Friday, November 30, 2012

My pelamin :)


okay sambungan cerita my wedding..tema untuk wedding purple grey..hantaran saya pon purple tapi campur ceam sangat calouful okay. Untuk masa nikah saya pakai off white tudung cream kekuningan...nak ikutkan pelamin ni pon banyak masalah sebelum pasang..haha ada je masalah kan, agaknya ni perkara biasa bagi sesape yang nak kahwin ni kan? 

lawa ke pelamin ni uols????


sorrylah amik pakai hp je ni..kualiti buruk..
with suami tersayang 

bunga fresh buat sendiri..sadnya bunga ni mcam x kembang sekembangnya cisss... beli kat pasar kajang... oakay sambung nanti2 okay..saya hafday hari ni haha :D

Thursday, November 29, 2012

semuaaa tentang makanan

entry pasal wedding ketepi dulu lah eh, gambar xsiap edit lagi haha..so kite buat cite pasal makanan..i love food!

kalau dah teringin tu memang kene pergi cari kan haha..oldtown white coffe n roti bakar,lama gile tak makan okay..

 sizzling yee mee xde telur..ni pon lame xmakan, hari tu ajak husband makan terlepas la ngidam...

 ni pon kes teringin gak..mee goreng basah..so gigih masaklah..nak beli macam xptt je..better masak lagi puas hati hewhewhew..sedap gileee..mak adik puji...hasben pon puji hakhak...

ni baru try ni..mee celup..ni try sbb kawan saya selalu cakap seedap..wawa seafood nilai..actually xsuke sangt mee kuning tapi terlupa nak kata bihun.... sedap die letak kacang hancur..nyum2...

lepas kawin ni selera kemain lah.. kene gak diet ni...:)

Wednesday, November 28, 2012

cerita inai


hai hai.. ni nak sambung pasal my wedding sementara mood kahwin masih ada hehe..nak cerita pasal inai pulak...untuk belah saya, saya xde buat perkhidmatan inai ke rumah, sebab mahal haha..so terpaksalah pergi kedai nak buat inai..nak ikutkan masa buat inai ni,memang hati seronok sangat yelah nak kahwin kan mane excited..tapi dengan excited2 tu ada lak dugaan datang..kene tipu dengan peniaga inai ni, xtaula nak cakap cmne..masa tgh marah tu boleh lak angin tiup kertas terkena inai saya..punya lah bertambah marah:( kesian suami saya masa tu eh masa tu xjadi lagi..heh..saya bad mood sepanjang hari..sorry husband :)

kalau nak meniaga janganla menipu plislah cari rezeki dengan halal..tapi xpela benda nak terjadi..jangan tanya kenape okay..tutup cerita:)

nilah hasilnya...okaylah dari takde..:)




yang ni inai belah suami saya, terpksa buat baru sebab inai tu dah tanggal cepat gila kan... dan saya plak gatal nak berinai ukir lagi so pergi dowtown reko je, kat situ murah sangat...dua tangan RM20 je..tapi ukir sajalah..kalau dengan jari saya tak tahu harga die hehe...kakak ni buat sangat laju tau..zap zap dah siap huhu...rasanya kat situ ada satu je tempat inai...



walaupun dugaan dtg saya tetap happy sebab semua majlis berjalan dengan lancar.:)

Thursday, November 22, 2012

Aku terima nikahnya 10.11.12 ♥

Alhamdulillah saya dan suami dah selamat menjadi suami isteri yang sah :)  hampir 4 tahun menanti penuh sabar akhirnya bersatu :) syukur Ya Allah...

sampai sekarang rasa mcm tak percaya dah jadi isteri hehe.. tapi inilah realitinya..kehidupan sekarang dah berbeza..:)
jom layan gambar...
 cincin untuk isteri
 cincin untuk suami :)
 happy :)
cinta halal ..Semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan hingga ke jannah Amin :) 

Friday, November 2, 2012

OMG!





Daisypath Wedding tickers




time flies so fast :)