Thursday, October 11, 2012

pulut dan sambal ikan bilis..


Masakan mak adalah yang paling terbest dalam dunia kan. Ni menu paling i suke sangat...pulut and sambal ikan bilis mak. so bawak bekal g office,makan sambil pejam2 mata..:P




omnomnom sedap sangat...hope kat umah ada lagilah... :D jangan ada yang mengidam sudahla ye :))

Tuesday, October 2, 2012

HIV test



Alhamdulillah, perkara yang paling neves dah selesai. Actually agak neves bila nak buat hiv test ni.
i memang takut jarum :( nak taknak kene jugak sebab nak kahwin kan :P

mak siap cakap esok dah kahwin dan mengandung lagi banyak kene cucuk sobsob. Masa time nak cucuk tu punya lah tgk jarum tu masuk kat tangan ni hahaha. sekali takdalah sakit mana, cume kebas2 je lepas tu..hehe..

Alhamduillah, bebas dari hiv :)