Friday, September 19, 2014

fuel shack


fuh fuh camne nak kurus kalau asyik mencekik je. Ha sape suka makan burger? meh nak sharing kedai burger kegemaran kitorang. fuel shack @ayer 8 putrajaya.

burger kambing


original shack kambing jugak.

harga tak mahal pon uols, lepasni nak makan spagehti pulak . :)

umai cafe putrajaya

 Assalamuaikum, 

salam jumaat ulos. tak tahu nak update ape lah tapi tengok gambar kemain banyak dalam hp ni lets lah update.hiks.. Aku rasa aku boleh jadi duta putrajaya lah asyik datang putrajaya je bawak anak aku tu jalan jalan hehe, dekat dengan rumah kan memang situ jelah portnya, sini pon tempat dating dolu dolu gak ngn suamiku :)

salah satu tempat kegemaran nak melepak adelah dimonumen alaf baru putrajaya, situ banyak angin sambil boleh jadikan tempat anak aku berjalan yelah dah dapat kaki 

 mak anak sorang.

si garang. ikut perangai mak dia agaknya haha

mee kari kegemaran husbandku. kalu datang sini memang order ni je :P

cucur udang kegemaranku, ni sedap tapi oily sikitlah. kegemaran anak daraku jugak haha...


kalau korang jaln putrajaya singgahlah makan kat cafe ni betul betul depan tasik sambil makan sambil tengok permandangan. syok wooo..