Tuesday, April 24, 2012

my engagement day part 2. Mekap by Amy :)


Assalamualaikum semua:)


Actually beruntung sebenarnya ada kawan yang berbakat ni. Mekap me by mizzamy zalini, Amy pun sebenarnya MUA so dia sangatla baik hati nak mekapkan saya FOC lagi hehe. Ni namanya rezeki orang nak bertunang, ngeh. Semoga razeki u semakin murah babe :)



Lama jugak tak jumpa amy. Almost 2 years dia pun dah kahwin :D btw kitorg kenal pun melalui blog okay, siapa kata blog tak boleh jadi kawan baik hewhew.



Amy guna mac brand :)





Done! ni smokey eyes and me nak simple2 je.






This is puan Amy. Thank you a lot babe. hugs :)

Monday, April 23, 2012

happy birthday :)




Happy birthday my fiance. Semoga panjang umur murah rezeki b, hope awak suka dengan kejutan saya ni hehe. Kek ni saya buat speacial utk awak, walaupun ada cacat sikit, rasa tawar tapi awak tetap suka hahaha...

comel tak korang??? :P

happy birthday again awak :)

Friday, April 20, 2012

my engagement day part 1 :)



hei hei ada tak yang tunggu entry saya ? tehehehe..
Actually tak tahu nak mulakan dari mana pasal my e-day tu....okay firstly saya sangat gembira sebab hari yang ditunggu telah tiba, saya dan fiance ecehhh dah berkawan selama 3 tahun, agak lama dan my parents tak bagi kawan lama-lama sangat so weols pon decide nak mendirikan masjid:)
Sebenarnya nak buat last year,tapi ada masalah tertentu tunda tahun ni pada bulan 4 hehe, sebab pilih bulan 4 kerana bulan annyversey kami. Saya tak kisah lambat sebab saya sanggup menunggu si dia untuk menjadi suami saya..ewah:P
berbalik pada persiapan majlis, saya mak adik and kakak yang buat semua nya, dari makanan, hantaran kami yang buat sendiri. cuma pelamin kita hire dari orang hehe tak lupa jugak mekap and photographer dari kawan baik sendiri . tu lain entry lah okay :)

baju saya beli je. sebab nanti boleh pakai lagi kan hehe... oh ye tema engagement saya adalah biru terqoise and cream :)
saat ni saya agak nervous. Kaki tangan semua menggigil,nasib ada adik saya duduk bawah saya dia tolong pegang kaki saya yang menggigil tu hahahaha.
Alhamdulillah saya sah menjadi tunangan kepada orang yang saya sayang :P

Wednesday, April 18, 2012

14.4.12

Alhamdulillah :)