Tuesday, December 18, 2012

my wedding reception



Assalamualaikum.. here my reception 11.11.12 bersamaan hari Ahad. Hari Ahad tu agak kelam kabut jugak sebenarnya, sebab my mua lambat setengah jam, memang siap mekap nak dekat pukul 1macam tu, ikutkan pengantin bersanding pukul 1.30 petang tapi terpaksa awalkan setengah jam sebab ada masalah tak dapat dielakkan, syukur semua berjalan dengan lancar..




masa saya naik atas pelamin tu kemain masam muka saya semuala kata haha, entah tak pastilah saya ni masam ke apa, saya rasa senyum je time tu..huhu..maybe cuak kot sebab ramai dok tengok kita atas pelamin... maluwwwwww :P


husband and mak.. mak memang susah sikit nak senyum hehehe comel je :P

outdoor..




okay tu sajalah yang dapat share, next majlis bertanding.. lepas je majlis nikah and reception rumah saya, automatik memang lega dan  segala beban dah hilang hehe.. so korang kahwinlah cepat..best tau kahwin muehehehe :D

Wednesday, December 12, 2012

Genap sebulan :)


We have been married for 1 month :) Alhamdulillah... isnin aritu genap sebulan usia perkhwinan saya dan suami. Im so happy to be his wife, hidup sebagai suami isteri ni banyak cabarannya. walaupun kahwin itu seronok dan indah tapi cabaran tu kita kene pikul dengan sematangnya, sekarang saya sedang berubah menjadi yang lebih baik :) hehehehe...



Thursday, December 6, 2012

Pertama kali

Pertama kali pakai tudung cmni..sebab setiap kali cuba adik selalu cakap mcam bibik..tapi memang mcm bibik hahaha..tapi terpksa confident kan diri gak pakai hehe..husband cakap okay ..
so kite okay kan saje:P





kaler putih wedding belah suami heee..suke putih tapi cpt je kotor :(