Followers

Tuesday, April 12, 2011

Hada Labo Vs Cosmoderm

Time jalan-jalan dekat guardian last week ternampak produk member aku cite. Nama produk ni hada labo buatan japan. Kata dia produk ni ala-ala SK 11. Dan aku jugak ada carik dekat google mengenai produk ni and ramai yang kata good product, buat muka jadi glow ..
Harga not bad jugak takde terlampau mahal, tapi bagi aku mahal jugak la hahaha... kalau kedekut macamana nak cantik uolssssssss!!! Belek punya belek rasa maca nak beli ke taknak ni, then ada satu salesgirl suggest me satu produk untuk kulit kering dan masalah jerawat...pernah dengar cosmoderm??? pokpek pokpek blah blah dia terangkan,walaupun die cam gagap bercakap aku tetap dengar dengan teliti:) btw kulit die cantik mestila die pakai produk ni,tapi tak tahula kalau die pentipu kan. Kata nak promosi barang ..ceh
Disebabkan me macam tertarik ape lagi ambik jela. kandungan die neutral ada vitamin E untuk kulit dan jugak rosehip oil..Aku cume amik pencuci jek sebab nak try kalau okay baru nak amek satu set...
ni la muka sebenar berjerawat dan jugak ada parut, tu adalah chicekn pox okay sume ada kan kan..lately jerawat pandai buat lawak la geram jek. maybe faktor umur kot haha..demmm! so aku baru guna 4 hari , mula-mula pakai smooth gila okay, lepas cuci rasa macam lembutnya muka ku...suka suka... so kita tunggula kesan beberapa minggu lagi...

7 comments:

PuteriKureKure said...

akak pernah pakai trial hada labo. memang rasa kulit lembut je. btw, cosmo ni lagi murah dari hada labo eh?

Redbloodsnow said...

Ok tak...aku ni takut nk try product lain selain olay total effect. takut nnti muke aku mogok tumboh jerawat..haha

Zumie said...

kak intan:aah murah dari hada labo..teringin jugak nak pakai hada labo ni...
mybe nexttime...

zie: hehe aku jugak gune total dulu,tapi mahai sangat la hahaa

~ mizzAmy ~ said...

sape yg promote hada labo ni ekh? hahahaha... i pakai 2-3 hari je dear. now dah tak pakai. tak sesuai dengan kulit ku lah. i muka berminyak. T___T

Nem0 o0h Nem0 said...

ko tknak try virgin coconut oil? g la try.. tp yg hada labo tu aku nk try la,cam bestt jek!..

mawarni said...

Salam Zumie,
Bolehkah beri maklum balas tentang keadaan kulit Zumie selepas mengguna Cosmoderm Vit E Facial Cleanser lebih daripada sebulan? Saya memang berminat untuk dapat update.

tolong hubungi saya di vanitymawar@gmail.com. ya. Terima kasih!

Si Tiut-Tiut said...

sya mmg pakai facial foam hada labo y iklan telur 2...so far d best for this year...laz year pkai cosmodem tea tree..elok jgak...n now utk ilang prut jrawat y htam2..sy pakai cosmoderm vit e y cream n rosehip oil..bagus x naik jerwt....