Wednesday, November 30, 2011

masalah kulit muka ku

sekarang kulit muka aku sangat sensitif, tak boleh makan itu makan ini. sebelum ni aku pengguna safi yg kaler biru putih tu sejak sekolah lagi. mula mula takda langsung problm kulit smooth je. Then gatal nak tukar safi rania tu, bila sebulan pakai best sangat sebab kulit lembab, adalah satu hari tetbe muka jadi gatal semacam, mula ingtkan alahan pada makanan ke ape, jumpe dokter pon cakap alergic ayam la ape la. huhu. bf suh stop pakai anything kat muka, bila stop muka makin lama okay, taktahula adakah sebab pencuci muka atau apa. huaaaa...
now bila kulit da okay, me back to clinele, dulu pnh cuba sangat okay, mudah mudahan produk ni ok untuk kulit aku. malas sangat nak tukar tukar brand lain.

Tuesday, November 29, 2011

sasha married :)

Last sunday my gepren married. Nasib u buat kat kajang syg sangat dekat hihi. Im happy for you darling, seronok sangat dapat jumpe u. And ni pertama kali jumpa, selama ni kami jumpa kat blog,fb,twiter,email,ym lol~ miss her :) kaza dan sasha. ni sangat comel hehe. will u marry me? ;p sasha beautiful brides wee. congrats syg. i love you :) i love your wedding dress. serius sangat sesuai dgn u :)
and the best part adalah food! hehe, sedap tau, paling sedap adalah ayam goreng nomnom. Rasa nak tambah tapi maluwwww:P
to my gf: congrats for your wedding, everythng was perfect and happy sebab dapat jumpe walaupun kejap. Cepat cepat dapat baby tau :)
okbai

Thursday, November 10, 2011

selamat pagi :)

hello good morning. today rajin buat bfast sendiri, telur hancur letak lada hitam sikit,thousand island dan jugak salad .. diets on bebeh haha...
air tu 2 liters wajib habis setiap hari. Tu pon susah jgk nak habisss aiyoo sedap tak? okbai

Wednesday, November 9, 2011

selamat hari raya aidiladha

Hope tak terlambat lagi nak wish happy aidiladha :)
ni adalah makanan kegemaran ku. Rendang,ketupat/nasi impit,kuah kacang dan ketupat palas.
cakap pasal ketupat palas kan, atok kat kedah adalah yang paling handal buat. hmm rindu :(
nom nom, puas kot makan sampai naik buncit perut hahaha..

wordless wednesday

:(