Wednesday, July 20, 2011

i wish :~

Suka dengan tema 'garden'. For me pelamin ni sangat cantik. everything is perfect. *rolling eyes* Lets berangan ! And baju farah sangat cantik. Simple but nice. Tudung yang cantik..Adore~

Monday, July 18, 2011

Broga Hills

ini pengalaman kali ke dua jejak ke BROGA HILLS. ia tak semudah yang disangka.. :P ada yang semput ada yang give up. ada yang nak muntah dan macam-macam lagi. Tapi atas dasar tidak cepat mengalah akhirnya sampai juga ke atas :) Layan gambar jelah ... bila dah sampai rasa puas sngat, sebab ini satu kepuasan.wuhuuuu...indah benar ciptaan ALLAH S.W.Ttapi kan, entah bila dapat jejak atas tu. dah dua kali naik tapi tak jugak naik yang paling atas sekali..haaaa semputtt... HAHA.. mybe kali ke tiga. who knows.:P ok bye~

Thursday, July 14, 2011

i do

Ayam penyet padang jawa:)

Ini salah satu makanan kegemaran. AYAM PENYET. tapi yang ini ayam penyet padang jawa. jawa tengah ke jawa barat aku tak tahu hehe.. meh cuci mata sat, kalau hari2 dapat makan kan best pastu bdan pon gemuk sape yang meroyan kan.. pecel lele, selama ni tak tahu camne ghupe pecel lele ni,ikan keli ghupenya huhu. tengok time ni pon dah meleleh air liur.. puasa doh, tapi tetap jugak nak update entry makanan..tapi kan wang solo lagi power ....sambal dia pedas gila..tapi mahal skit...yang ayam jawa ni murah berbaloi :) okbye..

siapa affanaizat?

suka gila dia main piano.. memang hati ni nak sangat pandai main piano tapi apekan daya ahha...ce dengar, layan pepagi ni memang syahdu :P

Wednesday, July 13, 2011

lepaking..

eh tak tahu minggu lepas ada floria dekat putrajya.. huhu.. tapi malas nak pergi kalau tahu sebab kan sabtu tu ada bersih la, ceh padahal bukan ada roadblock area putrajaya tu kehkeh.. tapi kompem ramai kan so tak kuasa kan.. ha time lalu jambatan ni la baru tahu ada event ni ..berdentum2 bunyi nya.. prking kejap nak amik gambau. Tapi baru bape kerat dah abes. ish tak shuke .. cantik sangat tau.. tujuan pergi putrajaya adalah nak melepak dan mengopi with my mother ahahaha. dont play2 :P mak teringin nak makan roti canai...lepak mamak lah... Aku order air jek.. boleh percaya? :P

Tuesday, July 12, 2011

Monte Carlo

Semalam pergi menonton cerita ini. suka cerita ni sebab cerita ni ringan je, kepala otak tengah pening2 ni tak yah nak tgk cerita yang berat..hehe....yang penting selena gomez dan Leighton meester comel..meoww..:P nak pergi PARIS jugak... maybe one day who knows? :)