Monday, March 29, 2010

Evolusi kl Drift 2

ha sapa sini tak sokong pilem malysia? . Suke ati korangla nak sokong filem pape pon, aku pon tengok keadaan jugak. Kalau rasa-rasa cam sengal2 tu haram tak tengoklah.
so cam biasa tempat yang selalu dikunjungi adalah alamanda kenape? sebab dekat gila ngn umah hehe. Seat die pon selesa sekarang pon dah tak sejuk dah :)

Apa yang aku boleh cakap kat sini cite ni memang best sesuai dengan jiwa aku haha. Aku suke cite drift2 neh walaupon takle tanding cite mat salleh tapi okla tuh~

Plus pelakon2 die pon best2, aaron aziz badan ketol2 dah la hensem ish pengsan, shahizy sam yang belakon adnan sempit, syamsul anak yusof haslam die smart wooo,scha al yahya,farid kamil dan sewaktu dengannye.

so kalau korang rasa dah teringin pergila tengok haha. Sapa2 yang tak suka tu lantak ko lah ek haha!

silent

kadang-kadang diam tu jalan terbaik rite?

Friday, March 26, 2010

Beautiful blogger award :)

Btw thnx kat monica n hana sebab give me this award cantek ke ? haha . Thnks dear dua ni yang baik hati:P Award Rules:

1. Thank & link the person that gave you the award

2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

4. State 7 things about yourself.

7 things about me

= Suka facebook/blog/you tube

=Suka dating

=suka HP/ Kemera

=Suka kucing

=Suka merajuk

=Suka mekap

= Suka marah(paneh baran)

Banyak lagi ni tapi dah kata 7 tu jela haha...

So nak pass ni award kat sume kawan2 blog aku yang cantek2 kat sini..muahxx!

Thursday, March 25, 2010

Happy birthday dear!

Happy 3rd birthday to my blog!
Semoga panjang umo dan murah rezeki haha!
luv u co much

Monday, March 22, 2010

Bowling yaw!

Camne nak mulakan update ni dah lupa plak cmne nak update. Gila la kan update pon da lupe. Ahad ari tu main bowling kat alamanda, haha lama gila ok tak main dah berjaman . Nasibla takda adegan bola masuk ke dalam longkang! Kira okla kan haha. Takdela den malu shangat:P Tak puas hati kot aku kalah ciscake betol. Takpe pasneh gerenti dapat kalahkan adik aku. haha

memancing tu memang seronok!

selamat hari isnin kawan-kawan huhu cam skema jek ayat pembuka cerita den tu ha. Weekend lepas memang jadual penuh tak lekat kat umah. haha Hari sabtu aktiviti aku adalah memancing ikan me, my boyfie n friends. Mula2 memang panas wa cakap lu menggigil kepanasan bukan sebab sejuk tapi kepanasan hehe. Lokasi kat putrajaya taman wetland sorang 20 hengget . Kalau tak silap la lupe lak. Sebab bukan aku yang mancing tapi teman jek wkakakaa.
semua gamba aku da terdelete. Sedeh dol tah pape la tangan nie g delete sume pic kat hp ni ha huaaa meroyan mak nyah sengal!!!!! nasebla ade member snapkan ada gak bukti aku g mancing ahahha ha tu dia nelayan yang tak menjadik, ikan sume takut tengok muka die wkakakaka. Takpela sayang nanti i belikan ikan siakap pastu i letak kat tasik neh kunun2 u la mancing k hahaha. Memang takde luck kot nak dapat ikan toman katenya hahaha.

Time ni da dekat kul 7 sangat shantek tau. Pasneh rasa nak ngeko lagi dorang mancing la seronok giler . :)

Saturday, March 20, 2010

Putrajaya nite

hye kawan-kawan nak kenalkan ni la kenderaan aku yang terkini , sekrang dah tak guna kete dah ahhaha tipu ?? memangla tipu. semalam aku dok usha2 belon kat putrajaya tapi takda plak baru nak naek hampeh ahhaa. Orang memang ramai gila lah semalam, jem jugak sebab kat situ ada pasar malam jugak. Orang2 putrajaya kompem tahu kan..Memang meriahla gila nasib tak gila.

Disebabkan tak dapat nak tengok belon so pergila jalan2 kat pasar malam . Pewot pon dah berkecorong so berpicnic la kami kat tepi2 jalan . Dengan angin yang best perghh layan gila ko. huuuuu.. haihh best gilakan dating hahahaha.

Friday, March 19, 2010

Makan maki pon leh kenyang :(

Good moning . Hari ni aku dah kuar pagi2 sebab nak g mcd coz today last free sausage macmuffin haha menda free kan, memang la kene rajin2 kua pagi.:) Tapii tak sempat pon nak makan. Becoz dah makan MAKIAN before sempat nak makan, sakit gila hati sakit sangat, aku tahu sume salah aku tapi perlu ke kau keluarkan ayat camtu. Tetibe tekak loya tak de selera nak makan . Kesian kau makanan huhu

p/s : Ada sape2 nak meh aku postkan :P

Thursday, March 18, 2010

Road Tax and Car insurance ;)

Pejam celik pejam celik dah mati roadtax & insurans kete gue semalam. Dah 4 tahun dah together-gether, alhamdulillah tak pernah lagi claim insurans so makin lame makin kurang la kan ;D
Tahun ni hencek saman langsung takda ok, memang suci dan bersih tanpa was-was haha. Nampak sangat tahun ni aku pemandu yang sangat berhemah :P
Tahun lepas jangan cakapla kan banyak gilo saman heh. Nak bace entri tahun lepas? klik sini

Kalau dapat kereta idaman tahun ni kan best nak berangan jap la ;p

Wednesday, March 17, 2010

Tak suka hencek 'J' :'(

Adakah dengan stress hencek jerawat boleh naik dimuka? betolkah? adakah dengan pemakanan jugak ye kawan-kawan aku yang cantek2 sila kasi pendapat pliss. sejak aku pakai produk garnier kan jerawat terus mencanak2 naik weh, adakah makna nya produk ni tak sesuai. Saja-sja aku nak menorai barang lain tetibe gini plak jadinya. Nak stop tapi still banyak lagi karang membazir ;(... Tak dapat jadik cantek cam fasha sendal tu;p

Dulu guna olay total effect n safi balqis, Walaupon safi murah tapi memang terbaik . Serius tak tipu kulit jadik lembut cam kulit baby ;p
so tengah pk nak pakai olay ke safi hehehe mane lebih saving huhuhu...

dia sangat cantik kan..aku suka sangat ...:D

Tuesday, March 16, 2010

no idea :(

hye .. The truth is aku takda idea lah nak update ini blog. Kalau kat office memang idea lagi la takda kat rumah apetah lagi ahahha. Rasa cam terkejar2 nak buat keja nak update blog nak facebooking lagi ahhaha memang tamak.. Tapi keje la paling di utamakan;p
poyo sangat statement ituuu hakhak...

okla aku hafl day today . wink wink selamat bekerja korang suma lalalala;p

Monday, March 15, 2010

Go go glory haha

ha kau semangat nak update isnin2 ni kan padahal kepala nyeng2 ni ngntok teramat sangat. Malam tadi kepergian melihat bola di mamaks .. Mula-mula tu adala adegan yang cam cerita hindustan kahkah. Nak kene marah baru ok kot..weeee.. Sape sini fans manchester united angkat kaki? kalau bukan sila blah k shuhshuh hahahaa . Well dah kate man u sangatla hebatkan so pejam mata jek leh menang ;p

Rooney oh rooney kau memang hero aku lah! . Badan dia gagah kan? kan?

eh2 takla budak gelap neh lagi gagah lah hahahahhaha. Pas hujan dah memberi isyarat untuk membasahi bumi kitorang masuk dalam plak tengok badminton hahaha ... takan nak memori daun pisang lak kan tak macho lah haha. Semangat gila aku tengok datok lee chong wei maen . Yang penting Malaysia menang yahuuuu...

Wednesday, March 10, 2010

Korang ada idea tak?

hello!
korang yg comel. Ni nak mintak tolong ni. Korang boleh tak bagi idea hadiah apa la sesuai nak bagi kat pempuan ek. Eh aku bukan pompuan ke ahaa, korang rasa apa yang best nak bagi present untuk befday . sharing tu kan sangat caring kan?

Yang penting tak mahal sangat lah bawah 200 pon ok... ha korang yang lelaki neh, ape korang kasi gf korang ek? ٩(●̮̮̃•̃)۶

Tuesday, March 9, 2010

lonely..........

Daku kesunyian weh rasa nak meroyan jek huhuahua . Makan pon sorang-sorang mengadap pc ni adoiyai sedeh:( Hari ni makan sedap sikit kot so lemak2 yang sedia ada ni akan menjadi lebeh tepu la kekdahnya wakakaka:D Sedap ah chicken mcdeluxe ni.. Jarangla makan ni selalu asyek ayam pastu big mag tak sangka lak yang ni sodap gila .heh jemput makan uols. Bulrp alhamdulillah kenyang ngeee jom sambung keje wink2...

Friday, March 5, 2010

tehehehe

malam2 dah layan coffee so ambek ko dah tak leh tdo. Apa nak buat neh ek? Ahahaha. Rasa nya dah lama sangat tak datang oldtown. Yang penting hazelnut tatap menjadi pilihan utama. Entahla memang air lain tak dapat nak lawan sama ini hazelnut. heh Dah-dah jom try tdo..

Monday, March 1, 2010

Pavillion

Hello! Time weekend memang payah la nak update malas katanya haha. Weekend ari tu me n him jalan2 ke kl mencarik something dari jalan pasar then terus ke pavi. Biasala kl kan, jem n sesak. Agak tension sebab parking full aiyo!
So ktorang terpaksa menapak jauh untuk ke pavi wawaawa. Dahla cuaca yang terik dengan aku serba hitam lagi perghh memang mandi ngn peluh la hahaha. Tapi seronok gak jalan camni leh la mengurangkan lemak segala yang ketepuan degil degilan ni (bahasa apa ni) heh.

J.co time!. yummy!.. Lepak-lepak jap gaduh-gauh jap :D, ingat nak tengok wayang tapi ........ sobsobsob