Tuesday, November 26, 2013

sedikit cerita

Assalamualaikum.



oh my eye bag huhu. sejak ada anak kecik ginilah rupanya macam emak emak sangat kan, tidur pun takda enak lena diulit mimpi dah haha sekejap kejap bangun sebab anak nak menyusu. kadang kadang dengan mata terkatup katup tau..tehehe..

masih lagi bf alhamdulillah cuma kadang kadang susu drop kadang kadang banyak. semoga saya berjaya bf anak sampai 6 bulan kalau ada rezeki nak sampai 2 tahun, insyallah :)



my princes airis amanda. muka tu kene cakar dengan kuku sendiri, lepas tu menangis lah haha.i love u baby..

Wednesday, November 13, 2013

happy 1st anniversary ^_^

Assalamualaikum..:)

10.11.13 tarikh yang cukup bermakna dalam hidup ku..hehe..happy 1st anniversary husband. Tak sangka dah masuk 1 tahun kan. macam sekejap je masa ni berjalan:)

kami tak sambut berlebihan pun cukup keluar jalan jalan dan makan makan..

 tak dpat nak makan ye ye sngat sebab ada anak kecik pepahamlah kan haha..


encik suami punya

 my baby girl..love you sangat..nyawa dunia akhirat :)

family kecik saya..dlu berdua sekarang bertiga.. happy anniversary syg! 

Friday, November 8, 2013

pejam celik pejam celik dah 3 bulan anak mama ni, happy  3month sayang!