Tuesday, May 25, 2010

Swimming...

Saturday morning bangun sangat awal sebab nak g swimming hehe. I love swimming even tak reti sangat pon haha. But bolehla jugak swimm dari tak tahu. kan kan. Tetiba hujan pulak turun so terpaksa mehentikan aktiviti swimming dikala itu. Apa boleh buat takda jodoh nk swimm lama-lama hahaha. Sedih kot~

Disebabkan kecewa ape lagi g makanla, camnela nak kurus kalau begini caranya muahahha!

P/s:EH sape suke tosey? tetibe soklan ni plak hahak..

Friday, May 21, 2010

LUNCH with love

Tadi lunch with my family , dorang dari bangi turun nilai sebab nak lunch together2 hahaha. Thnks la kat mak sebab belanja kitoerang makan ngaaa. Nanti dah gaji tite lanja mak lak ek ngeee.. Sedang2 tengah takda mood tadi terus ada mood plus sakit pala yang mencanak2 adoila. Naseb ada orang yang sudi teman kite lunch. Kat sini bagaikan orang gila sebab takda kawan kesian sungguh agagagga.;p

Nilai ni takda sangat kedai makan yang aku tahu sangat, so ke 9 evenue saja. Dekat ngn giant jek. Try kat restoren ayam kampung. hemm, tak sedap langsung! TAWAR. Agaknye dorang kurang garam kat dapo kot. tapi takpela tak elok tok kesihatan dan jugak tak elok membazir, mmbazir kan amalan syaiton so hadap sajala lagipon pewot agak lapau ngeh2... BOS saya. lap u mak! Budak kuat bergambar. Dua2 ni la. Gedik gile haha. Takpela gedik2 pon tatap gwe sayangs:D

Wednesday, May 19, 2010

yang terindah

wee, Ok mlm2 camnila aku nak melayan perasaan.Tetibe rindukan seseorang begitu lebatnye ...jom layan same-same sayep jom. lagu ni khas untuk saiyang saya yang jauh dimata tapi dekat dihati agagagagga..geliuewww:P eh-eh hye Jenab :P

hello hello

hey hey everybody. mish me? lama sangat tak update tapi aku ada jek baca blog korang, kadang ada tinggal jejak kadang jadik silent reader jek. tak salah kan jadi silent reader ngeh:P Aku sangatla berharap agar kemalasan aku nk update ni akan berkurangan haha. Entah la korang semakin lama semakin menjadik plak kemalasan yang sengal lagi mangkok hayun ni, idea kering kontang kot aiyok..;p Lately ni aku selalu jek cuti , so skng cuti tahun aku tggl 18 hari sajok :( Nanti nak g holiday lagi takpe nasib ada lagi kan. Kat sini takde ikut rule sangat. Kadang bila dah cuti lama baru la isi borang cuti contohnya cam kat atas ni, Aku punya la tu wakhaahaha... (jangan jelesy ek) 8 hari aku cuti dalam bulan lepas dan bulan ni tapi 2 hari mc. korang yang dah bekerja tu mesti banyak lagi kan cuti uols? toink toink....:)

Wednesday, May 12, 2010

Hobi saya tengok wayang ;p

eh macam dah lama pulak tak update pasal muvie kan., Actually dah banyak aku tengok tapi tak sempat nak update eh bukan tak sempat tapi malas hahah.. What everla, sementara mood rajin ni ada baik cepat-cepat update heh .. sapa dah tengok iron man 2? superb tak? best gila kan. Dulu aku tak teruja pun bila yg first kua kat panggung, bila dah tengok kat hbo dulu baru tahu oh bestla cite ni hahahak. So tak saba la kan nak tengok yang kedua pulok. Iron man sangat macho,kacak,gagah auwwww terpikat sudah :)

Malam tadi sempat jenguk alamanda nak tengok cite ape yang best, kitorang tengok cite lawak furry vengeance memang lawak la, haha. sesuai la kalau korang yang sukakan binatang ngeh2... pasneh nak tengok ipman lak, orang kata best kan...:) my siblings...

Monday, May 10, 2010

kennys rogers roasters sedap

eh hye everybody! lama tak update ngeh2 . Meh sini la aku nak update secara kecil kecilan. Semalam sempat lunch with my syg kat mines, Actually kua sebab nak beli something for my mom n mom dia tapi mom aku jugak. Kan semalam hari ibu kan kan ... Pas dah dapat carik tu kitorang pon mamam kat kenny rogers wee yummmilicous... Pe'el kitorang kalau bab2 makan mesti sengal ok, mesti gaduh sebab sorang tanye nak makan ape, sorang tak kesah bila dah bgtau taknak pulak haha . korang pon camtu ke? my syg makan ni sangat tamak okey haha. mine . mmm shedap tangat-tangat ;p ni pon hak milik aku, G.E.M.U.K!

okey dah2 kang ada plak yg tertelan ayak liuq kahkah.. sorry guys :)

p/s : happy mothers day to my mak n mak2 seluruhh dunia we love you .

Wednesday, May 5, 2010

AL-Fatihah

Pagi tadi aku baca paper metro,kemalangan kat bukit beruntung dan arwah bernama Hisham. Bila belek-belek muka arwah familiar sangat. Terus aku bukak blog nak tengok betul tak apa aku rasa. Hmmm So sad its true. So korang mari sedekahkan alfatihah buat kawan blogger kita iaitu Arwah unrestmind or Hisham yang telah kembali ke rahmatullah. Alfatihah

Dari dia kita datang dari dia juga kita pergi.