Saturday, February 26, 2011

selamat tinggal rambut rosak :)


er taktahu nak update ape, Blur dan malas... Sekarang asyik nak marah-marah macamna la nak atasi masalah marah ni.. takut buat orang makin menyampah pulak ahaha Sekarang pon rasa nak marah sebab rambut aku dah pendek.. Rasa menyesal pon ada, tapi rambut ni da macam penyapu rosak..hahahaha.. so jalan penyelesaian kita kasi potongla. Konon nak buat style bob cut tapi jadi uncle bob mihahahahhaha......nampak cam helmet pon ada jugak ni :D

Monday, February 21, 2011

mengimbau kenangan

Photobucket
Dah lama tak buat entry dating-dating kan, Semalam kan ada orang tu call pagi-pagi kejut ajak dating rindu katanya auwmmm padahal hari2 dah jumpa parah parah haha..:P
So lepas dah terkejut disebabkan dikejutkan awal pagi, maka bersiapla secepat mungkin. Lepas dah ketemu kami brekfast sama-sama and then ke MCD beronline sekejap. Al maklumla Berokband tak bayar lagi HAHA~
So plan-plan nak kemana, so decide pergi ke suatu tempat yang penuh bermakna, tempat yang dulu time bercintan cintun.. Selalu dok dating kat sini. Dulu la sekrang memang tak pergi dah.
Photobucket
Okay time ni memang panas dalam pukul 2 petang, berpeluh-peluh mak. Dia nak ambik gambar saya katenya nak buat koleksi, apa sweet sangat ni sayang? wink wink~
Tapi dalam bergambar tu sempat jugak bergaduh agagaggaa sorryla kamu yer, saje nak gedik2..ekekekkeke:P
Cantiknya Daun ni si hati berkata :D
my favourite handbeg from ROXY ..
Photobucket
my fav wedgets from nose . Haha takda motif tetibe tunjuk kasut :P
My fav man hihi
Ok DAA~

Wednesday, February 16, 2011

Broga Hills 12.02.2011

Hello! Hari sabtu lepas aku dan kawan-kawan telah mendakit bukit broga. Bertolak dalam pukul 4.30 petang, Dalam perjalanan tetibe hujan turun mencurah-curah ke bumi (hampa)
Tapi kitorang teruskan jugak misi untuk mendaki itu bukit...Dan Yang paling best adalah hujan tidak berenti2 dikala kami sudah sampai ke destinasi haha. Tapi teruskan jugakla dah
EXCITED.!


The jejaka ...

Belum pun sampai 5 minit sudah keletihan:P memang tak fit betul la nampak sangat jarang exercise tapi memang penat la....
itu pakwe sedang berehat sebentar untuk menikmati air kelapa yang disediakan...okay tu tipu takda air kelapa yg disediakan..hehhe
AKu tak expect langsung bukit ni tinggi haha memang adventure la, dengan aku yg pakai kasut crocs ala-ala nak pergi jalan2 kat mall ekekekkee...Ada yang tergolek2, tangan aku gatal2 kaki luka haha..
Takpe,namenye experience kan....its okayyyy :)

okay berehat sebentar. kerja nya asyik la berehat hahaha..time ni dah nak sampai kene naik satu bukit yg tinggi cuak amat.....


hoyeh dah sampai. kitorang tak naek pon atas sane just duduk kat batu2 kt tengah2 tu sapa yang dah pergi tu tahula..
Mari bergambar...









naseb awak kecik..kalau saya naek kompem tercabut pokok tu :P


seronoknya dpt lompat..


tak berjaya buat aksi lompat :(






muka yang cam haremm, sebab penat sangat plus baru kene hujan kusut masai jadinya.
kesimpulannya, Broga tu BEST ...haha


Saturday, February 5, 2011

wedding my bestie..

Assalamualaikum... hai korang, miss me? lama nye tak update. Hari ni adalah hari bersejarah untuk kawan baik aku, iaitu puan izan kerana die dah sah menjadi isteri orang.. Actually dah 2minggu dah dia jadi isteri kepada encik fazli, hari ni wedding blah lelaki, minggu lepas kat belah perak tapi aku tak dapat pergi atas sebab-sebab tak dapat di elakkan..... Actually kan aku perasaan aku bercampur2 time tgk izan, sedih ada happy pon ada. haha. jeles ? tak lah tapi dia dah jadi wife orang tak sangka okay!!! im happy for you bebeh cepat2la dapat baby..:) ni kad dorang cute je kan...ni adalah aku,ahaha mane la tau kan ada yang lupe siapakah diri ku kehkeh..ni adalah pasangn sehati berdansa saya ..eh pasangan sehati sejiwa saya haha...memang kene paksa datang sebab saya tak nak kene ngorat kalau datang sorang hahahha macam la ada nak ngorat ..blah la...:Psaya dan teman baik saya. cantik sangat okay.... baju cantik pelamin cantik, sorry la tak amik pic pelamin sebab malas nak bangun..hehe... yang penting pelamin direka oleh pengantin sendiri sume hak milik dorang ...nice husband and wifey. huhu secocok bagai pinang dibelah dua cantek sangat.. to korang selamat pengantin baru semoga kekal hingga akhir hayat. And cepat2la dapat baby okay saya mahu jadi mama angkat kahkah,,sengal...and to my bestie sorry tak dapat jadi pengapit ko time ni.. AKu adalah sangat pemalu ekkekeke...
.♥
Okay mood sekarang rasa nak kawen plak, haha.. bila yang tnye kami bila lagi? Jawapannya adalah comingggg soooon !!..hahaha...doa2 kanla ye kawan2 semoga kami ada jodoh dan menuju ke hari bahgia :)