Wednesday, August 15, 2012

Roti Naan cheese yang terbaik.


finally dapat jugak merasa naan cheese meleleh ni. serius sedap and cheese banyak. Ni kes kawan saya yang letak pic ni kat instag siap tarik2 lagi, mana tak tergoda haha. thanks to my syg sasha..

Masa pergi hari tu banyak menu yang dah habis so xdapat nak merasa daging cincang,ayam tandoori.. sokay nanti pergi lagi hehee...

masa nak amik pic ni malu malu plak,sebab kawan cakap nak instagram la tu haha, kuangajaq. sepatut kene tarik lagi ni, sebab cheese dia gila banyak. harga nan cheese ni RM5
kari ayam yang sedap dan pekat. RM4 ayam seketul. kambing mahal skit.. yang lain2 tak tahu :D




kalau korang nak pergi,depan maju juntion, nama kedai tu rsmy house of beriani, sangat senang nak cari.