Wednesday, September 26, 2012

kursus kahwin



Assalamualaikum...

hello..hai...lama jugak tak update blog ni sebulan jugaklah ke lebih? hehee.. apa ye nak update blur pulak bila lama tak update ni huhu..




minggu lepas saya dan juga  tunang pergi kursus kahwin kat putrajya under jais. Mula2 nak pergi tu rasa cuak pun ada, tak tahu kenapa hahaha...

untuk hari sabtu kursu start pukul 2.30 petang.lepas daftar tu terus lepak mamak untuk lunch :P kursus untuk dua orang RM160.


setiap sorg dapat file biru ni, dapat buku gerbang perkahwinan, ustaz suruh khatam 3kali baru leh kahwin hahaha...



ramai jugakla yang amik kursus kat sini. Nasib baikla ustaz/ustazah yg bgi ceramah ni semua best and kelakar takdela mengantuk sangat hehe.. sesape yang tak pergi lagi tu boleh la amik kat sini. yang duk area bangi kajang putrajaya lah, dekat sikit kan..:)


Untuk hari kedua stat pukul 8.30 pagi, hari ahd  memang lama lah dari pagi smpai kol 6 petang, alhamdulillah saya dan tunang dah berjaya amik kursus pra perkahwinan :)