Thursday, April 29, 2010

come stalk on me.u make me more famous :p

Herm napela manusia selalu tak penah cukup dengan apa yang dorang nak. Still bz body dengan life aku.
Sudah2la..im so tired with u b**** .
Terasa cam nak private blog takpon delete jek mesti kaum kau puas hati ,. sume nak menyebok. Sume nak talam dua muka. skng sume tak leh pakai. korang hati2 jela dengan manusia disekeliling anda. Annoyink!

Tuesday, April 27, 2010

R.O.X.Y

Sha ingat tak i cakap yang i dah ngigau ngn something kat roxy ? haha, btw i da beli malam tadi. Dah tak mampu nak tahan dari mimpi2 dan gila meroyan wakakaka smpai camtu sekali. Actually purst me dah buruk gila, dulu usha-usha ngn my bf kat alamanda, masuk Roxy terus terjatuh hati hehe......So misi sudah tercapai la noks..

Simple jek pon nak beli guest tapi takda pattern yang den konan camno?huuu l ROXY, tapi makcik ni lagila menggila dengan ROXY haha. =p

p/s: Baru la teringat mak dah terover shopping nyah bulan neh haipps.. Tapi shopping ni sangat heaven kan?

Facial


To realize how beautiful your life is ; is to live your life beautifully
wah gituew , Lama dah tak buat facial so tertarik dengan promosi kat sini, saya buat facial dekat serene aesthetics tak penah dengar? saya lagilah tak pernah dengar haha. Tapi disebabkan muka neh gatai nak facial harusla cuba heh..heh Kat situ tahula berapa harganye kan? murah ke mahal??? Siap massage sekali standartla kan, macam kat rees skin pon ada massage best whoaa :) Seperti biasa jugek kene isi form, Pastu zast terus masuk buat facial hehe. Facial memakan masa dalam 2 jam lebih, yang lebihnye sebab muka saya ade banyak black head kene korek2 tu yang lama tuh. Hmm kali ni agak sakit jugakla sampai soksek2 dibuatnye haha.

Over all buat facial kat sini okla, kulit jadik lembut dan produk die sangat wangi dan soft. Serius tak tipu kulit saya jadik lembut gilak..ngeh2....

Dan cam biasa jugak, asyik cam biasa jek kan heh.. Dia akan seru buat facial lagi dan lagi hoho.. 260 x 6 bulan RM 1,560.00. Gugugu agak mahai kan. kesimpulannye saya tak amek la haha. Sapa2 rasa nak buat sila ke metro point kajang yang laen saya tak tahu kat mane hehe..

After facial dan after suda letak powder kalau tak letak larik orang nengok muka aku haha , urmm jerawat merah-merah sebab kene picitlah huuu. ok tu jek nk share ngn korang tersayang :)

Wednesday, April 21, 2010

Birthday boy!


May god bless u ...
May all your dreams and wishes come alive on this very special day..
Happy Birthday to you my love, From the bottom of my heart..
That just as speacial as you are
Happy befday again sayangkuh...muahssssssss kat edong awak banyak2...=p

♥ u !

Tuesday, April 13, 2010

Makan ubat oh saya tak suka lah ....

Sejak 2 hari ni badan aku cam ta best jek, Sekarang tekak payau gila pedih perit camtula rasanya. batuk cam takde kahak, time batuk tu sangat sakit :( Ikutkan antibodi aku memang agak rendah la, senang dapat demam , selsema. Tapi yang best cepat la baiknye takda sampai berminggu-minggu. Kalau nak ikutkan aku memang penakut gila nak makan ubat .

Ingat time kecik2 dulu memang penakut ya amat sampaikan mak aku dah taktahu nak pujuk cmne hahaha. Seronok plak kan time kecik-kecik bila sakit ada orang nak jaga, skng da besar pandai-pandaila nak jaga diri sendiri. Prinsip aku kan selagi tak teruk aku takkan menyusahkan sesapa. Maybe skang kene ubah style pemakanan, makanan yang berlemak ke yang berminyak ke jangan makan. Kesihatan harus kene jaga kan nak pakai lama huhuhu..

orang kata kalau amek supliment or vitamin selera naek mendadak ke ea?

Monday, April 12, 2010

Wong solo ayam penyet

Abes kelas jek terus serang ayam penyet kat bangi hehe. Area2 oldtown tapi kat belakang. First time jugak datang. So pasneh tak payah la nak pergi jauh-jauh kan. Memang terbaek wok.. Sambal dia sedap pedas memang kene ngan anak tokak aku yang suka kan kepedasan.

Kalau ada sape-sape rasa nak makan ayam penyet neh bole la datang kat bangi, kalau orang yang dekat bangi tu senang jek nak carik. Dekat dengan pkns bangi, old town ha gituuu hehe. Ah terpromote sudey agagaga.

Selamat mencuba (:

kelas mekap

Buat first time aku attend kursus mekap, atenye aku memang suka mekap-mekap ni hehe. Aku g ngn 4 orang lagi member aku, kelas kat presint 14 putrajaya, dan cikgunye muda dari kitorang huahua tapi cantek cikgu kitorang tuh.:) Dan kelas ni tidak mahal pon saja cuba-cuba ingin tahu lebih lanjut asas mekap dengan cara yang betul gituew .

Meh aku tunjuk contoh mekap yg telah berhasil .

Before After

hahaha tang nak buat shading memang payah sikit tapi aku sudah tahula, so kene praktik ngn lebih banyak supaya pelajaran tidak hilang wakakakaa.

Haaha! kitorang after mekap yang sudah ditempek dimuka masing-masing. Aku tak suka mekap tebal-tebal. Mekap aku sangat tebal perhhhh tak suka. Me suka yang natural tapi mata mesti kene lebih fokus kasi kebabom. Takpela nanti aku try mekap balek kasi tepek kat sini ek hehe.

After kelas terus g carik makanan sebab kelaparan tahap gaban.

Friday, April 9, 2010

sasha birhtday :)

Nama si comey yg putih susu tepung ni adalah sasha haha.
Babe happy befday yang ke 25 , Tapi kan yang, yang penting u lagi tua dari i hahaha :P
Happy befday dear! hope its a awesome as u are,and may all ur besday wishes come true.

Thursday, April 8, 2010

Picnic together-gether :)

hai kawan-kawan berjumpa kita pada segmen seterusnya:P. Wow, Sangat kering air laut takda haha. Ari tu me n him picnic kat tepi laut kunun2 4 annyversary hehe. Saja la buat plan sweet2 macam ni, bawak bekal makan tepi laut kan sweet namenye, heh perasan sweetla konon. Laut ni memang surut jauh lak tu nak jalan, aku dengan selamber pergi berjalan jauh-jauh. Takut gak tetibe air pasang tak sempat nak larik camne hahaha.

Nampak tak chalet kat hujung tu, namanye sepang gold coast yek, jangan engat kat ovbersea jek ada gold coast hehe. ohye kawan-kawan saya berada di bagan lalang yek :D

hahaha

Tuesday, April 6, 2010

I'm Lovin' It

Hai.. Nama saya zumie nama awak sape ?. Actually Virus 'M' dah menguasai badan,so nak update cam malas gile2. Tapi ada jek nak update tapi idea dan kemood'an yang sangat haram. ish2 tapi gagahkan jugak untuk update. Banyaknyeh tapi heh. korang enjoy sajala pic2 dalam ni ek. Kalau korang tau kat mana ni memang korang hebat :)


picca atas neh sume hari ahad lepas time ni memang indah sesangat angin banyak, suke shangat-shangat, kalau ada kemera canggih neh kan best leh berangan jadik photographer yang berjaya :)

Picca ni plak semalam, memang tak sangka plak pelangi boleh kua memang happy gegila okey, i love rainbow . Teringat kenangan lama lak bila nampak pelangi dengan ehem-ehem omg rindu la. If i could turn back time la kan .............

Thursday, April 1, 2010

Comel tak sampai hati nak makan

sapa sini suka cupcakes? me? herm suam2 jela cuma suka tengok comel gila kan? Sekrang niat dihati nak buat cupcakes tapi memang tak reti lah. Ada sifu kat sini yangh terer buat cupcakes? alo,tiut miut tane nak matan? haha. Tiba2 roh cupcakes dah membuak2 ni . Buat bisness pon ok gak kan, Aku memang suka buat cake cuma malas jek skng camne tu?Haila sengal betulla awak neh malas ! Takpa usaha tangga kejayaan ye tak noks? So ade sape2 tahu tak resepi yang senang2 . Senang2 jek keyh susah2 aku malas nak buat hahaha. :P

aja-aja figthing! Kalau aja-aja fighting hilang esok, beli jela kan senang nak celebrate anny kahkahkantoi~

Happy 1st anniversary

Happy ann dear. Thank you everything, because it is you that taught me love, and how to love. Before, I feared love. But now, I know I can't go on without love. Not any love, but your love, my love, my only, my one.

Happy mode :) thnk you so much so sweet lah! hehe malu la plak buat entry ni. nyuruk-nyuruk haha.

Daisypath Anniversary tickers
14324!