Thursday, September 23, 2010

short vacations


hye beautiful people, ni ada sedikit nak update itu hari ahad saya ade pergi holiday dekat beach nak tau tak kat mana? ala dekat jek kat pulau dickson haha suke2 jek tuka kan.
Actually kan saya takut sikit nak p pd because kes buaya tu hihihi. Tapi berani kan jugak jejak pd, saya dan kawan-kawan mandi kat tanjung api eh ape ye namenye tetibe terlupa . Hairan ahad tu tak ramai mybe sebab raya lagi kot!. pagi-pagi dah bangun sebab nak masak tok si jantung hati dan kawan-kawan tersayang hahahaha. Masak simple saje sebab saya tak suka la masak sekrang, macamana tah tetibe jadi tak suke:P Puas hati dapat mandi even tak lama mana tapi seronok dapat lepaskan tension yg ada kat kepala ni. Tah apa la yang di tension kan ek. hehe... Tetibe nak pergi pulau. I need holiday bebeh... pulau mane best eh?

Monday, September 6, 2010

weekend ♥

Nak dekat raya ni boleh pulak demam ni datang, ngada tau! Tapi demam pon shopping tetap diteruskan, hari sabtu tu shopping dekat times square jek, baju kurung sehelai dah beli tggl sehelai lagi jek belum, 2 pasang sudah tak yah banyak2 haha!
so misi aku hanye mencarik kasut dan beg tapi dah kene sound awal2 "berape banyak dah beg syg nak beli ?" erkkk ok beg tak beli:(
Kasut kat times square hmm takda yang berkenan dihati, kaki dah sakit tapi tak jumpa-jumpa. Then decide pegi sg wang jek carik kat nose, sekali jumpa sudah apa yang dikenan kan yeyyyy hehe.
dan weol berbuka kat chiken rice shop sajok. Reserv pukul 3 ko, tu pon tggl 2 table huhuhu.
Actually aku tak berapa suka nasik ayam tapi bf den ni ha ngidam pai tee tu ceh hahaa!
ade lagi mende tak beli ni, sempat tak nak carik. Plus aku demam lagik tak larat betol :(