Wednesday, October 9, 2013

Im back 😍

Assalamualaikum

Lama gila tak update blog 2 bulan jugaklah. Tak tahu lah saya ni masih ade lagi readers atau tak. Klau ada yang sudi singgah lagi syukur alhamdulillah 

Btw saya dah selamat bersalin pada first raya. Tak sabar baby ni nak keluar haha  alhamdulillah 38minggu baby girl saya selamat keluar dari perut ku.. Sekarang ni pun saya dah habis pantang dan masih bercuti sambung lagi sampai raya haji ngeh ngeh..

This is My baby girl

Tu jela sempat nk update busy betul bila dah jadi mak ni kan

Later k byee