Thursday, December 30, 2010

Dominos yang sedap...

Rata-rata kat blog kat facebook cite pasal BOLA! wihuwwww MALAYSIA menang . padan muka kau indon. Tak suka dorang kutuk2. berbulu okeh baca memang sakit hati..
tapi aku kat sini nak cite pasal makanla! makan lagi? ngahahhaaha.. makan kan sedap tapi gemok tak sedapla. takpe leh diet nanti...
DOminos pizza, meleleh wa cakap lu. Aku lagi suka dominos dari pizza hut. Sebab lagi maveles.nyum-nyum taip sambil telan air liur. Sape setuju?
Tak cukup dengan pizza kita makan jugak spagheti hihi. erk lapa! jom cari makanan

Wednesday, December 29, 2010

you made my day :)

Assalamualaikum, tadi aku baru balik dari sungai wang bersama kekasih hatikuh hihi. Tujuan pergi situ sebab nak shopim tapi hmmm satu pon tak berkenan. entahla kali ni aku gagal menghappykan diri tok shopim.haha.. tapi takkan nak balik tangan kosong so kita ke elianto lah, Sesi merembat eye shadow, eyeliner, blusher dan conceler. Aku geram betollah dengan kaler2 eye shadow kat situ cantek cantek naik rambang mata HAHA. Dasar kuat mekap.okeh sudah jatuh hati dengan eye liner ni cantek dan debomb like very much...:) Harga RM 22.oo dapat diskaun RM 17.00 ngeeee.
then pergi mentekedarah kat papa kaya pulak. huh camna la double chin tak tumbuh makan je keje kau HAHA! nak salahkan sape? huuuu mencik camna tah taknak kasi lapa, LAPAAAAAAR MEMANJANG!!!

Tuesday, December 28, 2010

Roti tisu kenape name die tisu?

roti tisu satu macha! kasi letak susu atas itu roti okeh!
er er ni pertama kali makcik makan roti tisu. Pergh macam jakun pulak bunyinya PERTAMA KALI kasi caps lock sket. ERR tu pon nak kecoh ke?
kesimpulannya biasa-biasa jek . CAyew Cukew Lagiew Toseiwww.. hewhew!

Thursday, December 23, 2010

susah jugak kalau dia berkaler putih..hahah...

sekarang ni musim hujan. Dan yang paling teruk adalah berkereta putih asyik kene cuci jela haihhh. Ni da kali ke berapa aku anta kedai dan entah ke berapa kali aku cuci gune khudrat sendiri. penat okay basuh kete sendiri.....

Selamat hari kelahiran :)

Photobucket
i wish you happily ever after! Happy birthday my friend !
muahs ...

Saturday, December 18, 2010

Tea Time


kehadapan belog tersayang maaf sebab dah lama membiarkan anda terlalu sunyi sejak kebelakangan ni.....
Hello-hello weekend macam ni memang tak ramai reader baca belog kan, ni pon curi-curi masa nak update blog. Gaya macam busy betul kan HAHA!
Dah lama tak cite pasal dating kan, hari khamis ari tu lepak PAVI, dua-dua tak keje kan so menghabiskan masa bersama sama.
so JCO time bebeh, lama tak makan jco tau, so tekak ni cam layan je makan.
ni adalah amik secara random saje, tapi my fav adalah yang ada badam tu sodap amat deh...
oh HAPPY...thnx dear u make my day ..lebiu . HAHA

Tuesday, December 14, 2010

Rainbow ♥

Photobucket
Photobucket
oh rainbow i love u!
tak tahu nak cakap camne lagi apabila terserempak dengan sang pelangi hati jadi begitu seronok sekali hehe annoyink betul kan...:D

Monday, December 13, 2010

Selamat hari kelahiran jenab.

hari ni adalah hari jadi si jenab. Kenal tak sapa jenab ala anak pak jamlos .
Happy birthday! semoga anda selamat menjalani hari tua anda dengan hati yang tenang haha.
nanti kite pegi pulau sama2 eh party buih la ape lagi kahkahkah..

Monday, December 6, 2010

Teruja....


hello readers. Finally dapat jugak tengok binatang comel ni hahahaha...
nak tau tak sapa? jeng jeng .....




see comelkan geram tau rasa nak pijak-pijak je perut dia.

Mula takut dan cuak nak bagi makan, tapi bila dia dah sentuh tangan kita . Rasa kasih syang kat situ so terus berani.. haha!

si dia yang pergi usik kepala si monyet terus mendapat hadiah percuma muahahahha. Takpe tak sakit pon.. Aku rasa yang pegang tu betina, geram kot ngan laki aku :P

Friday, December 3, 2010

Popeyes



Mashed potato ni sedap sangat tau. makan sampai ke titisan terakhir okey, haha. Seriusly sedap....

nyum-nyum tetibe perut berkeroncong. Oh ayam terpksa lupakan awak sebentar sebab nak on diet. :)
bila kita senang hati badan pon jadi senang hati naek eee tak suka haha...

Thursday, December 2, 2010

Bermandi manda di Port dickson ..

Hello hello.. okey entry ni agak dah lama la. dalam beberapa minggu yang lepas. Me n kawan-kawan berpicnic di PD,hoh dah takde tempat lain kea . Kenapa memilih pd? Entah i pon tak tahu :D
Photobucket

okey time weol pergi tu angin kuat gila tau. Serius tak tipu angin kuat ombak sangat besar. Tapi dalam hati tu cam keliru nak mandi ke tak. Tapi memangla mandi teruja tau haha.
Photobucket
Photobucket
serius ombak sangat besar, boleh plak terjumpa penyu tengah2 laut tuh huuu cuak cuak... time aku mandi tu asyik tenggelam timbul sebab kene bawak ombak naek kat pantai haha letih kot da penat2 redah ombak kuat kene tolak pulak... Tapi bila pk2 balik time tu ada tsunami dekat indon.. hmmm da mcam-macam aku pk time tu :(
next year aku memang nak g pulau dah rindu nak snorkling, kenela tggu tengkujuh abes baru boleh pergi mandi manda .
ok tu jela. banyak lagi picture nak upload tapi aku malas gila..sorry :D