Tuesday, June 25, 2013

The Grato bangi : jalan-jalan cari makan punya pasal :)

 Assalamualalikum..

Dah lama rasanya tak buat entry jalan-jalan cari makan ni, so kali ni nak try kat grato bangi, kat seksyen 3. Actually terpengaruh dengan jalan jalan cari makan huhu, nampak macam sedap je Qi tu makan. so jom tengok apa kitorang makan.


ni saya punya chicken grilled with pasta. pendapat saya chicken grill ni macam goreng je sebab keras, dah la tengah sakit gigi sabar jelah, sepatutnya lembutkan kalau grill? tapi salad ngn pasta tu sangat sedap sos dia sedap.. ni harga RM7.90


ni suami saya punya, penggemar kambing la katakan, sedap tapi potrion dia kecik sesuai dengan harga lah kan, ni RM11.90 eh kecik ke portion camni? suamilah kata kecik :P kalau salah info harga ni sorry ya, saya lupa hehe...


Dua-dua order air tembikai, ish ish mak buyung tak sedar diri :P


licin ! lepas ni nak try meatball,lasagna lah pulak :)

kalau nak pergi bolehlah datang ke bandar baru bangi seksyen 3 depan surau bangi perdana. senang je nak cari. kalau orang luar bangi sila guna gps haha..



Thursday, June 20, 2013

Wordless Wednesday

sahabat dunia akhirat.. :)

Friday, June 7, 2013


hai lama sangat tak update ni, masalah betul nak update sebab penyakit malas sentiasa ada ehehe.. now me dah 29weeks. Alhamdulillah ya Allah atas perasaan ini, memang tak sabar sangat nak jumpe si kecik ni .. now selalu sangat menendang dengan jayanya, kadang2 tu sampai terbangun dari tido hehe so noty.

EH eh hari ni besday mama to be lah hehe.. thanks pada yang wish my besday..semoga saya panjang umur dimurahkan rezeki..haha wish untuk diri sendiri..xpe ken..tahun ni sangat bermakna sangat sangat. Alhamdulillah atas rezeki yang Allah berikan kepada kami sekeluarga :)

i cant wait to see u my baby. i love you so much :)


bye...