Thursday, September 29, 2011

little white cafe

hai. sorry late update my blog. tehheeee..so kat sini nak update sikit. Pernah dengar tak cafe ni, little white cafe. Cantik! me like so much, decoration dia ala ala style english. walaupon kecik dan tak sebesar garden tetap exclusive.
nice kan. bole bersantai-santai kat sini. Sorry tak sempat nak amik gambar seluruh cafe ni. salad. ni super sedap, daging tu sedap.. pancake ni besar so memang kene kongsi sebab kalau makan sorang comfirm tak abes. mine! red velvet. ni terlampau sedap. nak nangis je bila suap kat mulut haha over tak? harga ni RM13.90 mahal kan? huhu. camwhore tu memang harus ye haha. so kalau nak lepak sila la cuba disini. Banyak lagi menu lain so boleh cube..:) okbai!

Monday, September 19, 2011

Selamat pengantin baru sayangku :)

oh man, lama tgglkan blog. Tiada mood dan malas.

Sabtu lepas adalah hari bersejarah buat kawan ku izzatul azma dan husband nya iim. Actually ni sebelah pihak lelaki hehe. Sorry tak dapat dtg time belah kamu syg .:) Time ni pon sudah pukul 3 camtu. nasib sempat sampai,aku adalah terlupa jalan pergi rumah iim. Dulu pernah jejak dengan izza masa tu kakak iim kawen. now die plak yang kawen haha..:P

pengantin perempuan yang suwit berbaju kebaya songket. So pretty:)

izza dan iim. Selamat pengantin baru! I wish you both just the very best in your future together. May you always be happy, always be there for each other and solve all problems together!

guess book:)

syg! thank you because ajak saya dtg ke wedding awak :) hope kite dapat jumpa lagi di masa akan datang.
Thank you mr photographer for cming with me. Love you so much . Eh? ok bai :)