Friday, November 26, 2010

i love white :)

salam jumaat kepada anda semua. Marila kita mulakan hari ini dengan senyuman hihi
Photobucket
he nampak tak apa yang korang nampak? mestila nampak kan. kalau tak nampak memang korang da rabun :P
finally i got my baby white...lalallaa...

Tuesday, November 23, 2010

Terima kasih nuffnang :)

okay cukup aku katakan aku gatal tangan nak cash out. so tercash outla duit hasil blog yang tak seberapa ini. Janganla sebok tanya berapa okeh haha...tak banyak pon, Tapi bolela beli jajan banyak-banyak :)
sudah zero kembali. Thnks kepada nuffnang. Xoxo

Friday, November 19, 2010

Gudluck izzati...

okey entry ni khas untuk adik bukan kandungan saya,tapi dia adik kandungan lain. Dia yang sengal dan comel.
Dia jugak sahabat saya..sahabat dikala basah dan kering hahaa...
Photobucket
kepada anda yang senget sperti diatas,selamat menempuh peperiksaan spm hari selasa nanti. semoga anda dapat menjawab dengan bijak dan saksama. Saya yakin anda mampu yehh yakin boleh! ..
GUDLUCK!!!!!!
to jenab.saodah sayang jenab....

Makan la selagi boleh makan............

makan untuk hidup? hidup untuk makan? ha pilih-pilih mana satu haha. Tapi makan tu syok kan, kat malaysia ni memang kaya dengan kedai makan yang mcam-macam tapi kita mesti pilih yang HALAL. Dan disebabkan itu jugak badan menjadi kembang dengan jayanya.TAHNIAH!
Photobucket

ini fav aku. Makan sampai licin kalau boleh dengan pinggan2 aku nak licinkan...

Photobucket
ini jugak sedap. Tapi bila dah kenyang mampos tak layan haha..
ini la peneman aku dikala aku mengidam macam-macam. ily!
okey bye-bye:)

Thursday, November 18, 2010

Senyum

Photobucket
hari ni barula aku rasa nak tersenyum lebar skit hehe. Hopefully sume baik-baik saja. AMIN ..
so marila kita senyumm ..ngeee :)

Monday, November 8, 2010

Bagan Lalang ♥

hey hey, slmt tengahari blogger.
selamat hari isnin diucapkan, mari kita update secara kecil kecilan ye hehe.
sabtu ari tu kan, saya dan juga dia telah pergi ke bagan lalang di sepang. Jalan-jalan, dating-dating oh sangat best :)
so kita layan gambar jela. Gambar jugak boleh ceritakan semuanyaa ecehhhh :D
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
After dah penat berjalan perut pun lapau haha, makan je keje kan. So menu nye semestinya ikan bakarla dan seperti biasa makan di senandung semalam.
memang tak tahu kat mana lagi sedap selain kedai senandung semalam ni hehe...
ok tu jek bye-bye ....

Thursday, November 4, 2010

Makan itu best...



hye hye. Rasa nya dah lama tak update pasal makanan kan? hehe.

korang dah try pizza yang cheese melimpah-limpah tu ? Apabila tekak ni mengidam nak makan harusla dilayan kang meroyan tak pasal-pasal ngeeeee...
jom layan gambar kasik terliuq air liur korang hahahhaa..
Photobucket
Photobucket
muka semangat nak makan.. eee dasar kuat makan ^____^
Photobucket

Tuesday, November 2, 2010

olay total effect & Dove

hello peeps. my life is so bz, with work n personal life lagi huh rasa cam nak tercabut sume tulang ni..
okeh, actually tak tahu nak update ape,but bila ada masa terluang ni rasa cam nak update so update je apa yang terlintas:D
meh nak share pasal produk muka apa n rmbut yang aku guna skrg budget tak sampai RM150 sajoks. Sekrang banyak produk muka yang murah yang sangat berkesan. Antara nya SAFI sumpah elok. Dah lama kot aku pakai dari sekolah menengah hasilnye menakjubkan. Tapi sikalang aku tak guna dah .
sekarang adalah kembali kepada olay. Dia buat kulit kita jadi flawles sangat2. satu botol ni boleh tahan sebulan lebih, kdang 2 bulan. pakaila sikit2 jangan banyak-banyak. sapa-sapa yang nak jimatlah haha. Dulu aku pengguna olay but berhenti sekejap sebab curang untuk mengguna product laen, Now im back kepada beliau.
Rambut aku skrng sudah rosak mybe sebab selalu guna iron dan curl so untuk merawat aku menggunakan dove! Dulu jugak aku pengguna dove tapi curang ke pantene now back to dove haha. Rambut jadi lembut dan wangi. Oh distu ada hair treatment pantene disebabkan tak abes lagi still gune lagi .
ni serum..untuk rambut hitam berkilat haha..ni pon elok sangat harga pon murah jek. RM 4.00..
ok tu saje.so bye2..