Monday, November 30, 2009

My twin engaged

Haihh title macam aku ada twin bebetolkan..hahaa
Kenyataannye memang takda twin pon hanya dialam maya saja
Kitorang dua saja jek cakap kitorang twin padahal xsama sangat pons hikss...kakak aku ni lagi lawa kebabom hahaha
Sorang semenanjung sorang sarawak jumpa pon beloms
Cehh hujah nak panjang2 padahal hanya nak ucapkan tahniah pada zie
adinda Zue disini sangat happy sebab kekanda zie sudah menjadi tunangan orang
Cam skema jek ea ayat aku!hak4.. teringat zaman dulu kala time kite sedang frust tertonggeng2 hahahaha now ko sudah bahagia!
To my dear zie Selamat bertunang! Semoga jodoh korang berkekalan amin
Alwys love u
Zie aku rembat pic ko . Jangan saman gwe hehee

Sunday, November 29, 2009

Picnic bersama

Happy sunday guys, huh, baru ade mood nak bukak belog ni dan menaip
Macam sunyi je kan korang kat kampung lagi ker?
Raya haji ni takda special pon just lepak umah jew
So yesterday aku berpicnic bersama kekasih tersayang,ni xda plan tetibe aku teringin nak picnic(pelan sendiri2 dulu then baru massage dia)kah7
so gigihla aku turun dapur nak masak untuk dia( gila sweet kan) walaupun dia tak tahu memang aku masak untuk dia (u sila terharu tau)
ahhahaa saja nak kasi korang berbulu
Aku hanya masak tiga lauk je,tomyam putih,telor dadar dan daging masak
kicap,Secara jujurnya aku tak pandai sangat masak tapi bila dia kata sedap
Kira okla kan hahaahaha
Btw aku masak dengan penuh kasih dan sayang takkanla tak sedap kot??
huahuahua geli je mak baca
korang rasa ni kat mana? klo la korang tau memang korang hebat hahaha
Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
pssstt i love u

(tetibe entry ni berubah menjadi jiwang aku sendiri pelik hahaha )

Thursday, November 26, 2009

Happy aidiladha

slm kawan2 today korang keje ker?
Aku keje sampai 11.30 jek hahaha last minit boss suh balek
Baek cuti jek boss leh sambung tdo pagi tadi citsss
Mesti ramai dah balek beraya kan so hati2 dijalan raya tau
Selamat becutiii !yeyyyyyyyyy yehaaaaaaaaa

Happy aidiladha guyss! muahsss

Tuesday, November 24, 2009

Rumah saya colour hijo ^_^

Hahaha soryla ea title takda kene mngena pon ngn isi dalam entry ni
Cuma aku nak mintak la petua dari korang
Macamana ye nak panjang kan rambut??
Selain tonik la minyak kelapa la ada tak petua laen?
Aku nak rambut aku panjangggggggggggggggggg
Seperti dulu hehehe
Ada sape-sape tau tak dan berjaya dengan petua itu, sharela ngn ai jangan kedekut
hehehe tenkius very muchhhh !
Sorry la pic tu terbalek saja nk terbalek2 kan kah3

Tajuk Adalah Zero

kadang-kadang kita xdapat luahkan apa yang kita rasa kan?
Mehla layan jiwang same2 (:
Wink Wink~

Monday, November 23, 2009

Good morning~

Good morning hehee hari ni terasa segar sebab dapat bangun lambat sikit
Sikit jek pon hahha, hari ni ai coti terasa malas pulak nak g keje
So amek EL hikhikhik suke2 jek ea wat macam opis tu ana yang punya
Pas mandi2 sume terus g dapo, kelaparan tahap gaban huuuuuuu
So hari ni hanya 2 keping roti bersama peanut saje
Beserta coffee kacip patimah (mak den punye hahahahak)
Pasni mesti cergas gile leh la berlari-lari sekeliling umah
Korang ingat bila cuti dok terbungkang je ker
Takda makna banyak keje ni weh ahhahahah cam nila ea jadi surirumah tangga
Baik keje jek heeee, sayang i xnak jadi suri rumah tau kah6
Baju da berbakul, bilik da mcam masuk perompak, kete da mcam 10 tahun x basuh,masak 4 lunch,jage anak orang lagi,perghhhhhhhh penat hahahaha baru sikit da komplenn hikss
Dahla aku nak g wat keje umah nie, korang watla keje korang ea jgn mengulor jek
hehehehe peace!

Sunday, November 22, 2009

McD Oh McD

Perghhh kalau makan ni selalu memang badan kembangla hahahahha.. Kolestrol,lemak naek mencanak2..so korang jagela kesihatan janganla makan fast food selalu . Tak baek tok kesihatan kita, pesanan ringkas dari tuan blog untuk anda dan diri sendri hehehe wink wink (-_~)
bila tgk pic ni da terliur2 pergghhhh meleleh . Anda bagaimana? mri meleleh same2 k..:)))

Wednesday, November 18, 2009

End of world tale 2012

Cerita paling box office satu dunia katanye
So memang la tak nak miss tgk movie nie
Sangat teruja-ruja tgk cerita ni nasibla dapat tiket tak kesahla booking untuk esok harinya janji boleh tgk.
Kalau pergi time tu jek memang tak dapek la full sesaje
Bagi aku cerita ni memang la gempak tapi ada jugak part2 yang mcam hmmmm hmmmm, Ade tak logik nye sebab time dia elok jek selamat dah name hero ye tak? hahaha
Over all cerita 2012 best i like very2 much dan sangat menakutkan if kita berada dalam situasi mcam tu gerun siot!
Korang dah tgk belom?

Tuesday, November 17, 2009

Malam ni makan coklat

Malam ni sejuk gila sampaikan gua punya bulu rome tegak setegak-tegaknya ahahaha
Sekarang musim hujan elok sangat tido awal kan,kalau tdo leh dapat lupakan masalah yang menyerang2 tanpa henti nie ni hermmmmpp
Sebelom tu mari layan coklat dulu
Orang kata makan coklat boleh mengembalikan mood
Takda maknanya sama jek huh!!

Monday, November 16, 2009

Menggemukkan diri

*Chicken gordon blue only Rm 7.50 murah beb*
last friday aku n seorang jejaka yg paling aku syg(hahahahhaa) dinner kat Hr steak house kampung baru
Macam dah lama tak datang sini last time makan with izan time befday dia
And Macam biasa aku order menda yang sama
I donno la why aku selalu order menda yang sama
Tu tandanye aku sangat setia pada sesuatu kot motiff????? hakhakhak
hahaha sorry ea cyg pic u ghupe camnie salahkan hp tu..aagaga sambil makan sambil berpegangan tangan,sambil bertentangan mata, sambil layan lagu sangat romantik hahaha .
Geli ea?

Monday hari yang sangat malas aduiiiii (-_o)

Friday, November 13, 2009

bila diri sendiri dah bosan

haihh bosannya hari ni nak tunggu time balik cam azab jek haaha mood cuti2 da mai ler ni :P bila dah bosan macam2 la aku cuba buat...Sian coklat ni jadik model aku hahaha..nak? sorryla da abes kene telan ngn mulut jenab (sian jenab dia gak kene kah9) Agak2 la kan bape kalori coklat sume yang da ditelan ni???? jenab jebon! ahahaha haihhh sudah la marila kita buat aktiviti laen plak..(:

Addict!

Selamat hari jumaat kepada anda sume..Kepala otak aku hari ni ada sedikit ting tong . Ngantok+Letih+ngntok+letih = (-_O)
Berbalik pada tajukla kan, kenapa aku begitu addict pada nescafe?entahla gwe sendiri tak tahu, maybe sebab nak hilangkan ngntok.. korang ada ke macam aku ni????hemm sudah tahu kesan2 buruk tapi still nak gak minum huhuhu, sengal bin sengol lah! korang tau kan ape kesan2 dia? tak tahu? sila la mintak bantuan en google dengan kadar segera HAHA!. Insyaallah pasni akan ku kurangkan jumlah air nescafe ni dari masuk ke dalam badan ku ini HEHE...Tapi aku juga banyak minum air masak so okla kan ? nak gak tapi-tapi tu haippppp Agagaga
Meh close up sikit muke sape glemer kat mug ni. Dia adalah cik izan kita bersama cik zue kita hahaa..Dia kasi time befday aku tahun ni..Yunk klo aku minum gune mug ni terasa dekat ngn ko tau hahahahak...Lama tak jumpa makcik nie huh!

Thursday, November 12, 2009

Movie ~ Ninja


suda sekian lame memeruk dalam rumah jadi telah membuat keputusan untuk menonton wayang. Tiket rabu murah la!Pada mulanya ingin menonton cerita pisau cukur tetapi disaat akhir cancel so kitorang tgk cerita ninja (ayat nak best hahaha)
Start cerita ni ada sedikit kebusanan samada keadaan yang sejuk melampau-lampau atau jeles tgk ramai yang datang bersama kekasih, pastu bemanja2 disebelah daku hahahaa bengang! bukan jeles sebab tak suka denga sore ala2 manje mcam tu haahhaa jeles la tu hikhik
over all movie ni not bad banyak melibas orang menggunakan pedang tapi darah tepecik tu memang tak agak2 kot , serius aku suka action movie pasni nak tgk cerita ninja assasins pulak ada kekasih ku didalam itu "rain" hohoho :P Dan yang penting 2012 da kuar mari-mari!
Ada satu la aku nak ngomel kat sini. Mengapa kenapa setiap kali aku tgk wayang mesti ada gangguan diantaranya tidak silent telepon,menjawab telefon dengan kuat,berborak didalam wayang( eh lepas ni mesti cmni eh kenapa camtu lak) WTF! memang sakit telinga
kalau da kene sound tahu lak nak diam selagi tak kene memang ko menggedik kan! hahaha ok2 sudah itu jek..yang penting sila bagi kerjasama dow sume bayar tiket bukan nak denga cerita ko makcik oi ...
sekian ..

Tuesday, November 10, 2009

Take A break

Lets Take a break kepala agak kepeningan, dua hari tdo lambat
Badan letih-letih nak buat apa pon tak bermaya arghhhhhhhhhhhhhh
so melayan nescafe semug dulu kasi mata ni segar balek
jenab ada disitu hahaha
so Damn tired!! bila dah penat satu badan nak anginnnn adoiyaiii..

Sunday, November 8, 2009

sweet like Jenab

hari ni memang letih giler bukan je hari ni, weekend ni memang penat
Tapi berbaloi-baloi hahaha
Happy sampaii nak melompat-lompat saja yelah jumpa my dear huhu
love him so much sila muntah sesame wakakka:P
u make my life sweet..You are so sweet, no one competes..oiii sedap giler donut ni hahaha.
lama giler tak makan big apple selalu beli 6 sekarang 3 pon da cukup..jage badan huhuhu...3 tandanye? 1 love u wahahaha tu pon nak jugek sengal la ko ni pompuan kan jenab kan?(:
peace!

Monday, November 2, 2009

besday girl

Happy befday sayang ku fatin irdina bte ahmad kamarul hisham yang ke tiga tahun
Befday my niece ni da lama dah minggu lepas lagi
semalam baru sambut kerana ada masalah2 yang tidak dapat dielakkan
Buat simple2 saja tak elok membazir tuhan marah hehe
Menunye adalah sate,kfc n pizza dominos
i guess dominos pizza lagi sedap dari pizza hut sape setuju??
Hohoho pendapat aku saje maa..
time baby germsssssssss!!!! i love u fatin muahssssssss xoxo :)