Tuesday, April 5, 2011

full of ♥

Hello peeps, bagaimana dengan weekend anda? pasti seronok kan.. Actually sabtu lepas pergi celebrate my anny . Pergi jalan-jalan je memang takda idea nak kemana. HAHA loser betol .... And then ke starbak untuk bfast..well kat sinila kitorang sambut anny makan roti hahahahahha!
sabtu tu jugak kan 'orang tu' dtg serdang..er geram la dengan 'orang tu' kenapa datang ari sabtu kenape tak datang ari ahad,kan dah tak dpt jumpa benci okay! errrr salahkan 'orang tu'....:P

3 comments:

Zati Tarhizi said...

Mane la org ni tau org tu nak pergi sambut anny hari sabtu. Takpe, nanti org ni dtg lagi. Org ni nk pergi cycling dgn org tu pulak. Hahah :P

sweethOneY said...

orang tuuu dtg serdang x inform aku punnnnn :((

xmo kwn korang dua :P

Cik Buya said...

akak, manjang je anniversarry pergi melantak ek?? same la kite. hihi takde idea nak jalan2.. duit takde nak shopping. makan de plak duit. hahaha..