Monday, August 18, 2014

Inai

Teringin nak pakai inai. Pelik pelik je perangai hehe. Happy working ulos. 

Friday, August 15, 2014

Gambar raya 2014



Masih belum terlambat kan nak ucapkan selamat hari raya kan :P

Firts raya tema biru.. Amanda mama buatkan peplum..buat last minit, lace tu mama jahit malam raya..gigih ko jahit hehe..kasut raya manda ade tapi dia asyik bukak je kasut tu, senang senang takyah pakai terus.. haha
saje nak tunjuk kasut haha

raya kedua takde tema. Comel la tengok baby pakai baju kurung rasa nak kunyah2 je hihi...

Tahun depan kaler ape pulak yeeee

Tuesday, August 12, 2014

simple celebration


Jumaat malam sambut besday si kecik ni, simple je beli kek kecik kat secret recepi, nak buat majlis besday tu kemudian ye manda...tak buat pun takpe yang simple camni pon dah memadai kan manda...macamlah dia baca hehe.
bersama anak kesayangan. masa ni baru bangun tidur,tidur masa dalam kereta. tengokla muka dia kusut masai hehe. nasiblah moodnya ok masa kejut tu..


 tengok macam geram je ngan kek tu. pegang sudu pon macam nak tikam2 kek tu kekeke..

alolo geram nau ngn dak manda ni tau... suka sangat makan kek ye. makan tak leh bebanyak ye..sikit je mama bagi :P 

how do i live without you syg...terlalu cinta...:) semoga manda sihat selalu dan menjadi anak yang berguna dunia akhirat...Amin


Friday, August 8, 2014

Happy birthday my munchkin :)

080813 lahirlah seorang bayi perempuan seberat 2.6kg. betapa keciknya awak dulu kan, sebaknya mama.:( Happy birthday Aris Amanda, manda dah setahun hari ni.. sekejap je masa berlalu anak mama dah setahun. Macam baru semalam mama lahirkan awak :(((

Tahun lepas sambut raya kat hospital hehe. yelah masa raya pertama mama dah sakit terus pg hospital pukul 10.05 malam awak dah lahir kat dunia ni..

semoaga awak menjadi anak yang solehah,bijak dan berjaya dunia dan akhirat ye nak...
Alhamdulillah awak hadiah yang terindah untuk mama dan papa..:)