Thursday, January 28, 2010

johhnys steamboat yang sedap sehingga menjilat jari

wewits lama gak tak update kan.. okey btw aku dah sehat, walaupon korang tak tanye ekekekke.. okey2 meyh2 aku nak jeleskan mata korang ngn steambot sedap gile babengs neh. Ni kali kedua aku makan johhnys wee.. Before ni memang aku tak makan kot jarangla makan sebab alergic ngn encik udang dan sewaktu dengannya.. oh udang tu aku tak mencekik pon.. itu my darling yang melantak sampai licin ahahahaha.. Dan selebih2nye tu aku sapu la ngn beliau.. Oh man sedap gila.. ko tengok tamak tak tamak . Ni namanya mencekik hahaha. Amek 2 person tapi ada la tambah2 dua mcam hehehhee...

Akula yang mengidam demam2 leh lak mengidam nak makan steambot.!!

Yang paling sedap adalah sos dia terangkat beb!!! Sup dia aku hirup sampai licin kembung ko..sedap gilak!!!!
okey sekian laporan jalan-jalan carik makan . Tunggu episod seterusnya otey?.. ahhaha!

Monday, January 25, 2010

im sick auchummmmmmm:(

selamat tengahari kawan-kawan....Terasa lama tak update belog. time cuti dua hari ni, owner blog ni tetiba leh terdemam, kejap panas kejap tak panas. Dah macam cuaca plak..

Walaupon aku ni demam jalan tetap jalan.. Memang tak reti dok diam heh....
okla guys later update aku ngah weng2 ni kepala ting tong nyah adeh :(

Wednesday, January 20, 2010

cara-cara menghilangkan rasa bosan

hee. Malam ni aku keboringan melampau so cara2 nya adalah dengan bermain game kegemaran. Aku bukanla kaki game pon , aku suke maen game camni carik2 barang carik2 nombor haha. Berpinar kot mata nak carik.. balek2 game ni balek2 fishville hahaha mencabar gila kans????. Dulu masa kecik2 aku suka gila game super mario. Abes sekolah jek maen game tu. Tak kesah ulang2 walaupun dah abes level.

Oh tetiba rindu nak maen game super mario ni :\ Korang suke maen game ape ?

Monday, January 18, 2010

Kemalasan dan kemurungan

isnin yang suck. Herm pagi2 dah tak betul. pagi2 dah mengalami depress yang mencanak-canak hishhh rasa nak mencarut jek. Mencarut dalam hati takpe kan???
Buat julung2 PERTAMA kalinye aku melangkah ke car wash. Aku ni memang manusia yang berkira dan kedekut bab2 nie. Better basuh sendiri dan dia ni lebeh mendapat sentuhan hangat dari aku wee menggelabah!

Bila badan dah penat tak hengat, malas pulak dah nak pegang paip nak tonggek2kan muntut nak cuci kete, so ke CAR WASH ler kite yer!

Rm 9.00 luar dan dalam tapi nak kata bersih takdala sangat tapi urmm takpela janji dah basuh takda dah kekotoran yang menyakitkan mata ..Tapiiiiiiii.....urm better basuh sendiri kot kalori pon boleh berkurangan !Sape setuju angkat lutut Tapi kalau kete comel2 blehla basuh sendiri weh. kalau kete gedabak besar baik anta kedai, patah lak pinggang kang kah3

Friday, January 15, 2010

mendatar dan terus menjunam

haha! title aku tah pape. kepale agak pening bila keje banyak, bila manusia yang suke mengarah2 . Aku tak pahamla kenapa sekarang suma macam tak suka ngn aku. Apala salah mak??? mak aku tak salah yang salah aku kot hahaha..Yang penting aku tak kuang aja ngn orang yang lebeh tua. Aku hanya tersenyum dan bersaba wah2 aku suda semakin bijak handle perasaan panas baran.

Ok sebenanye saje je aku nak tempek graf blog aku yang semakin lame semakin merundum miahahahaa. Orang laen bangga dengan visitor dorang yang beriban-riban aku??? ala aku tak kesah yang penting yang datang sini sume member2 kesayangan aku...thnx korang meh nak kiss laju-laju hikhik...

Ape tujuan korang buat blog ek? Sebab duet? carik awek/pakwe? hobi? hehee.. Aku buat blog sebab.............Hobi hehe..Seronok dapat jumpa member2 sengal cam dorang .. korang nak jadik member aku? aaggagaga yang penting jangan busuk hati suda tau..depan baek belakang korang kutuk2 aku..memang mintak sepakan pakngah kot heee ganeh toi...

ok2...aku nak buat keje dulu lah!! Act aku sudah bosan keje kat sini help2..

Thursday, January 14, 2010

oh dia ni memang nak kene kot

hish.. tetiba mlam ni teringin nak makan menda alah budak tu makan weh. haha btw dia sudah berjaya membuat aku terngidam again n again. Dulu pon cam tu . sampai aku dok g kedai semata nak carik potato ni wakakkaka, Gigih bukan?

So sekarang aku terpksa menahan sebab aku DIET BEB!!! tak leh makan menda2 camni

Hey budak .. KAte nak diet wat hape makan mende alah tu wakakkakaka. Okeh so terpksa la aku menahan kan dri dari makan makanan yang tak elok tok kesihtan nie.(malam ni je kot harap-harap kekal selama 44 hari) skng ni pon tengah gigih makan oat untuk jantung babe!

korang tahu tak camne ghupe OAt?????? kalau tahu tatap nak kasi gambar wah2...:) sedap kalau tambah apa2 dalam tu kalau makan camtu tekak pon loya hahaha,

ok hari ni ada lak idea nk updte hikhikhik sila tepuk tangan same2 :P

Wednesday, January 13, 2010

AKhirnya aku sudah update tapi.......

Assalamualaikum (: ............ ............ ......... ........... .......... WAHAI TAWAN-TAWAN aku sedang blur tak tahu dah nak update apa. Korang sehat???? Dengan ini aku mengisytiharkan blog ini akan bersawang dalam beberapa hari HAHAHA. Al maklumla aku bukan blogger tegar sperti korang korang dan korang wakkakaka... Aku hanyala seorang blogger tak berapa nak tegar sangat.. tah pape aku melalut better aku blah la kang kene kaki ngn korang tak pasal2 bertambah-tambah kesewelan. P/s: boleh x update camni je hikhikhik...

Thursday, January 7, 2010

Khas untuk jenab

haihh apesal tah aku cam bosan tengok blog aku nieh!!!! ishhhhhhhhh tensiiii.. Nak carik background cool2 pon tak jumpa-jumpa sobsobsob. ok cite pasal blog kan, header aku cool tak? nak tahu sape tak yang buat? haha. Dia ni sangat baek entahla dia memang baekla. Tak tahula kalau die ni baek ada makna ke tak. eh awak nak apa dari saya yer? wakkakaa..boleh?

Dia adalah kawan baek saya dan juga adek tiri saya. Bila aku mintak tolong mesti dia terpaksa tolong hahaha. Aku memang suka paksa die . belog die pon makin lama makin mantop. Syabas inspekter sahab. click pic kalau nak tahu sape budak nie haha ni header pertama yang die create untuk aku. Lawa kan? seyes aku suka . Dulu blog aku agak2 emo kan harus la kaler itam. but i like it so much!!! Ni yg second beliau buat. Ni lagila lawa ! skng aku still guna ni lagi. sekarang blog ni kan suci bersih,header harus sekali suci haha!.

Herm ada lagi yg terbaru tapi aku malas la nak letak kat sini, better wat koleksi sendiri hehe.. see dia baek kan.. Dah la comel baek la tu. Anak sapala ni yer, sejuk perut ibu mengandungkan die. wakakakkaa Puji ni ada makne ker? memang ada makna . so sayangku jenab, sila buat lagi satu yer! bahahhahaa. ok ...entry ni memang nak kredit kat beliau sebab dia susah payah buat header aku. Die kretip. aku?? nan ado hoho.. Takkan hasil orang laen nak kate hasil sendiri kan. its not me . Kalau ada awrd lama dah kasi kat dia. eh ke yu nak kiss banyak-banyak nie nanti saya kasi hahahaktuis...

To awak... i sayang u ketat2..macam2 sudah die membuat aku touching ahahaaha sobsobsob ye aku emo nak wat cmner. kalo orang baek ngn kita takkan kita tak suka.

oh yg ni sayep buat..hahaha buruk kan takda seni. so simpan jela buat koleksi agagaa
korang takyahla jeles yer, tak baek jeles2. Kalau rasa korang nak. Pergi request kat die. agak2 die layan tak hahahahampeh..

Tuesday, January 5, 2010

luahan hati

sebelom aku memanjang kan hujah-hujah dan ucapan, saya ingin memohon maaf pada owner gambar ni sebab tak bgtau pon nak amek gamba dia..awak sorry ye, nak pinjam jap! haha Status jiwa aku sekang memang sedeh. Sedih ngn diri sendiri !! sudah banjir mengenang naseb sendiri. Herm agaknye sudah tibe masanye menjadi seorang yang selfish tak payah sebok-sebok nak jaga hati dan perasaan orang laen hoh...sayangi dri sendiri lagi bagus... oh maaf sekali lagi wak pinjam sat.. hemm aku nak sangat g holiday sekarang. kalau ada sawah ke laut ke best weh!!! dapat tenang kan hati kot. Ha ha gelak dulu la, malam ni jek aku sedeh2 sok aku mesti da okeh. Seperti kata itu dan ini, aku memang sengal dan sewel yer aku sangat mengaku hahahahaha.. Itula aku cepat sangat melupakan kesedihan yang orang buat kat aku.

p/s : apela aku merapu meraban kan,hikhik...Dont worry bukan pasal relationship ngn dia... still kuat...miss him so much!!!

tengok wayang lagi dan lagi

kepagian kawan-kawanku,mata aku semakin mengecik nie sebab tak cukup tido. Arghhh hari2 camni memang susut kot badan ai likeeee ahahaha ok2 nak cerita pasal malam tadi. macam biasala hari-hari nak jumpa, hari-hari nak dating hehe..cmne tak ngntok beb :P. tak jumpa rindu tak jumpa gaduh camne la kan hoho.. ktorang tgk cite

Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant

cite ni bolelah, leh gelak2 . kalau da ending gantung2 mesti ada second haha. sila-sila tengok ye kawan-kawanku:P

jom layan kopi hilangkan kengantukan yang mengunung2 ni heh...

Monday, January 4, 2010

Gembira bila berjumpa, sedih bila berpisah

*kredit to izzati*

best tak title aku hahaa kelas, okeh setelah berabad plan nak jumpa dapat dilaksanakan . Aku, zaty n izza plan nak bermusahaqoh. Al maklumla sebelom ni suma bzzzzzzzzz kemain haha! takdala masing-masing jauh kan cam payah nak jumpa ni. Dua orang ni adalah adik tiris kesayangan aku. alangkah bestntye dapat jumpe semua family tiris kita kan ? hahahahak

ok kitorang plan nk g the curve saja-saja nak meronggeng kat sana. Before tu kene amek adek kesayangn ni kat ktm bts sian dia kene tggu maafla awak yer haha. Sangat gigih datang dari KLANG weh jauh tu. sesampai kat ikea harus mentekedarah dlu weh, HAHA kat mane lagi kalau bukan meatball yang yumilicious tu. Makan sume nak tamak tapi perot tak leh nak terima sebab da padat dan mampat. cuba korang tengok sapa lagi gelojoh? hahahahak auwmm. manja tak saya? sesekali nk manja ngn kesayangan hati saya hahaha. memang kenyang tak larat nak makan tak paham haku padahal mana breakfast lagi . Dia kawan saya yang dulu sangat gedik ngan saya, tapi masing-masing bz sudah tidak sempat nak gedik2 bersama tapi aku sayang die sangat dan best frenz selamanye :) Bila da dekat ni akan aku selalu jumpa ko ye sayang jangan larik k. hehe. i love u! Jenab i love u ! haha dia adalah kawan / adik kesayangan aku jugak! . Dia sewel dan sengal dan kami sekepala tapi tak sebadan! tak sangka budak 17 tahun boleh jadik kawan yang sangat best, time sedeh, sengal, happy, alwyz ada bagi support kat aku, weh touching :(((.. . serius aku sayang die wakakkakaa geli tak awak oi?. frenz 4ever no matter what ye sayang hahaha geli lagi tak? bluek.... bila da rasa bosan kat sana, kitorang g alamanda plak nak g karok. Pestime nak karok ngn jenab nieh. Ada sedikit ke' nevesan haha. takda makna nye aku nak segan2 ngn dia. Berduet lagi kan nab, "cinta ini membunuhku" haha best la sore awak!! Karok sangat heaven tau. Aku n izza jek yang tergedik2 dalam tu ahhaa layan dangdut adalah sangat TERBAEK!! hahahak. tarik nafas jap, gila panjang entry ni fuh-fuh. after dah puas karok balek umah izza , lepak2 jap then terus membungkang . Walaupon kejap je ngn dorang tapi sangat seronok. korang seronok tak ni jangan aku jek yang seronok memang mintak kaki haha.

okla cukup la sampai sini entry kasih sayang ni. Tak sangka dunia blogging ni aku leh jumpa kawan-kawan yang best. Sayang korang... hope takda sapa yang kecik hati, ramai lagi aku sayang. Sapa tu?? kAula!!! hoh..

sedikit pesanan penaja: Aku hanya sayangkan seorang kawan yang ikhlas terima baek buruk aku sebagai kawan, sekali aku tahu kau mengutuk dan menghina aku kat belakang selamanye aku benci kau ! hahaha ok da abes iklan.

sangat teruja

selamat pagi & selamat tahun baru uols. My sister sudah selamat bersalin 02/01/10 dalam kul 7 pagi. love u sayang, geram gila rasa nak cubit2 je pipi dia tau. its a baby boy, sangat suprise time scan dulu kata baby girl. heheh tak kesahla janji comel dan sehat. Nama belom ada lagi tengah memikir heh..Apa ea name yang best, aku lak yang over dari mama dia agagaga. p/s: hermmm rasa tak sabar lak nak ada baby sendiri cant wait!! hikssss gedik sudah lalalala