Monday, June 27, 2011

why?

hye~ today saya sangat sakit hati ...ishhh..ape pon tak boleh. ce tengok, sedihnya lahai.. Bukan sedih tapi geram kenape la lipas suka makan kertas? sedap ke? dah la cek ni dah sign ..bukan satu tapi tiga!!! huarghhhhhhhhhhh..memang tgh amek napas nak bgtahu bos ni..mampos ...! tapi takpe tu esokla kite pk nak ngadap boss, so skng jom la kite layan cupcakes dlu..satu untuk saya satu untuk dia... air ni sedap okay..beli kat big apple....cupcakes tu pon big apples...:P
burpppppp..tenyang Alhamdulillah. Okay sambung risau :(

Macaroons

okay,aku memang agak lambat lah merasa benda ni.. Sedap tak ??? ok tetibe terasa nak merasa macaroon ni. Kenapa dekat sini takda jual eh? cis~~~

Monday, June 20, 2011

love beach~

ce teka dimanakah tempat ini??? last week pergi mandi laut, nasib cuaca best tak hujan. seronok bangat dapat mandi even aku takut hitam tapi suka mandi laut camne tu...huhu... dalam 2 jam kot mandi sebab nak gerak balik hari dah nak malam... terubat jugak lara dihati ni, sebab plan mahu ke redang this week tapi tak jadi, atas sebab tertentu sobssss..... sebelum balik singgah makan ptg, laksa ada nasi lemak ada kuih muih ada..hehhe...lepas mandi memang kompem lapau dia lain mcam..:P ok tu je..bye~

Wednesday, June 15, 2011

Menternak lemak....

hai hai kembali kita ke ruangan jalan-jalan cari makan... ini adalah ayam penyet. Dah lama teringin nak makan walaupon dah penah makan agagaga, wang solo ni memang sedap. Yang buat sedap adalah sambal die yang pedas gilerrrrrr... Tapi kenapa ayam die skng kecik gila...ishhh melampau tau...mahai.. sy dak gemukkk weeee.... dan yang ini nasik kukus,kedai ni kat saujana impian..pon sedap...ayam besau kuah kari mabelessss... mereka jugak geng gemuk saya ..wakkakaka....:P

wordless wednesday ♥

Thank you for always supporting me. Thank you for being the one that I can share all my moments with without you judging me.:)

Tuesday, June 14, 2011

kungfu panda 2..awesomeness...

i miss you po.Rasa macam nak tengok lagi lagi dan lagi...cerita kungfu panda 2 sangat best! non stop gelak dengan perangai po yang macam haremmmm dan sengal..tapi die sangat hemsem....5 bintang! movie pukul 1o pagi okay sebab penuh, sebelum layan movie kita layan bfast kat mcd dlu..nyummmm~

Tuesday, June 7, 2011

happy birthday to me & dinner di Haven Restaurant @ Look Out Point KL ♥

it takes a thought to make a word. And it takes some words to make an action. It takes some work to make it work. It takes some good to make it hurt. It takes some bad for satisfaction La la la la la la la life is wonderful Ah la la la la la la life goes full circle Ah la la la la la la life is wonderful Al la la la la Actually life is wonderful is it? ngaaa.. And btw, Today adalah tarikh hari lahir saya. Sudah masuk 26 tahun, percaya tak? kenapa masa sangat cepat.. i hope impian dan angan-angan yang di impikan akan tercapai.. Amin.. And for those yang wish kat fb,twitter or sms thank you so much .Appriciate it so much... tggu seseorang wish tapi dia lupa agaknya sedih :( ni dekat Ampang Look Out Point...ada beberapa restoran kat situ..just pilih mana nak makan.. nice kan? tahun ni sangat best sebab celebrate kat atas bukit okay ahaha..nice place, rasa macam sedang honeymoon je..:P guna kemera hp je.. kalau ada dslr ni mesti terbaik.. grill chicken chop speacial RM 25.00. Ok je takda sedap sangat maybe perut dah kenyang dengan kegembiraan kot haha... anan mars punya, asik la makan kambing.. jadi kambing tahula...ni RM 18.00.. sy budak gemuk yang lahap .. okay,kalau korang nak pergi sini masuk web ni ... kitorang tak naik kat atas tu sebab penat nak naik tangga haha boleh?..nex time maybe akan pergi naik untuk tgk keindahan kuala lumpur HAHA..
akhir sekali, HAPPY BIRTHDAY TO ME....:)
okay bye

Sunday, June 5, 2011

chillin~tutti frutti

hey guys, still remember me? Aku rasa dah lama tak menaip something dekat blog ni.. Terlalu buzy maybe? haha... siapa suka makan ice cream? Timbang punya timbang RM11.00 haha kalau selalu mahu bankrap:D red velvet sedap you olls....tryla..mood jakun baru try ni..hiiii ..ok bye...