Wednesday, December 14, 2011

jalan jalan cari makan :D

hey hey welcome to blog jalan jalan cari makan hehe, donno apa nak update.. kira acila ni kan.. masa jalan2 kat putrajaya area jalan diplomatik tu ada ternampak satu kedai baru bukak, lupa ape namanya, rasa nya thai tomyam kung kot haha sorry terlupa namanya :P so saje naj tes makanan kat situ..sedap ke tidak.. mine. nasi goreng cili hijau , mula nak makan mee tapi xde menu mee kat situ, almaklumla diet katenya haha. so TERMAKANLAH nasi. seriously sedap sangat la. ayam die tu sedap. so direkemenkan korang tryla. Harga ni RM 6.90. Tomyam tak try lagi. Maybe coming soon :) After makan makan terus pg andalus kl sebab nak tengok bola .. boleh? kami berdua sangat suka akan football, and kami man utd fans :) so memang ngam la takde gadoh-gadoh pasal bola. haha..

Monday, December 5, 2011

prosperity burger is back

nomnom. puas dapat makan :)