Friday, January 25, 2013

Rindu

Assalamualaikum..

hai hello.. lama sangat tak update ni,huhu sekarang mood malas mengatasi segalanya. Dengan kondisi badan yang tak sihat je sekarang. tapi saya tetap baca blog fav cuma tak bape nak tinggal jejak heeee..

kehidupan lepas kahwin ni memang bz tak sempat nak ngdap tenet ni lama-lama, keluar pun dah jarang.berkepit je dengan suami hahaa..:P

tadi dok godek blog gf, bukak cerita lama semua..baca sambil tersenyum nak nangis pun ada, yelah tak sangka sekarang dah berubah kehidupan masing-masing. walaupun jarang keep in touch tapi tetap dihati eceh:D



 muka suci murni zaman remaja..haha


okbai :)

Friday, January 4, 2013

happy 2013

selamat datang 2013, tak sangka dah masuk tahun baru cepat sangat masa ni berlalu, 2012 adalah tahun yg penuh cabaran, tahun yang menggembirakan.Banyak dugaan yang datang dan pergi tapi kita sebagai manusia kene hadapi dengan hati yang terbuka.

Tahun 2013 dimulai dengan berita gembira sebab gepren saya telah selamat melahirkan baby girl yang sangat comel, tahniah syg, tak sangka dah jadi mommy teringat zaman kami muda remaja dulu, selalu sangat dating tido sama-sama, rindunya!. Tapi sekarang masing - masing dah ada laki haha, dah ada baby lak tu.. kita tunggu izza update gambar baby dia yang comel tu huhu..

gambar tahun 2009 hehe..


so happy new year kawan2.. semoga tak terlambat nak wish..semoga 2013 ni menjadi tahun yang bermakna buat kita semua.. :)