Monday, March 28, 2011

i loike ....

Ehem ehem... my weekend ws awesome takdek masa nak berehat wuhuhuhu....weekend jugak adalah hari untuk makan ..diet kene stop dulu....
bfast pada hari sabtu adalah ini...ini pestime makan (kesian) sodap gilos...tetibe tekak rasa nak lagi ..nyums!
thumbs up !hahaha..

Thursday, March 24, 2011

menu yang sihat (:

Dulu kan, time mula2 nak diet memang aku tak suka air putih, sebab dia tawar tapi bila dah lama-lama memang tak boleh kalau takda air ni..haha.. Bagus untuk kulit dan jugak membuat kita kenyang.... cabaran setiap hari adalah menghabiskan satu botol air mineral kalau hebat lagi, 2 botol ade beran? hohohoho..
breakfast hari ni sangat la sihat iaitu buah kiwi ... sedap okay dan mengenyangkan.....:D
.

Wednesday, March 23, 2011

you are my bestfriend

hye saya gemok hari -hari saya makan frieskies sebab tu saya gemuk...
saya garang hari2 saya gigit tangan tuan saya, tapi saya sayang dia. hari-hari saya tdo dengan dia.. Ehem ni la kawan baik aku...gemuk yang super duper garang... lebih elok berkawan dengan bntang dari ada kawan sperti binatang..opssssssssssss

Tuesday, March 22, 2011

What are words

chris medina the guy who touched everyone's hearts and possibly made us shed a little tear with his heartbreaking love story about his girlfriend who currently suffers from brain injury due to a car accident
sumpah nangis dengar lagu ni, lagi-lagi tahu cerita cinta dia... so sad.....
"Anyweher you are, i am near
Anyway you are, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most"
smlm i ask dia..kalau i jadi macam girlfriend dia u sanggup jage i mcam tu?
hahaha...drama betol...nak tahu jawapan dia
'ofcozla syg" (:

Monday, March 21, 2011

Hot Balloons putrajaya....

kenapa bila last day baru nak pergi? kenapa? pergi plak time dah petang memang takkan dapat naik..ape tu? belon la haha...tengok dari jauh jela, dah la parking jauh sejauhnya..haha
cutenyeee kan kan kan..
teringin sangat nak naikla..tahun depan ade lagi kot..mybe time tu takkan lepaskan peluang..:) korang pernah naik???

Friday, March 18, 2011

I've fallen in love many times.....always with you:P

kadang-kadang benda yang sangat simple boleh membuat kita terasa speacial..pernah rasa seperti itu ? Aku lebih sukakan kesederhanaan dalam kehidupan..

Aku sukakan pelangi,sukakan sunset,sukakan alam, sukakan binatang, sukakan keindahan pantai..
bila lepak pantai hati damai sedamainya.. dan itu boleh membuat hati ni bahagia sesangat...
dats me (:


Photobucket
sumpah cantik kan.....ALLAH maha besar..
dont judge book by its cover :P
Photobucket
dan yang paling best adalah MAKAN, ikan bakar dan jugak naci cemak..cedapnye...


p/s:in love it is better to know and be dissappointed, than to not know and always wonder...

Tuesday, March 8, 2011

mengidam blackberry :P

hello....
sekarang aku dok mengidam blackberry bold 3. Ada la orang kata bb hp orangg tua haha... Entah kenapa la hati ni tertarik dengan bb bold 3 ni haiih tdo tak lena makan pon tak kenyang...
Bold 3 ini punya quality kamera jauh lagi baik dari Bold 2. 5MP berbanding 3.1MP (Bold 2).
Storage untuk Bold 3 adalah 512MB berbanding 265MB yang dimiliki oleh Bold 2.
Bateri tahan sampai 6 jam kalau bergayut tanpa benti dan juga boleh tahan 38 jam kalau dengar lagu.
huahuahua so memang kene amik ni...
sekarang ni aku guna nokia x6,Ada sesape berminat nak beli tak? haha...

Thursday, March 3, 2011

breakfast tu penting...kan?

breakfast tu sangat penting untuk sume orang espeacially for those yang sedang ligat berdiet ..ehem tite la tuu hikhik.... menunggu 'seseorang' abes keje, muka lapa mau saja terkam apa saja yang ada depan mata finally dapat jugak makan :d cubela teka mana satu aku punye kekekekeke... lain kali makanla ikut masa kan dan yang paling penting breakfast! kan dah termakan banyak...errrrrrrrrr. tak suka..