Tuesday, March 26, 2013

cash out untuk kali ketiga : nuffnang

Asssalamualaikum..

Saya beronline dirumah, mc dua hari. Hari minggu saya tak best sebab saya tak sehat 2 kali amik gas, satu kat klinik satu kat hospital kajang, sorry baby ibu kurang sihat. semoga anak ibu sihat tau.. huhu..

Actually nak cerita yang saya dah cash out nuffnang #itupunnakbagitahu ke? sajala gatal tangan ni nak cashout haha.. sebab kalau peram lama2 pon tak naik2 jugak..so baik cash out kuikui..hye nuffnang bagila iklan banyak2 sikit pasni ;)



back to zero.

Thursday, March 21, 2013

satay oh satay

Assalamualaikum..

Hari tu kan saya teringin nak makan satay willy kat sungai ramal. so gigihlah somi bawak pergi nak makan kat sana, sekali sampai je tutup, memang prust gila hokay, yelah mak mengandung ni jgn  main2 tau haha..





last-last makan satay kat urat ketin bangi, sekali lagi prust satay ayam tu dapat yg keras lah, tak sedap sangat huaaaa..tapi daging tu lembut pulak...




ni somi punya...haha

yeyyy.. syukur dapat jugak makan kang meroyan payah pulok..

ok byeee sume thanks for reading :)

Tuesday, March 12, 2013

Perkembangan diri ini

Assalamualaikum..


hai semorang..sihat ke? saya kat sini sihat jugak kadang2 je tak sihat sebab masih ada mual dan muntah, takdela macam mula-mula dulu, syukur lah dah kurang sikit. Yang penting berat bdan saya naik 1.5kilo haha.. saya kuat makan time pagi tapi bila balik kerja saya tak selera nak makan hanya temankan suami je makan, mungkin saya tak berapa ngam lagi dengan bau dapur..masak pun jarang2 je sekarang:P maafkan saya suami...


Eh mana yang tak tahu tu ye saya preggie sekarang ni, baru je kahwin kan hehe, rezeki awal alhamdulillah syukur:)

ni masa 13 minggu

15 minggu tetibe mcm perut dah besar sikit dan keras hehe.. hari khamis ni ada checkup kat klinik, harap semua okay.. Amin..doakan saya okay :)


bye..