Thursday, February 25, 2010

Best Way to release Tension

kau ni tension sangat ke? hahaha . its my hobby dan jugek cara aku nak hilangkan stress, Salah satu okey, its for fun kira lehla mengembirakan kita after stress kat office or blah blah blah. Tapi suara haram jadah tak sedap haha takpe kau nak kutuk silakan macamla kau penah denga kan bluekssss :P

So what do you think is the Best Way to release Tension? anyone?
urm aku rindula kat awek ni ngn awek ni. Terasa seperti 4 tahun tak jumpa noks! ha ha ha footnote:Do Not judge me if you don't know me.FULLSTOP!

Wednesday, February 24, 2010

koko krunch sedap dimakan begitu saja

kriuk kriuk eh camni ke ejaan ek? hee bedal la labu. Sodap lah koko krunch ni leh buat kudap kudapan. Anda tahu maksud kudap kudapan? ia bermaksud benda yang boleh dibuat kunyah-kunyahan ahhaa suke2 ati aku jek. Diet lah katekan. Ni tak banyak kalori so leh makan sampai tercekik lalalallaa.. p/s: tetibe tekak ni ngidam makan ikan keli masak cili api yaw! Ahhh kau ni tekak ngade-ngade lebih!

Tuesday, February 23, 2010

stop stressing!

haih, Hujung-hujung bulan ni mesti anda pening kan? begitu juga saya. Pening-pening! Money money money money i want money!. $$$$$$$$$ O_O

stop stressing la. Start Living hahaha

Monday, February 22, 2010

Back to monday yey!

monday monday monday i dont like .. kenape kenape kenape kenape sebab sebab kene keje keje keje keje keje :( hoh. Hidup ni memangla nak yang best jek . keje jek malas cuti je seronok . Gaji je seronok... Pang kat diri sendiri
okey dah puas membebel, tetibe senyum sapai ke telinga beb ape tak nya dapat dating sampai lebam huhu lama tau tak dating doh.. memang lama tau. sila percaya sesugguhnya aku bercakap benar hak3. kat hongkong ni ...putrajaya hongkong ahha.. Tempat ni memang best, cool angin sepoi2 bahasa sangat romantik okey. Ada pantai buat2 tau kalau nak mandi memang tak muat la kalau badan cam haku hahaha!
urm tetibe tak tahu dah nak update apa. okey last sekali untuk tontonan umum mana tau ada yang ngidam big aple keh time2 nie :D

okey bye2...

Friday, February 19, 2010

kau ni gila sex!

Pagi2 ni gua tergelak besar okey.. panas-panas! Sebab apa gua gelak? nak tahu sebab apa? ni ha ada mat gersang dalam blog gua yang suci ni. Dah teruk sangatla nie kesangapan beliau. Lu jangan nak buat lucah kat sini bai! wahai orang yang bodoh takda otak kah kau?

Awak! Malam tadi awak kata nak tengokkan? so saya tak buang komen anoy ni hahahahhaa. Saya ingatkan dah takda lagi dah anoy yang menyebok dalam nie ada lagi rupanye. Saya rasa ni manusia yang sama . Adakah awak rasa camtu gak?

fuh fuh tarik napas jap.. Entry ni agak membuatkan hati aku menjadi panas tapi rileks2 sudah orang macam ni jangan dilayan sangat otak takda sebab tu leh jadik camnie..

Kau ingat aku takkan tahu kau sape.. ! Bahahahha kelawakan !

Thursday, February 18, 2010

Annoying gila jangan sampai aku naik gila!

Annoying! Kenape ada jugak manusia yang suka guna pic orang laen macam nie, Nampak sangat muka kau buruk cam bontot vavik. Oh damn aku memang geram nak mampos dengan feliza felix kononnye. bodoh nie dah curik pic aku kat fb pastu leh lak die buat account laen. What the Fuck! Aku tak suka nak maki2 nak mencarut2 camni tapi bila die ni tak paham bahasa melayu, memang nak kene kaki secukup-cukupnya agaknya. Aku alwys perhatikan fb dia kalau dia tak remove jugak nahas la kau!

Dah dua kali aku kene satu kat blog yang gambar aku dalam tu terpampang besar, Tapi aku tak kesah sangatla sebab suma gambar pempuan ada, mybe dia nak buat blog muka pompuan dalam tu, Tapi memang tak patutla owner blog bodoh tue.

Dan yang latest ni plak kat fb. Hello dunia cyber ni kecik beb.. Mestila orang yang kenal aku pelik kenapa ada muka aku tapi nama laen... Dah tentu aku la yang originalnye. Kau adalah LOSER buntut kuali!!!

tak cukup dengan fb, Fs jugak muka aku yang sama nie. Pic kat fb orang terencat ni sama la sume kat fs hohoho...Pencurik yang teygar!

Aku da sound tapi takda feedback lagik. member2 aku sume da add tapi tak approve lagi. Takper kau tengokla nanti.. Aku cakap baek2 ko takna dengan kan..

Kalau korang, korang mesti marah kan? so korang hati2 la fb ke, myspace ke, blogger ke, fs ke, twitter ke. berwaspada sajela....

kalau korang baek tolongla sound feliza felix nie... kalau korang syg aku lah! haha..

Wednesday, February 17, 2010

kenapa susah sangat?

Pewits lama tak updte blur!. Tak hengat camne nak update. Serius terlupa dah password blogger. Nasib tetibe ingatan sudah kembali mekar wakakkaa:D. Seyes tak rasa cuti kot, Banyak sangat aktiviti aku buat. Damn Exhausted!!! Tapi yang paling syiok aku sangat rajin jogging padahal baru dua kali ekeekkee....
Tapi nak kurus balek ni memang payah gegile. Kene berdisplin kuat tak leh maen tapi aku tetap maen2 ahhaha.. Meh2 aku nak cite pasal aktiviti aku, korang nak tahu tak? taknak? aku nak kasi tahu gak!!! Sabtu pagi tu, aku g swimming kat cyber excited sebab lama tak swimming . Swimming pon leh kurus tau. Korang tahu kan?
kene blurkan seksi sangat hakhaktui

Ahad nye lak, Aku jogging ngn hencek syg, belum satu round tasik cempaka tu aku da kesemputan :( sangat memalukan depan beliau...

Then isnin lak aku g jogging lagi lepas 3 round okeh hikhik..Memang kalori hancus sebanyak yang mungkin..

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lepas tu.. makan tatap makan what der,?????????? huhu so kenela diet balek! AJA-AJA FIGHTING!!

Thursday, February 11, 2010

hati aku panas mendidih cam air panas

mood pagi2 ni ada sedikit panas. Kenapa budak-budak zaman sekrang sangat kurang ajar ye, Pagi tadi aku dah kelam kabut nak g keje, cam biasa jalan ni memang sempit sikit pastu ada satu kelompok budak2 laki umo dalam 14,15 tahun agaknye (main bantai) dah la blocking jalan pastu buat jalan tu cam bapak die punya...
Kita dah nak cepat kan tapi korang buat pangai bangang.. Terpaksa honla terpksa okey, aku memang tak suka nak hon2 orang laenla dah terdesak ecehhh haha..sekali korang tau apa die buat.. Ada sekor budak nie tunjuk 'Fuck' kat aku perggh sangat menyirap..

Nasib aku ni nak cepat, kalau tak dah kene lempangan mak lang kat muka die, tak kesahla kau anak sape.. huh panas2 sampai sekarang teringat2..
aku da google pic jari tengah-tengah tapi taknakla kan,kang korang kata aku tunjuk jari 'F' tu kat korang lak hakhak...
so baek letak pic baby comel ni lagi jiwe tenang ..aloh-aloh comel nye auwwww...

Wednesday, February 10, 2010

seksa jiwa dan raga

Hari ni hari yang sangat seksa dengan keserabutan dikepalaan, im getting crazy mybe . Skng kaki aku sakit, sebab aku terover skipping 400 kali ko. haiyaakkk gilala nak kurus punye pasal. sekarang ni kaki aku da takleh nak jalan dah (tipu) sakit sangat nyah..tegang urat nie kang putus cmne? haha sewel

ni la rupe tali skipping buruk aku.. Dah lama berjasa siap berselitip bagai oh kesian kau tapi i still love u !
moral of the story, kalau tak leh buat jangan over ok? hak3

Cek nuffnang dah sampai lah!

thnx Nuffnang! almost 2 month cek ni baru sampai semalam. Alhamdulillah rezeki hehehe.

Monday, February 8, 2010

sudahkah anda bersedia ?

ala2 sayang mama, namo nanges-nanges ek jap lagi mama susukan sayang ek :) ha ha ha ha.. Berangan no satu.. Apakah anda sudah bersedia menjadi seorang ibu wahai kawan-kawanku yang belum berkahwin?
AKu? Rasanya dah bersedia kot hikhik malu ..Tapi kahwen je belom2 neh hahaa :!
Ada gaya tak aku jadik seorang ibu ?

Friday, February 5, 2010

selena gomez i like you!!

she 's so hot. Selena Gomez.. I just admire you so much!.. heh. Aku ni memang pantang nampak pompuan cantek sikit mesti suke nak belek2 "ahakz". Ada ke spesis cam aku? But im not bengkak bengkok ea..aku seorang yang lurus tau ha ha entah lor suka sangat ngn die neh... comel giler ish geram rasa nak pelok2 jek opssssssss

Thursday, February 4, 2010

Uncles johhnys lagi? huh jemu-jemu hiks

johhnys lagi? hoh rasa muak semuak-muaknye okeh. heee tapi disebabkan kawan aku sorang neh nak makan johhnys sangat (yang mulanye aku yang ajak) dan aku sebagai kawan yang baik ikut saja plus die yang belanja lagi aku tak KESAH hahahahha! we ols makan kat times Square dekat sikit. Amek sikit jek dan plus kuah tomyam kena tambah 10 hengget isk2.. Bagi aku masin sangat lah. Entah lebeh suka sup, saja nak try kot. Total makan sume malam tu 40 hengget sahaja To izan thnx belanja makan tau. Murah rezeki kalau orang selalu belanja2 neh, so belanja la lagi k:P Now time to diet hokey. Aku rasa dah muak asyik makan saje, Gemoks!!!!!!!!!!!!!!!!

Wednesday, February 3, 2010

Bagan Lalang ......................

bercanda dipasiran pantai hahaha lagu ape tah neh maen bedal jek. Ari tu aku ke bagan lalang yaw, nak g PD cam jauh jek yang paling dekat kat sinila.. Bila dah nampak laut teruja gila cam nak melompat-lompat nak guleng-guleng pon ada eh tipula tu heh. apela nasib ikan neh dahla comel tapi mati plak dia sian die kan :( Tapi laut sini memang tak cantek pon warna die kaler coklat kot hish-hish. Aku g ngn die neh si senget, hahaha si senget kata kat laki sendiri. Sayang kat die lah ...muah2 haha.. see die lagi sayang aku tgk2...hahaha gedik tak sayep? Tacing kah3... Nanti kalau nak honeymoon nak g pulau lah. Wah tak sabar kot hahahha gatal2!! Dah alang-alang sampai kat sini mai la pekene ikan bakaq weh, Ni memang kedai feveret aku dah la murah, pastu murah murah murah murah murah bape banyak murah dah... hehhee kitorang makan banyak jugak total 25 hengget sajok, apelagi korang sila terjah sape yang gile makan seafood tu ....

Tuesday, February 2, 2010

'Geum jan Di' kenape awak comel sangat?

comel gila kan dia nie... haih geram giler..Rasa macam nak buat rambut style camni la ..... Tapi kene kecikkan la dulu muka neh hahahha! comel giler... die pandang bawah pon still comel kan hahaha... :D

P/s: Pendek tak entry aku? hehehe