Wednesday, February 22, 2012

breakfast apa?

salam rabu untuk korang.. sudah breakfast? don't skip breakfast guys, if nak diet jgn skip sarapan, ingatan pada diri sendiri hehe..
today i just had roti bersama tuna, yang penting kene tgk label makanan dlu. kalau dulu memang tak tengok T____T.
hot milo..omnomnom,kurang kan susu
pssss.. actually pening nak makan apa time breakfast haha...

Friday, February 17, 2012

puding roti

oh puding roti, actually dah lama sangat nak try buat puding roti. Masa first try dlu agak tak menjadi , hangus ! hhaha.. maybe masa tu masak tanpa kasih syg jadila gitu :P
so ni second time menjadi pulak yayyy!clap clap haha. Eh korang yang dah otai tu janganla gelak kan saya :D
makan dengan aiskrim vanila sedap, ohye ni setelah dipotong nak bagi kakak saya.hehe..
nak try buat red velvet cupcakes insyaallah soon haha

kasut oh kasut

hello. cantikkan kasut ni, teringin sebenarnya nak pakai cam gni tetapi daku takut nak pakai sebab takut terjatuh :P
kalau pakai time wedding nanti ok tak?

Wednesday, February 1, 2012