Wednesday, August 25, 2010

Lepak-lepak ♥

Bulan puasa ni badan macam lesu sikit,penat jangan cakap so mmg mood tu mood ngantuk je. Tapi ngantuk-ngantuk pon sempat p lepak-lepak dengan kekasih hati rindu 2 hari tak jumpe:P
Lokasi di bangi kopitiam:D
ha nanges tak haha, saba jela korang kan . Sama-sama telan air liur :P
Daisypath Anniversary tickers
Bagus jugak menda ni kan, sebab aku ni memang manusia pelupa hahaha. Rindu!

Tuesday, August 24, 2010

Akhirnya berjumpa jugak :)





Ada jodoh kita pasti bertemu hahaha, so smlm dapatla jumpe dengan si dia yang setahun tak jumpe. Yelah kita kan JAUH! susah kot nak jumpe hahahha.
Semalam bergosip bercerita pasal ini pasal itu, hmmm tumpang happy ngn ko la syg :)
Pastu cerita pasal masing2 macam jauh la apa lah ahahhaa, tapi dalam hati tetap terpahat kan kan. Aku ni jenis sayang kawan tak kesah dia buat apa pon kat aku, aku tetap maafkan dia. INSYAALLAH :)

okey dah-dah stop emo jom tengok ape weoll makan. Terliur tak terliur tak hahaha keji jek nak liurkan orang, diri sendiri jugak terliur.


EXtra Hot tapi takdela hot mane, kenapa tah aku tak rasa kenikmatan makanan semalam.cam pahit sikit ke tekak aku ade masalah ..Tapi tatap licin Over tau!
Dessert.. Yumyyy !
ni la dua insan yg selalu bikin sama-sama susah hati haha :P Thnks sebab sudi belanja aku semalam, nanti aku belanja anda ye makcik haha. Sebab nye kan boleh terttinggal dompet kat umah mongok betol. Dah sampai mines tu baru perasan,korek-korek dalam beg naseb ade singgit lepas bayar parking. Sedih kan cite saya huhhu. Nak patah balik umah tak kose sebab jamm yang melampau. Nasib ade yang sudi tolong bayarkn hahahah . TENKIU bebeh~

Monday, August 23, 2010

Happy birthday my dear friends :)

Today birthday kawan saya iaitu cik IZAN
Happy birthday lalink
Semoga panjang umur murah rezeki
Semoga persahabatan kite kekal selamanya :)

Friday, August 20, 2010

secret recipe nyum nyum (:

Kadang-kadang blog aku ni dah macam blog makanan plak huhu, nampak sangat kuat makan kan. Tapi bulan puasa ni mesti kecoq aiyaq liuq kan tengok makanan sodap maaf tau hak hak.
Semalam lepas buka terus pergi mydin beli sayur beli ayam beli macam-macamla nak buat stok masak-masak dibulan puasa. Lepas abes beli belah boleh tersinggah plak dekat secret recepies abes punah diet mak.
mula-mula kan ingat nak makan kek ni je tau sebab termengidam tengok kat belog sape tah,beriya-iya die kate sedap tertelan la air liur tengok, memang sedap baru pertama kali try hehe kemaruk!
sekali tu kan, tah cmne leh teroder spagethi ni pulok haha, dah la baru lepas buka kan memang ketat nak mampus pewot kitorang. Sekali tak sodap die punye daging tu cam hanyir jek euwww aku masak lagi sodap!

Monday, August 16, 2010

Berbuka bersama (:

Assalamualaikum,hari ni dah 6 ramadhan kan. so 5 ramadhan sempat la berbuka kat luar together2 dengan yg tersayang haha.
we oll berbuka kat kfc je , sebab kepala otak ni kalau bab makan die agak tepu sikit. Hmmm tapi tetap nom nom .
and tapau my fav tako tao tapi nama kedai ni takoyaki menda ni kat the mines, tako ni besar dol sedap la cume bila dah sejuk jadi kureng sikit hohohoho.
saya kecik die besar ceh perasan lak kau kecik agagaggaa. Pda tangan belah kiri tu i heart u

Tuesday, August 10, 2010

Marhaban ya ramadhan

hai hai,selamat berhari selasa. Esok dah puasa, omg! cepat betul masa kan dah nak raya dah,eh silap dah nak puasa. Hmm tahun ni baju raya takda anta kat kedai pon sebab tak sempat :( tu la selalu leka bila omak pesan hantar kedai cepat-cepat nanti dorang tak amek dah, Padan muka .
Okeh dikesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan yang saya sayang. Selamat menjalankan ibadah puasa,maaf kalau ada menyinggungkan perasaan sesape selama ni..saya hanya manusia biasa tak pernah lepas dari buat kesilapan hehe..
nak dekat-dekat puasa ni memang emosi selalu terganggu kan..(sabar itu cahaya).

Tuesday, August 3, 2010

Hai~

aiya.kesian blog saya. i dont know lately aku semakin tak de selera nak berblog dalam erti kata lain nak away from everything. Nak silent dari sume manusia tapi sekejap jek la haha.
life skrang memang agak bz tak tahu ape yang bz maybe personal life yang bz teramat haha. Dengan tak cukup tdo dengan muka yang penuh jerawat tertekan okey. so jangan cakap nk jumpa dengan saya sebab muka saya banyak jerawat malu hahaha.
okey cukupla dengan karangan yang pendek ini, dan yang paling penting saya rindu dengan dia, die sahabat saya. Semakin hari semakin jauh tu je boleh cakapkan. I dont know why :( mybe me not important bagi die dah kot. people change kan?
i miss her. sumpah