah sume takda
Time senang ketawa cam orang gile ramai yang datang
How comeeeeeeeee
Hishhhhhhhh apesal tah emo pulak hari ni
So "Congratulations i hate u"
Chow~~~~

Akibat minum hazelnut white coffee :(

Akibat minum kopi dikala malam hari
Daku tidak boleh melelapkan mata
Pusing kiri pusing kanan melentang hermmm tak leh tido
Selalu tak pon camni atau otak ada memikirkan sesuatu hishh
ERkkk nantok nyeee sikalanggg oiiii
(@__@)
Agak-agak kat mane kami mengopi hahahaha

Thursday, August 27, 2009

hehe tak tahu nak letak tajuk ape :P

Hye korang dah bersawang rupanye ini blog
Biasala Bulan ni cam ada masalah kemalasan yang agak kronik haha
Semalam balik keje hujan lebat sangat
Tempat korang hujan tak? memang tak nampak jalan
kejap2 berhenti tepi dulu tunggu rede jap pastu baru jalan
Takot ok heehehe
Pas balekk jek terus pg dapur tgk bos masak apa
Aku : Mak ape boleh saya tolong ni (sopannya anak sapela ni)
Mak : pergi masak mee hailam tu
Cam mencabar jek arahan tu hahahha
So pestime ai masak mee hailam so result die sangat ok la
Sedap gak okekk ngeh-ngeh puji diri sendiri
Ada sapa-sapa nak rasa meh datang umah (:
N maaf kualiti gambar kureng sobsobsob
N last terime la muka tak siap ni hahaha :P
hurrmm badan sangat penat mate bengkak bibir pecah
Pastu mula la mengopek itu kulit hehehe gilo

Monday, August 24, 2009

my bubu preggy!!

Harap maaf kualiti gambar tak best! hp murah hoho
Model diatas adalah miss bubu eh mrs bubu gegege
My cayang bucuk kat umah tu sangat comel
kucing aku ni da preggy ahhh eh dalam erti kate lain bunting haha
PA: camne boss akak tau die pegnen?
Boss : ala gune pregnan test lah hahaa
Eh tu perbualan dengan pA aku beliau tanye cmne tau die pegnen
Hohoho aku main agak-agak jek sebab perot dia agak semacam
Pastu si bubu ni cam moody jek wahahahhaa
Leh jadik bidan x ngeh2
Dikala kecik
Saya nak jadik nanny hahaha takleh blah
hikss tak tau nak updte ape kang letak gambar food korang lak meleleh :P
Selamat berbuka puasa uolss

Friday, August 21, 2009

Selamat berpuasa (:

yeayyy!!
Esok kita dah nak berpuasa
So selamat berpuasa bagi mereka yang berumat islam
Malam ni jom g terawih dan malam seterusnya
Excited noksss hehehe
Dikesempatan ni sayep ingin memohon maaf
jika ade melakukan salah dan silap selama berblogging hehe :P
Iklan jap pada adikku (Ala yang tuu ala tu hahaha)
Kalau rasa nak dapat duet raya jangan nak durhaka
Terhadap kakak korang ni ek gegegge
Selamat Berpuasa Di Bulan Ramadhan Al mubarak
Marila kita meningkatkan amal ibadah kita
Papaiiii~

Wednesday, August 19, 2009

With my darling~

Dimulakan dengan bismillah (:
Huikss meleleh tgkkk chicken chop ni kan uolss
Slurp-slurp hehehe
Malam isnin ari tu kua ngn my pren cik izan
For advance besday my laling nie
Dan lame tak kua ngn dia kang sentap die ngn aku sape syushah hahah
Aku ajak die p makan steak kat hr steak house ape ek namenye lupe
Tempat ni memang murah jek
Ko nak ape izan cakap aku lanje hahaa
Kebetulan time tu ade dua pakwe main gitar
PErgh tangkap leleh feeling-feeling gitu
Syokla tak da la bosan makan-makan sambil cuci mata gagaga matik aku pasni lalalala~
Besday girl and sweet girl hehee
Happy befday dear ehh lom lagi lah 2 hari lagi hikhik
My dear adikku beautiful Aja thnks kasi akk pwesent ni ek
Hehehe akk sedang menggunakannye dua2 lagi
Terasa aja ada dekat ngn akak! ayat takleh blah hahahaha

Tuesday, August 18, 2009

hari yang best

okek sambungan hehehe ni entry last la jumpe adik-adik sengal aku tu
After dinner perut pon da penuh pastu mata cam mengantok
badan lak penat giler so memang tak larat nak balik
So kami ngn muke yang spesis tak malu nak menumpang kat umah orang
So zaty pon bukak dialog yang kelakar kat ibu mengatakan
Kami nak menumpang hahaha so funny okek adikku
Hikhik makcik sorang ni siap bukak beg lagi nak amek baju
Cam tau2 jek nak menumpang hahahha
Nasib ko tak harung beg tu sekali masuk dalam umah ek yang
Btw! ibu zati adalah yang terbaik sebab mengizinkan kami mentidur kat sana
Dah la cantik baik plak tu wahh puji ada makna ni wakakkaka
Hehehe terpksa blurkan sebab sume seksi
Lepas jek tutup lampau budak-budak ni pakat nak cite pasal hantu
Dan pertama kalinye aku sangat tak stabil bila dorang start pokpek3
Serius aku cam jadik orang lain sampaikan dorang leh takut ngn aku
tapi aku still sedarkan diri la dorang asik kenakan aku
Sentap ok aku dibuatnya kakakakka
Izza la suke buat aku nak nanges tapi kami da bersalaman kahkah
Dan selebihnye biarlah aku simpan sendiri
Moral of the story jangan suka-suka sangat
Jangan gelak cam hantu ekekekkee
Pulangkan hehee scary jek nengok pic ni sesuatu ni gagaga
Yang gebu yang mantop ni kiki besh giler pelok kiki ni
Aku yang jakun ngn anak kucing zati haha so childish
Ape bole buat i love cat macam aku syg diri sendiri cehhh
Alredy miss kiki hukhukhuk
Pencinta rabit pon dah suke meow2 hahaha
Dah tak tahu letak caption ape
si tuan rabbit dan si tuan kucing bole??? haha
Sudah2la menumpang umah orang kami pon mintak diri la
Pada ibu dan ezzati si sentap thnks sangat2 sebab sudi kasi kami lepak sane
Buat cam umah sendiri hahaha
Best giler hari tu walaupon penat tapi tetap enjoy
Wht can i say persahabatan tu mesti ikhlas baru happy kan??
Cayang korang muahssss-muahssss

Monday, August 17, 2009

Perjalanan yang mencabar :P

sambungan dari minggu lepas punye cite hikhik
Tgk sapela yang rajin buat map ni ek alolo sweet giler
Walaupon tak gunakan map ni nak menuju ke klang
Nak gak jaja kat sini hasil nukilan adik kitorang ni hahaha
Memang ade kene mengena la sikit map ni ngn tempat yang kitorang
kene tuju sebab ade esso ekekekeke
Dalam kol 6 lebeh kitorang sampai kat esso nak jemput zati
Pastu kitorang ke stesen komuter klang nak jemput sorang budak plak
Menunggu dengan penuh kesabaran okek! haha
Dalam kol 9 lebeh tuan puteri yang cantek tu pon sampai
So kami bergegas ke tempat yang diplan kan
Huhu ni yang takleh blah boleh lak sesat ke mana tah
Dahla gelap, pastu trailer lajuk-lajuk
Dah mcam drif jek aku tgk masing-masing taknak kalah
Mangkok hayun tol la jalan kat sana dah la gelap hish2
Dahla aku yang dreba terkial kakak ok bawak adik-adik aku tu haha
Nasib jumpe jalan keluar fuh legaaaa hehe
plan nak makan tepi laut waaakakaka last2 tepi kolam pon jadikla kan
Jumpe tempat makan mane tah berhentila masing-masing da lapo
Memang advanture tol jalan kat sane sumpah aku takot!
OPsss licin sudahhh sume adala spesis ikan pirana kahkah
Walaupon tomyam dia tak mantop tapi tetap licin (:
si tukang bayar
Si tukang makan hahaha
Kami adalah pasrahh hahahaha
Dah kenyang kitorang cam malas + penat nak balik
Kitorang kemana?? kitorang menumpangla hahaha
Dan sesuatu telah berlaku apekaahhhh???
Bersambung hikssss

Friday, August 14, 2009

Hang out ngn syg-syg ku (:

Haihhh salamm korang
Masih ada yang ingat kan saya? hehehe poyo jek
sekarang badan lemah selemahnya nak bangun pagi tadi cam xlarat
Sapela yang bagi virus kat aku ni! hampeh tol haha
Okeh nak story hari rabu punye cerita
Rabu ari tu gf aku mai kl so excited sampai xdatang keje
kalau bos aku baca matila kan hahaha
Memang berjanggut sikitla tunggu die
Tapi xper sian die drive sorang-sorang dari perak i phm okek!
Dalam ptg tu die sampai n amek aku kat umah hikhik
Lepas tu kitorang p ukm nak amek jubah izza
Nasib tak ramai orang kalau tak aku jadik segan :)
Makcik ni sudahh terlalu lame tak makan kat oldtown
So kami lunch kat oldtown untuk lunch?? hahah
Dah kol 4 lunch apenye sambil makan sambil on9 heee
Aku mam roti jek perut dah xleh masuk pape
Kalau hari-hari cmni memang leh kurus ngeh2
Pas makan kami kene lelaju g klang nak jumpe sengal-sengal sedunia
Hikhikhik bersambung~~~

Tuesday, August 11, 2009

cantik itu subjektif

Ha title takleh blah heheh
Disini saya ingin menjawab tag dari kiki
Q: pengertian cantek pada anda ?
cantik ni subjektif
cantek didalam akan mencantikkan lagi luaran seseorang
better dua-dua kene ada untuk mencantikkan lagi
Q:bila hari terakhir anda bermake-up?
Hmm ikutkan hari-hari g kerja tapi hanya bedak dan eye liner
Q; bila kali terakhir anda shopping sakan membeli make-up dan sewaktu dengannya?
hehee baru jek beli 2 hari lepas kat watson tu pon nak bgtau ni (:
Q; bila terakhir anda shampoo rambut?
Malam tadi. Rambut ni kene hari-hari shampoo nak kasi panjang cepat
Nasib rambut ni ok kalau shampoo hari-hari saya menggunakan pantene
Q; adakah anda seorang yang kemas dan teratur dalam penjagaan bilik?
Soalan membunuh ni hehe. Ya saya seorang yang suke mengemas bilik
Tetapi ada orang yang suka menyepahkan balik bilik saya
hahaaha
so lantak la ko sana malas dah nak kemasss!
Q ; barang make up anda?
Dependla mane yang mampu aku beli hehhee
Sekarang hanya menggunakan maybeline, elianto dan silkygirl :)
Q;senarai 2 aktress cantik dimata anda
Song hye kyo
Agnes monica
Sandra dewi (cinta indah)
Q: last sekali... r u hot?
gagaga soklan cam nak kasi perasan je
Entah hotla kot hahahahak
tangkap 3 gambar merasakan paling seksi.nyatakan keseksian itu dimata anda:
taktahu kenapa dengan gambar ni
Sebab aku duduk nampak cam seksi jek miahahhaa
My lips muahsss-muahsss hehee
My hair gegegege.. done! cukup okeh!

rasa yang tak best!

Okeh-okeh mood nk blogging sangat malas!
Kepala otak agak berserabut pk itu ini
eeeeeeeeee bencinyeeeee !!!!
Hermmmm macam-macam betol aku rasa okek!
Rasa macam Tettt jerkkkkkkkkk!
See aku gedik kan
Korang sayang aku ? Jujurla please! Hehehe
Entahla sebelum aku merepek gua chow dulu
Adios!

Thursday, August 6, 2009

Menyumbang suara (:

Haluu hehe cam lame jek tak update
Semalam sayep cuti ade hal kecemasan hahaha sila la jangan percaya
Mula-mula memang ada hal tapi asik postpond
so kitorang taktahu nak buat apa sambil tunggu orang tu call
My little sis ajak karok kat green box jj cheras hohoho
Aku takkan la nak menolak dah time ni dia pulak yang kene belanja
kakak soka! hehe suka sebab menyumbangkan lagu-lagu yang ada disana (:
Price kat sini boleh tahan gak mahai! hehehe
Tapi disebabkan kitorang pg siang n hari biasa satu kepala RM 10+
Dari 12.30 sampaila kol 3 so berape jam anak-anak?? hahaha
Green box ni memang cantek la sebab hijau sejuk jek mata
Sini banyak cermin hehe best-best!
Kalo korang yang dok area sini mesti perasan kan
kat green box ni ade bilik cermin depan-depan tu huhu malu seh
mane taknye orang nampak ko melalak
sampi terkeluar anak tekak hahaa tak ke malu. Mayb situ murah kot, kotlah!
Bilik yang cool tapi cam kecik sikit takpela bukan nak karok ramai
2 orang jek gugugu
Dan yang paling syok lagu semua baru-baru i loikee!!
Eh price tu sekali ngn food tau tapi kene tambah sikitla
hehe so tak mahal kot hiks
Food die sangatla sodap hingga jilat dinding hijau tu (: Total sume adalah Rm 29.90
Alhamdulillah kenyanggg giless lupakan diettt ye b! gagaga
Sapa la ni ea hehe
Suara dah la ke laut bajet artis hahaha
Lagu yang aku sumbangkan banyak nak mampos wakakkaa
Sampai pancit dan lagu yang berkali-kali aku sumbang the climb miley cirus
Huahua best giler !
ok sudah! Dah pancit! dah kol 3 tak reti nak berambos hehe
After karok kami ke destinasi seterusnya
Ok tu jela nak update gagagaga banyak tak pic aku letak jom muntah sesama

Monday, August 3, 2009

bebelan hari ini ^____^

hye korang salam monday, adeh kepala memang berat gila ok
mane taknye weekend aku diisi dengan kegembiraan
Tapi maaplah entry takda gambar halal ea!
jangan la korang bosan gugugu~
Hari sabtu jumpe sumeone yang lama tak jumpa agak lama mybe bertahun-tahun wakakaka.
pastu balik umahhh tidooo sebab ahadnya nk pergi melaka (merlimau)
Nak antar budak tu balik sane dan aku mengangkut si adikku
giler jauh ingatkan dekat hehe tapi takda masalah la kan
sebab dah lama tak jenjalan cam ni
sangat happy biler tgk masing-masing happy kan?
pas dah setelkan hal blah blah kitorang pon pulang ke pangkuan jalan
time on the way balik leh plak jemm kat seremban
nasib baik kete auto kalau tak mahu menjadik tarzan dalam kete tu
so kesimpulannya saya sangat penat dan kembali merindu!
shito!~~~~~~~~~~~~~
eh2 kan da cakap entry ni takda gambar tak syok ea baca???
Apalah salahnye sesekali takdo gambo! kang korang meroyan plak nengok muke orang yang menaip ni kahkahkah