Wednesday, May 30, 2012

Tuesday, May 29, 2012

my engagement day part 4: photographer ku



hai semuaa :)


Seperti yang dijanjikan siapa photographer sayaaa .jengjengjeng, haha tak payah nak jeng jeng sangat la kan,sebab semua pun dah tahu :P






my fav picture, Thank you jenab sebab amik pic yang cantik-cantik untuk odah, panggilan jenab utk dia,odah untuk saya. hanya kami je tahu kenapa..:P

pic together-gether.. hehe..Sayang dia seperti adik sendiri..:) Almost 4 years berkawan sehingga kini..


So sesiapa yang nak tunang or kawen boleh roger izzati tarhizi ye. Pasti anda tak rugi hehe...







Friday, May 11, 2012

my engagement day part 3: hantaran dan pelamin.



Eh ada lagi rupanya sambungan ye?hehe.sorry lambat saya ni ada masalah malas yang agak kronik hahaa.. now saya nak sharing hantaran dua2 belah pihak dan jugak pelamin. Sangat simple tapi beerti ececece:P



























Thank you kakak dan adik saya yang telah bersusah payah membantu.. xoxo :)





mini pelamin..sorry la takda pic penuh pulak hahaa..camna leh terlupa ni photographer ku sorang ni :P





p/s: siapa photographer saya tu,coming soon saya update hahaha..kira penamat cerita pasal tunang ku.hewhew..

okbai:)