Tuesday, March 27, 2012

Lunch @ noodle station

Assalamualaikum kawan2..hu lama tak update blog. so ada kesempatan ni saya updatela sikit...
Tadi keluar lunch dengan collegue, so decide lunch kat noodle saja.
ice teh tarik. recommended! hmm tak ingat apa nama menu ni :P - recommended!
Alhamdulillah rezeki yang ALLAH beri.. oka see u next time :)

Thursday, March 15, 2012

keropok lekor ganu

sekian lama saya teringin nak makan keropok lekor ganu now dah dapat hehe, mengalahkan orang mengidam je kan..:P
thank you my dear belikan saya kopok leko. sedapssssssssssssssssss! makan sambil menangis hahahaha:P

Wednesday, March 7, 2012

kambing oh kambing

hai .. nampak gambar ni buat kan daku terliur liur je ni. ni namanya kambing bakar, seriusly sedap melampau lah! firstime makan ni, sekali masuk mulut gigit-gigit dah rasa nikmat haha.
tapi kan, masalahnya la lepas makan saya dah pening kepala melampau huhu. Memang failed lah, tapi tekak teringin pulak dah..acane ni? ok ok lupakan sume ni sebab tengah on diet hehe..kbai...

Monday, March 5, 2012

Teringin

happy monday peeps:)
Apa yang teringin sangat tu? hehe.
yummyy. One word. SEDAP ! perasa vanila. waffle tu sedap sangat2..
saya xsempat nak rasa yang ni, tapi mesti la sedap jugak:)
Alhamdulillah both happy haha....

Thursday, March 1, 2012

10.03.12

Alhamdulillah sorang lagi kawan saya nak kahwin. congrats dear, teringat zaman kita lepak dulu selalu je jiwa kacau kan haha. kitorg dulu dua2 frust. Masing2 solo time ni. eh yeke ?
last jumpa time kat mcdonald kalau tak silap.hehe..kenal pon melalui blog okay, kawan saya memang ramai kenal dalam blog. Rindu korang semua :)
hai..saya dan mizzamy bakal pengantin.
okay yang paling saya suka adalah kad beliau, sangat comel kaler pon cantik hehe. simple but nice kan,
kad diri sendiri bila lagi? hehe