Tuesday, April 23, 2013

ole ole dari korea



Thank you my bff izan sebab selalu sangat bagi present kalau pergi holiday mana-mana, baikkan dia. kalau birthday pun sama mesti tak miss nak bagi hadiah. teheheee....

hari tu pergi vietnam dia bagi ai keychen ngn kad, thank  you2...



k daaa

Monday, April 22, 2013

happy birthday husband :)

Semalam birthday suami saya yg tersayang, aci la kan hari ni baru nak update tehehee

happy birthday to my husband yang tersayang, semoga awak panjang umur murah rezeki, tak lama lagi awak nak jadi papa dah :) ingat lagi masa birthday dia, saya tanya, b nak hadiah ape? pastu dia jawab taknaklah hadiah2 ni hadiah i dalam perut tu, yang paling bermakna sekali. sobsob tang2 tu jugak saya nangis, rasa sebak pun ada. dia tak perasan saya nangis.. Tak sempat lagi nak bake kek tuk dia, dia xberapa suka kek ni tapi tetap jugak nak buat.

so hubby ku, happy birthday sayang, semoga panjang umur dan murah rezeki. Semoga tahun ni tahun yang bermakna untuk awak:) semoga apa yang dihajati akan tercapai,insyaAllah amin ...



Thursday, April 11, 2013

my baby bump :)

20 weeks..next week ada check up ..risauuu huhu..




Tuesday, April 2, 2013

our little junior..



Rindu nya nak tengok dia lagi sumpah tak tipu :( gambar baby tengah melangkup kepala kat belah kanan, tak berapa nak jelas sangtlah kan takper nanti kite scan lagi ye..

Alhamdulillah baby sihat didalam perut ibunya, jantung laju je semalam, berat 264gram tecik lagi hikhik..Semalam doctor bagitahu jantinanya haha serius rasa sebak sangat, tapi tak comfirm lagi, tak kisah mana mana pun, janji sihat sempurna. Insyaallah Amin...

Semoga baby membesar dengan sihatnya ye sayang, rindu sangat nak tgk awak lagi :)

Monday, April 1, 2013

April love


i love April.

Sebab bulan 4 adalah bulan cinta saya huhu. Hari ni anniversary kitorang, genap 4 tahun kami bersama dan 4 bulan 3 minggu pulak adalah masa kami bersama selama berkahwin, April jugak besday suami saya yg tersayang dan jugak 14 April  2012 tarikh saya bertunang see macamana saya tak sayang bulan april ecehhhh hikhik..

semoga kami akan sentiasa sweet sampai kami dah tua nanti..to hubby thanks for being the best husband ever and always being my lover, best friend and other half.. :)