Wednesday, February 20, 2013

Anmum vs dumex mamil






hailah susu, saya tak suka sangat minum susu tapi HL saya minum, HL tu memang fav dari dulu. Susu anmum ni memang popular dikalangan ibu preggy ni kan, rata2 sume syorkan minum susu ni..


Tengah belek2 tu..salesgirl tu dok pokpek suruh try dumex mamil ni..haa kan dah pening nak pilih mana...tgk label belakang compare dua2 memang lemak dan gula anmum lgi tinggi...so agak2 korang saya pilih mana?

Mengidam ?



Teringin sangat nak makan auntie anne's ni dah lama dari minggu lepas lepas huhu.. nak keluar tu satu hal lah dengan kesihatan tak menentu ni.. 

sedapnya yang stick coklat tu.. ikutkan tak puas makan rasa nak order je lagi,pastu cakap kat hubby..kite nak lagi boleh? haha..tapi takdelah beli, nanti2 beli lagi...kalau makan banyak2 takut muak pulak .. ibu kenyang anak ibu pun kenyang :P

thanks syg hehehe :P