Thursday, October 28, 2010

surat chinta!

sapa tahu apekah ini sapa pandai saya bagi choki-choki hahaha
mode : sakit hati !

Wednesday, October 27, 2010

swimming ;)

okeh, actually kan aku marah dengan diri sendiri kenapa tak UPDATE! marah betol haha. kenapa idea ni tak datang-datang eh..korang plis bagi tips janganla kedekut heh.
ok ni cerita 2 hari lepas iaitu hari ahad, si dia mengajak swimming lama jugak tak pergi swimming ni. Lokasi adalah tempat biasa.
time datang tu memang penuh tu yang tak suke kalau pg ptg sure penuh. Dahla macam2 kaler ade.. 1 malaysia kot hahaha...
hahaha..si gyler dia yang suruh amek pic dalam air but cute kot...lalala
haha..adoii geram lak nengok auwwwww :P
Mode: Bunga-bunga cinta wikwikwiki

Tuesday, October 19, 2010

you & me ♥

i year 6month 2 weeks 4days :)
its not my fault i love you. its yours. :P

Tuesday, October 12, 2010

Trouble is a friend

I have learned that no matter how good a friend is, they're going to hurt you every once in a while and you must forgive them for that.

Wednesday, October 6, 2010

congrats!

hello, lama gila tak update ahahaha. Apela nak jadi dengan den ni ha pemalas betol nak update hekhek.
dikesempatan ini, aku nak buat sepesel entry untuk orang kesayangan..
untuk yang pertama adalah kawan baek saya:)
selamat bertunang darling,tak terlambat lagi kan nak update ko bertunang heee.
semoga ko bahgia dan terus bhgia amin~
dan yg kedua adalah gf saya, selamat bertunang sayam . semoga bhgia dan terus bhgia jugak
dua-dua cantek yg amat tau..suke-suke :D